Umutlarini Mayisa saklayanlar...

1 mayıs, 2 mayıs, 3 mayıs ... :))) kızlar eğer hamile kalırsam kimseye söylemiycem eşimden başka. inanın nazar değdiriyorlar fgak arkadaşım tebrikler Allah daim etsin.bizlerede dua et lütfen aranızda meryem suresi okuyan varmı ...

jınekolga dı mı canım neydı sende kı belırtıler sonra adet geldı dı mı
canım jünekoloqa gidicem yarın..adet olursan gel demişti..hemde kistlere bakıcak gitmişmi diye...
canım kızımın ayak parmaqı kırıldı alçıya aldılar dizine kadar...okula falan gidemiyor...gelen gidende çok bu aralar...çok teşekkür ederim...
kızlar değerim 575 çıktı doktor daha yeni oyüzden keseyi görememişiz dedi çok mutluyum

tebrikler canım Rabbim tamamına erdirsin isteyen herkese hayırlı ve saqlıklı evlatlar nasip etsin inşallahh....

selam arkadaşlar. ben de umudunu mayısa saklayanlardanım. inşallah bu ay bizlerin ayı olur ve nur topu gibi evlatlarımızı kucağımıza alırız.

canım klomen kullanınca o ay daha erken ve daha fazla yumurtluyorsun. benim adetlerim normalde düzensizdir. en son aralık ayında klomen kullandığımdan beri hep 33 günde bir oluyor. eskiden 40- 50 günde olurdum. yumurtlamam da olmazdı.

canim bende hanidir gecmisi okuyorum yeni bitirdim ben bugun kirmizilari gordummmcumartesi dokr randevum var yumurtlama tedavisi dedi dokrrr acaba bana da su klomen denen ilactan mi verecek ki yaaa

valla canim bana 10 cu aydan sonra klomen verdi bat im gelince kullanacam iste ama 3 aydirda ovulasyon testi kullaniyorum evde, doktorun istegi uzerine,, belki testlerden baslarsin once benim gibi bilemiyorum

niday canım senin bat ne zaman benimkide 12 mayıs ama belirtim felan yok benimde kimseye söylememek gibi bi dururmum var karnım çıkana kadarda demiycem önceki hamileliğimede nazar değdiğini düşünüyorum

erkeni anladimda daha fazla yumurtlamakmiii???benim bildigim her kadin ayda 1 sefer yumurtlar normalde..orkidecim bide benim adetlerim ve yumrtlama donemlerim cokcok cok duzenli hicmi hic sasmaz . simdi durum nedir peki sende ? yumurtlaman oluyomu artik

yasamim zuzu pembemasal nasiliz niye kimseden ses cikmiyo kizlar ,gelismelerde neler var 4 gun dur giremiyordum esime is yerinde yardim etmem gerekiyordu nisan topigindeki son gelismeleri bilmiyorum henuz okumadim ,

Tatlim 4. Gunum regl olmadim henuz,ama gecen ayda boyle gec kalmalar yasadigim icin busefer inat ettim test yapmadim zaten bende hemen cikmiyor hemde erken ogrenmek hic iyi bisii degil die c.tesiyi bekliyorum. Birak h.sonu is yerimin tatil koyu etkinligi var ne yapmaliyim bilemedim canim bana bi akil ver. Zaten bu ay yapmadigim sey kalmadi cok hareketli gecti ya hamissem die dusunup yormasammi aacaba kendimi die dusunup gerildim? Neyse belki yarin hastalanirimda bu dusuncemde gecer.... Sen naptin varmi belirti neyimm:)

evet klomen kullanılan aylarda birden fazla yumurta oluşabiliyor ve çoğul gebelik olma ihtimali yüksek oluyor. ben 2 kez kullandım. birinde 2 birinde 3 yumurta oluştu. benim şimdiki durum aralıktan bu yana yumurtlama oluyor. göğüs ağrımdan da anlıyorum. yumurtlama olmayınca göğüslerimde hiç ağrı olmuyor.

katil bence degisiklik olur hem fazla takmamis kafan dagilmis olur stres yapip cok dusunmekte engeliyo tutunmayi ya..ins yarin hastalanmasin iyi haberin gelir inssaallllahhhh,,....valla canim ben bu ay pek calisamadim esim is geregi apar topar tr ye gidince yumurtllama doneminin sadece ilk gununu degerlendirebildik.kikikiiii belirti ise bu kadar erken olmaz henuz 11 gunum var batima ama ne hikmettir bilmiyorum her an adet olucakmisim gibi kasiklarim agriyo ,oysaki yumurtlama donemim bitince gecerdi ,,hala gecmedi,,bilmiyorum umutlanmak istemiyorum belkide usutmusumdur yumurtaliklari

tatlım benimde geceli 4. günüm ben süphelenmeye bile korkar oldum, test bile yapmadım 2 gün daha yapmayacağım bende kimseye sölemicem ilk bebegimi öğrenmeyen kalmadı ama sonuc duyulur duyulmaz düsük yaptım. gerçekten duyurulmuyormus eskiden 3 aya kadar... annem çok kızdı geçen sefer ama bu sefer dıllendirmicem ama buraya da mı vermicen müjdeyiii?

arkadaşlar ben7 aydır bekliyorum..ve her ay daha da zorlaşıyor...her ay daha kötü hissediyorum..pskolojim bozuldu.siz ne zamandır deniyorsunuz cevap bekliyorum lütfen...

tatlım benmim çok karısık ama 5 aydır tabi arada 1 d
üsük düsük sonrasıda 2 ay korunma var bilemedim ne kadar denemem oldu. ama 3 aydır olmuyo düsükten sora ben bukadarcık zamanda ne kadar tuhaf duygular içindeyim. rabbim yardımcımız olsun çook zormus. utanıyorum valla...

anaaaa yani ikisi yada ucu dollenirse valla ben icinden cikamam kikikkikiiikiii yengemde ucuz dogurmustu valla onunla yasadim 6 ay nisanliyken esimle kadinin goz altlari mosmor du ya 3 4 yaslarina basana kadar ne cile cekmisti zavallim..simdi 8 yasindalar 3 de erkek uffffff cok zor gunler gecirdi.. yani 5 6 ay olmus duzene girmen cok sevindim,,olur canim olur bol bol sabir ve dua edelim hepberaber inat edicek degil ya bu fasulye bir gun elbeteki gelir,geldigindede poposuna poposuna vuracam valla

yaa dayanamıyorumm ben galiba yarın esimden gizli test yapıcam yarında regl olmazsam yok artık 5 gündür regl bekliyorum, hiç basıma gelmemisti. sadec düsündüren sey bende hiç belirti yok varda regl belirtisi. karında sislik,göğüslerde sislik ve agrı ama uçları acımıyor bilemedim valla offf ne zor bu bekleme... senle tanıstıgım günü hatırlıyormusun o günden beri bekliyorum... 15 inde yumurtlama günümdü ve ilk konustugum sendin ilk göz agrımm:) kızım olursa adını hayalimsin koycam.. yalan diil hayalimsin:) bence çok uygun:)))

yaa dayanamıyorumm ben galiba yarın esimden gizli test yapıcam yarında regl olmazsam yok artık 5 gündür regl bekliyorum, hiç basıma gelmemisti. sadec düsündüren olsada çıkar mı? kaçıncı gün idrarda çıkıyor ben hep kanda baktırıyordum çünkü?sey bende hiç belirti yok varda regl belirtisi. karında sislik,göğüslerde sislik ve agrı ama uçları acımıyor bilemedim valla offf ne zor bu bekleme... senle tanıstıgım günü hatırlıyormusun o günden beri bekliyorum... 15 inde yumurtlama günümdü ve ilk konustugum sendin ilk göz agrımm:) kızım olursa adını hayalimsin koycam.. yalan diil hayalimsin:) bence çok uygun:)))

yaa dayanamıyorumm ben galiba yarın esimden gizli test yapıcam yarında regl olmazsam yok artık 5 gündür regl bekliyorum, hiç basıma gelmemisti. sadec düsündüren olsada çıkar mı? kaçıncı gün idrarda çıkıyor ben hep kanda baktırıyordum çünkü?sey bende hiç belirti yok varda regl belirtisi. karında sislik,göğüslerde sislik ve agrı ama uçları acımıyor bilemedim valla offf ne zor bu bekleme... senle tanıstıgım günü hatırlıyormusun o günden beri bekliyorum... 15 inde yumurtlama günümdü ve ilk konustugum sendin ilk göz agrımm:) kızım olursa adını hayalimsin koycam.. yalan diil hayalimsin:) bence çok uygun:)))

İş yerinde bir arkadaşım ikiz istediği için klomen kullandı,ikizlere hamile kaldı,eltiside sen ne kullandında böyle oldu diye sıkıştırmış,oda söylememiş,oda çantasından reçetiyi kaptığı gibi eczaneye koşmuş,oda şimdi ikizlere hamile,komedik bunlar

slm kızlarrrrrrrrr nasılsınız bakalım
mayıs ayı ile gelsin bebişlerşmiz inşallah bu ay hepimiz hamiş kalırız
frang cım tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…