• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

hemen danışmalıyım kadın doğum doktoruna mı gitmek gerekiyor acaba ki?:26:

Danışmakta fayda var,sonuçta o ilaç hiç yumurtası oluşmayan hastalara veriliyor,sağlıklı insanlardaki komplikasyonlarına bakmak gerek.Ben kaçtım kızlar yumuk uyuyamadı,öptüm hepinizi.:3:

kızlar kendiliğinizden klomen kullanmayın:20: sonuçta bu ilacı bizler mecbur olduğumuz için kullanıyoruz ve riskleri var kist yapabiliyor:50:

iyilik kuzen senden nabr bebiş nasıl :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

İi cok sükür bebiste idare ediyoz bakalim mide bulantim trioidi lerim ve düşük tansiyonum la gecinip gidiyoruz onlarda düzelcek ins :)) senin calismalar nasi gidiyo ins bu ay umutluyuz senden :))

ama o dediklerine vermiş ikiz olsun die demekki kullanılıyor bi soralım bakalım ne dicek doktor:26:

İi cok sükür bebiste idare ediyoz bakalim mide bulantim trioidi lerim ve düşük tansiyonum la gecinip gidiyoruz onlarda düzelcek ins :)) senin calismalar nasi gidiyo ins bu ay umutluyuz senden :))

ee olur o kadar sıkıntı inşallah onlarda gecer
bende umutluyum inşallah gelir bebiş bu ayyy batıma 10 gün var çalışmalarta devamm:9::9:

ee olur o kadar sıkıntı inşallah onlarda gecer
bende umutluyum inşallah gelir bebiş bu ayyy batıma 10 gün var çalışmalarta devamm:9::9:

Oh oh mas hadi bakalim ins peki az bucuk belirtiler varmi tabi psikolojik olmayanlardan bahsediyorum :D ayy hadi ins bu ay hamis olursun ins :))

Oh oh mas hadi bakalim ins peki az bucuk belirtiler varmi tabi psikolojik olmayanlardan bahsediyorum :D ayy hadi ins bu ay hamis olursun ins :))

aslında çokta belirtim yok canım yaaa olsada fos çıkıyo zaten:ssz::ssz: beklicez görcez artık

siz bana cevap yazmadınız ama ben yinede yazıyorum inş. bende bu ay hamile kalırım hayırlısıyla

inşallah canım hep beraber hamiş kalcaz bu ayy :49::49:

Back