Umutlarini Mayisa saklayanlar...

hoşgeldin arkadasım hiç bir zmana ümidimizi kaybetmiyoruz valla burda söktürücü içipte dün hamilelik haberini aldıgımız arkadasımız var yani herzman umut vardır
ayrca bu topikten ayrılmıyoruz hamilede kalsak şansımız haziranada kaysa hep burdayız
demek sende kayseridesin ne güzel yaa inşallah beraber dogurup büyütürüz hem görüşürzde ne güzel oldur tekrar hoşgeldin

Gültepede benim çok akrabalarım var tac perde var orada oraya yakın misin
yakın sayılırım
sen nerde oturuyorsun peki ?

hosgeldin canim aramiza gec dollenme olabilir canim yaa daha da varmis gunune hayirlisi olsun canim gununde olmazsan tekrarlarsin canim testini

Demet hanım nasıl bi doktorbenim yaşım biraz küçük de neyapacan bebeyi deyip gönderir mi:)

Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar...
Rabbim isteyen herkese şu mübarek günün ve saatlerin yüzü suyu hürmetine, sağlıklı, akıllı, inançlı, nur topu gibi bebekler nasip etsin inşallah...
bu arada pembemasal seninle batlarımız aynıydı. ben de henüz adet olmadım ama bugün adet belirtilerim başladı yeniden.Allah hakkımızda hayırlısını versin...
hamile arkadaşlarımız bizim için dua etsinler bol bol :))

dediklerine katılıyorum çatlamadan ziyade gelişmesine büyük katkısı var çatlamama durumunda genelde aşı yöntemi kullanılıyor , herkese etkisi farklı demekki olabiliyor bilmeden konuşmak olmaz , bu arada canını sıkma canım hiç belirti düşünüp kendini yıpratma çünkü hepsi psikolojik...
pembemasal günaydın hayatım nasılsın, üzüldüm kistlerine ama doktor sana ne şekilde kullandırdı adetin kaç gün sürüyor yazabilirmisin , biliyorsun ki bende klomen kullandım , yaş olarakta birbirimize yakınız , klomenin kist yapma riskini doktorum başlamadan önce bana söylemişti çatlamazsa ve olması gereken değerin üzerinde büyürse kiste çeirebilir demişti...
kızlarr selam herkese
reglinizi kaç gün geçince beta hcg yaptırdınız birde değerleriniz kaç çıktı.bilgi verirseniz çok sevinirim :))
4 martta regl olmuştum 4 nisandada hamile kaldığımı öğrendim ama adet döngüm 28 günde bir ve çok düzenlidir o yüzden benim için 2 gün gecikmeli bir durumdu. Beta hcg 77 çıkmıştı ama önemli olan değerin düzenli olarak yükselmesidir, çıkan değerler kişinın yapısıyla alakalaıdır bu ayrıntıyıda unutma tatlım , hakkında hayırlısı olsun...
tatlım günaydın ne kadar güzel dilekler bunlar , allah razı olsun... Allah sanada tekrar nasip etsin en yakın zamanda umarım iyisindir....
birde bu klomen denilen ilac hangi gun kullaniliyor ve ne kadar kullaniliyor arkadaslar gunde 1tane mi?
canım klomen denilen ilaç reglimin 3. Günü başladım ve beş gün kullandım kahvaltıdan yarım saat önce aldım.... Yani toplamda ayda 5 tane içtim ,

ahirimsin nasılsın hayatım , nasıl geçiyor hamilelik....

Demet hanım nasıl bi doktorbenim yaşım biraz küçük de neyapacan bebeyi deyip gönderir mi:)

ben şimdiye kadar 3 doktor denedim beni en rahatlatan kişi oldu yaşın küçükse bu kimseyi ilgilendirmez bence canım eğer bir yıl deneyipde olmuyorsa müdahale ederiz diyorlar genelde ama öncesinde tahlillere başlar ben 7 ay sonunda hamile kaldım o ayda hamile kalmasam tahlillere başlayacaktı

kızlar ben çıkıyorum çok oyalandım
işler var malum geçte kalktım
görüşürüz sonra

tatlım günaydın ne kadar güzel dilekler bunlar , allah razı olsun... Allah sanada tekrar nasip etsin en yakın zamanda umarım iyisindir....

teşekkür ederim canımmm.Allah hepimizden razı olsun inşallah :)) atlattım kötü günleri şimdi umutla bakıyorum günlere :))) sen nasılsın tatlım.

ahirimsin nasılsın hayatım , nasıl geçiyor hamilelik....[/QUOTE]

iyim canım sen nasılsın çok da zor olmadı tekrar sizleri bulmak tek tek baktım neredesiniz diye :) çok şükür zor zamanlarını atlattım 5 hafta kadar mide bulantısı baş dönmesi derken toparlandım bebeğimde sağlıklı çok şükür ayrıca oğlum oluyor onu her görmeye gittiğimde heycanlanıyorum ve kontrol günlerini iple çekiyorum şu mübarek günde allah herkesin yüzünü güldürsün

zuzucum selam canım.cevap verdiğin ve ilgin için teşekkür ederim canım :))))

iyim canım sen nasılsın çok da zor olmadı tekrar sizleri bulmak tek tek baktım neredesiniz diye :) çok şükür zor zamanlarını atlattım 5 hafta kadar mide bulantısı baş dönmesi derken toparlandım bebeğimde sağlıklı çok şükür ayrıca oğlum oluyor onu her görmeye gittiğimde heycanlanıyorum ve kontrol günlerini iple çekiyorum şu mübarek günde allah herkesin yüzünü güldürsün[/QUOTE]

Allah ım sağ salim kucağın almanı nasip etsin canım.bizler içinde bol bol dua et olurmu :)))

teşekkür ederim canımmm.Allah hepimizden razı olsun inşallah :)) atlattım kötü günleri şimdi umutla bakıyorum günlere :))) sen nasılsın tatlım.

bir keresinde avatara resmini koymuştun, gerçekten pozitif bir halin vardı :) Allah gönlünün muradını versin, üzüntüler kötü günler geride kalsın inşallah...

bir keresinde avatara resmini koymuştun, gerçekten pozitif bir halin vardı :) Allah gönlünün muradını versin, üzüntüler kötü günler geride kalsın inşallah...

ahhh canım sağolasın.Allah hepimizin muradını versin bebişlerimizi bize kavuştursun.genelde pozitif biriyimdir:))

Allah ım sağ salim kucağın almanı nasip etsin canım.bizler içinde bol bol dua et olurmu :)))[/QUOTE]

amin canım etmez miyim yorumlarınızı her okuduğumda ediyorum bende çok bekledim nasıl zor olduğunu biliyorum ama şimdi çok şükür 13. haftamdayım bebeğim sağlıklı sabretmek gerekiyormuş sadece ne zamansa kısmetimiz o zaman oluyor

İYİYİM BEN NE OLSUN UĞRAŞIYORUZ BEBİŞLE AZICIK YORUYOR UĞRAŞTIRIYOR AMA İDARE EDİYORUZ

iyim canım sen nasılsın çok da zor olmadı tekrar sizleri bulmak tek tek baktım neredesiniz diye :) çok şükür zor zamanlarını atlattım 5 hafta kadar mide bulantısı baş dönmesi derken toparlandım bebeğimde sağlıklı çok şükür ayrıca oğlum oluyor onu her görmeye gittiğimde heycanlanıyorum ve kontrol günlerini iple çekiyorum şu mübarek günde allah herkesin yüzünü güldürsün[/QUOTE]

AYYY ÇOK SEVİNDİM OĞLAN ANNESİ OLACAN HAA BAKALIM BİZİMKİ DAHA KÜÇÜK NE ZAMAN GÖSTERECEK BİLMİYORUZ RABBİM HAYIRLI EVLATLAR VERSİN HEPİMİZE

ya kısçelerim,bişi sorcam.biizm mart topiğinden bi sürü kızçemiz vardı...beluş ,özlem ,yalel ,narmik ,nariko vardı hatırladıklarım...bu kızçeler kayboldular artık görünmüyolar..banu tatilde yok zaten..Umarım hepsi iyidir.

AYYY ÇOK SEVİNDİM OĞLAN ANNESİ OLACAN HAA BAKALIM BİZİMKİ DAHA KÜÇÜK NE ZAMAN GÖSTERECEK BİLMİYORUZ RABBİM HAYIRLI EVLATLAR VERSİN HEPİMİZE[/QUOTE]

evet artık oğlum falan diyerek seviyorum kuzumu :) tam üç aylıkken belli oldu kızlarımız nazlı oluyor göstermiyor kendini ama oğullarımız hemen gösteriyor kendini seninki kaç haftalık oldu malum pek takip edemedim bulantıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…