- Konu Sahibi pembemasal
-
kızlar değerim 575 çıktıdoktor daha yeni oyüzden keseyi görememişiz dedi çok mutluyum
arkadaşlar ben7 aydır bekliyorum..ve her ay daha da zorlaşıyor...her ay daha kötü hissediyorum..pskolojim bozuldu.siz ne zamandır deniyorsunuz cevap bekliyorum lütfen...
tatlım hoşgeldin öncelikle.ben 11 ay denedim ve hamile kaldım fakat bebeğim gelişemediği için p.tesi kürtaj oldum.Sen içini ferah tut.elbet Allah ım göndereceği zamanı biliyordur.Stres gebe kalamamaya en büyük etken.o yüzden sabırlı olmak gerekiyor.
canım çok geçmiş olsun...Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler versin...gerçekten beklemek çok zor..ama senin durumun daha da zor...Allahım sana sabır versin..
slm kızlar duz aldım akıntım cogaldı su gıbı ya karnımda sankı bıseyler yuruyor off adettt mı buu
ben ılk bebeklerımı 2 bucuk sene bekledım ugrastım olmamıst8ı.aya vurursak kossskoca 30 ay denedım ve 30 hayal kırıklıgı yasadım.ıkıncı bebegımde allaha cok sukur hep hayırlısını ıstedım dusundum denedım ve ılk ay hamıle kaldım benım ıcın mucıze gıbıydı gercekten ılk denemede hamıle kalmak.allah aratmasın ınss daha fazlaarkadaşlar ben7 aydır bekliyorum..ve her ay daha da zorlaşıyor...her ay daha kötü hissediyorum..pskolojim bozuldu.siz ne zamandır deniyorsunuz cevap bekliyorum lütfen...
slm kızlar duz aldım akıntım cogaldı su gıbı ya karnımda sankı bıseyler yuruyor off adettt mı buu
yok cnm yaa ole bişi ama kişiye göre degişirmi bilmiyorum bende gecen ay basladım ilk ay olmaz dediller umudum yoktu bu ayy geldi bebeiş 6 haftalık içini rahat tut
inşallah bitanem rabbim yüzünü güldürsün :) bende merakla saatin 3 olmasını bekliyorum, kötü bir haber duymak istemiyorum yaaa çok korkuyorum :18:
E artık mayıs hamileleri listesinde ilk sırayı hakettim demi
zuzucumm sana bişey soracağım.sen sanırım sağlık çalışanısın.salı günü doktora gidicem ve benden kanda pıhtılaşma testleri ve geneik testler isteyecek sanırım.bu testleri nerelerde yaptırabilirim canım.??Bir bilgin varmıdır acaba.
canim ama ben 25in alti ve 35in uzeri duzensizlik oluyor diye biliyorummmcanım hemen vardır diye ümitlenme sakın varsa o seni mutlu eder ama yoksa çok üzülürsün bende 21 günde oluyordum 3 ay gecikmem oldu ilk ay 2 gün 2. ay 3 gün 3. yani geçen ayda tam 5 gün gecikmem ı-oldu benim de periyodum değişti 21 günde bir oluyordum tabi ki kısa süreli olmak hamiş kalmak isteyen için daha ii ama uzayınca tam 26-27 güne çıktı 7 günde regl dönemine geliyor tam 1-ay 1 buçı-uk ayın geçiyor senede hamile kalma ayın 10 aya falan düşüyor diğer türlü 21 günlük periyotta hamile kalma ayın 13-14 aya çıkıyor bilmem anlatmak istediğim şeyi anlatabildim mi???
canim yaa insallah hamilesindir hadi hayirlisi artikYok tatlim umudumu baglamiyorum ama amacim hamilelik oldugu icin ve ben oyle aylardir yapmak icin ugrasanlaredan dglm ben bu yuzden her ay bu ay olur ks dedim ama gecen ay olmadi bu ayda gecikti ama bu sefer esimin artik beni kaile almamasi beni uzer. Yoktur bise yaa heyecan yapma diyoo,bi bakiyom regl olmusum. Bu ay ikimizede surproiz olacak olursa hic test ypmadim bu sefer:)
cok tebrik ederim canim saglikli bir sekilde kucagina da alirsin insallhkızlar değerim 575 çıktıdoktor daha yeni oyüzden keseyi görememişiz dedi çok mutluyum
keske ben de hamile kalsamda varsin kusayimsende bendensın desene bende mıde bulantısından canıdman bezdım.dr metpamıd dıye bı hap verdı ama vızırtı hıc bıseye yaramıyo cok kusuyorum gene bır hafta kadar ıyıydı ama 3 gundur gene berbatt otesı napalım sıkıcaz dısımızı
canim ben tam 1 senedir bekliyorum bugun de adet oldum tekrar artik fenalik geldiii hayal kirikligi heppparkadaşlar ben7 aydır bekliyorum..ve her ay daha da zorlaşıyor...her ay daha kötü hissediyorum..pskolojim bozuldu.siz ne zamandır deniyorsunuz cevap bekliyorum lütfen...
canim sen kesin hamilesinnn hadi hayirlisi yap artik su testini ben meraktan catlayacamslm kızlar duz aldım akıntım cogaldı su gıbı ya karnımda sankı bıseyler yuruyor off adettt mı buu
kizlar adetime 11 gun var daha ama her an adet olucakmisim gibi kasiklarim agriyor ki yumurtlama donemim bitikten sonra gecerdi normalde uffff ,,,nedir bu sizce ??? haa akintim biraz cogaldi bu arada
yasamim zuzu pembemasal nasiliz niye kimseden ses cikmiyo kizlar ,gelismelerde neler var 4 gun dur giremiyordum esime is yerinde yardim etmem gerekiyordu nisan topigindeki son gelismeleri bilmiyorum henuz okumadim ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?