- Konu Sahibi pembemasal
-
canım jünekoloqa gidicem yarın..adet olursan gel demişti..hemde kistlere bakıcak gitmişmi diye...jınekolga dı mı canım neydı sende kı belırtıler sonra adet geldı dı mı
canım kızımın ayak parmaqı kırıldı alçıya aldılar dizine kadar...okula falan gidemiyor...gelen gidende çok bu aralar...çok teşekkür ederim...gunaydın guzel anne ve anne adayları.cok karnım agrıyo 2 gundur kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum.
ergınsena ne olayı gecmıse bakamadım gecmıs olsun onemlı bısey deıldır ınss
pemboşmasal hangı topık duyurusunu yapalım toplanalım ıstersenız bence de her topıkte kayıp var ınsanlar nereye bakacanı sasırıp sıkılıyor olabılır
eceli54 doktora adetın 3.gunu gıdılıyor canım
kızlar değerim 575 çıktıdoktor daha yeni oyüzden keseyi görememişiz dedi çok mutluyum
son soru :))))) klomen kullananlar ltf cevap....bat imdan sonra klomen kullanacam 5 gun ilk defa verildi bu ayda olmazsa basla dedi doktorum, fakat duydugum kadariylen klomen yumurtlama zamanini degistiriyormus ??????? dogrumu bu?? (hic baslamasamiki acaba)
canim bende hanidir gecmisi okuyorum yeni bitirdim ben bugun kirmizilari gordummmcumartesi dokr randevum var yumurtlama tedavisi dedi dokrrr acaba bana da su klomen denen ilactan mi verecek ki yaaa
1 mayıs, 2 mayıs, 3 mayıs ... :))) kızlar eğer hamile kalırsam kimseye söylemiycem eşimden başka. inanın nazar değdiriyorlar fgak arkadaşım tebrikler Allah daim etsin.bizlerede dua et lütfen aranızda meryem suresi okuyan varmı ...
canım klomen kullanınca o ay daha erken ve daha fazla yumurtluyorsun. benim adetlerim normalde düzensizdir. en son aralık ayında klomen kullandığımdan beri hep 33 günde bir oluyor. eskiden 40- 50 günde olurdum. yumurtlamam da olmazdı.
yasamim zuzu pembemasal nasiliz niye kimseden ses cikmiyo kizlar ,gelismelerde neler var 4 gun dur giremiyordum esime is yerinde yardim etmem gerekiyordu nisan topigindeki son gelismeleri bilmiyorum henuz okumadim ,
erkeni anladimda daha fazla yumurtlamakmiii???benim bildigim her kadin ayda 1 sefer yumurtlar normalde..orkidecim bide benim adetlerim ve yumrtlama donemlerim cokcok cok duzenli hicmi hic sasmaz . simdi durum nedir peki sende ? yumurtlaman oluyomu artik
Tatlim 4. Gunum regl olmadim henuz,ama gecen ayda boyle gec kalmalar yasadigim icin busefer inat ettim test yapmadim zaten bende hemen cikmiyor hemde erken ogrenmek hic iyi bisii degil die c.tesiyi bekliyorum. Birak h.sonu is yerimin tatil koyu etkinligi var ne yapmaliyim bilemedim canim bana bi akil ver. Zaten bu ay yapmadigim sey kalmadi cok hareketli gecti ya hamissem die dusunup yormasammi aacaba kendimi die dusunup gerildim? Neyse belki yarin hastalanirimda bu dusuncemde gecer.... Sen naptin varmi belirti neyimm:)
1 mayıs, 2 mayıs, 3 mayıs ... :))) kızlar eğer hamile kalırsam kimseye söylemiycem eşimden başka. inanın nazar değdiriyorlar fgak arkadaşım tebrikler Allah daim etsin.bizlerede dua et lütfen aranızda meryem suresi okuyan varmı ...
arkadaşlar ben7 aydır bekliyorum..ve her ay daha da zorlaşıyor...her ay daha kötü hissediyorum..pskolojim bozuldu.siz ne zamandır deniyorsunuz cevap bekliyorum lütfen...
evet klomen kullanılan aylarda birden fazla yumurta oluşabiliyor ve çoğul gebelik olma ihtimali yüksek oluyor. ben 2 kez kullandım. birinde 2 birinde 3 yumurta oluştu. benim şimdiki durum aralıktan bu yana yumurtlama oluyor. göğüs ağrımdan da anlıyorum. yumurtlama olmayınca göğüslerimde hiç ağrı olmuyor.
anaaaa yani ikisi yada ucu dollenirse valla ben icinden cikamam kikikkikiiikiii yengemde ucuz dogurmustu valla onunla yasadim 6 ay nisanliyken esimle kadinin goz altlari mosmor du ya 3 4 yaslarina basana kadar ne cile cekmisti zavallim..simdi 8 yasindalar 3 de erkek uffffff cok zor gunler gecirdi.. yani 5 6 ay olmus duzene girmen cok sevindim,,olur canim olur bol bol sabir ve dua edelim hepberaber inat edicek degil ya bu fasulye bir gun elbeteki gelir,geldigindede poposuna poposuna vuracam valla
anaaaa yani ikisi yada ucu dollenirse valla ben icinden cikamam kikikkikiiikiii yengemde ucuz dogurmustu valla onunla yasadim 6 ay nisanliyken esimle kadinin goz altlari mosmor du ya 3 4 yaslarina basana kadar ne cile cekmisti zavallim..simdi 8 yasindalar 3 de erkek uffffff cok zor gunler gecirdi.. yani 5 6 ay olmus duzene girmen cok sevindim,,olur canim olur bol bol sabir ve dua edelim hepberaber inat edicek degil ya bu fasulye bir gun elbeteki gelir,geldigindede poposuna poposuna vuracam valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?