- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.501
hadi bakalım çıtır adayımız bol iradelerr
iyiyim şekerim sen nasılsın şuanda gaz sıkışması yaşıyoru acilen eve gidip miğdeyi boşaltmam lazızmmm anam nekadar iğrencim ben
ne kadar zaman geçti kürtajın üzerinden cnm...valla mecburen iradeli olmak zorundaym kıs.yoksa hala ahmile pantolunu giymeye devam ediyodum.kürtajdan sonra adette olmadım.kilomda var.mecburen zayıfliycezz
ya kızlar benim annem diyabet hastası ve günde 4 kez insülün kullanıyor.kadıncağız aç yemesine dikkat ediyo ama iğnelerden durmadan kilo alıyo.112 kiloya kadar çıktı.istanbulda iyi bir endokrin doktoru tanıyanınız varmı acep.kadın marmara üniv.hastan.endokrine gidiyo ama her gittiğinde doktoru değişiyo
ne kadar zaman geçti kürtajın üzerinden cnm...
Allah yardımcısı olsun canım...biz önemli bişey olduqunda çapaya gidiyoruz çok iyi takip ediyorlar...ama endokrin üzerine tanıdıqım bir doktor malesef yok canım
canım benim ovulasyon testi nasıl birşeyyy
ya kızlar benim annem diyabet hastası ve günde 4 kez insülün kullanıyor.kadıncağız aç yemesine dikkat ediyo ama iğnelerden durmadan kilo alıyo.112 kiloya kadar çıktı.istanbulda iyi bir endokrin doktoru tanıyanınız varmı acep.kadın marmara üniv.hastan.endokrine gidiyo ama her gittiğinde doktoru değişiyo
canım ovulasyon testleri eczanelerde satılıyor.Bu testler sayesinde hangi günler yumurtladığımızı saptaybiliyoruz.İki çeşit test var;biri tükürükle yapılan diğeride idrarla yapılan.Kadınlarda yumurtlama tarihlerine yakın östrojen hormonları yükseliyor,bu testlerde östrojen hormonuna göre sana olumlu yada olumsuz sonuç veriyor.Sende baktınki test sana pozitif veriyor,hemen çalışma yapıyorsun:))
Hayaletim casperim nasilsin hosgeldiinnn? Benim durumlar kahve leke ye donusen kanli akinti... Yani artik nolucaksa olucak tatlim igne yapti die dusunuyorum reglime 3 gun var belki duzenimi degistirdi ilaclar. Bilmiyorum napacagim beklemedeyim. Ilkbhr hayirlisi olsun benimde bilim melim agiriyor ama ben hamis olmadaan belirti vermicem rezil oluyo insan sora...ama bi hamis olayim pozisyona kdr solicam valla. Bu ugurda mubahtir bencee;-)
pembe masal beni nede eklemeddin hala irmegan sende neden hemen sildin profiline yazdığımı
canım ben gormedım ozıyı ya yıne yazarmısın
bu arada kızlar belırtılerım var ve dusuk olma ıhtımalı var ılac ıcerken ama dedım kocama test yaptır hayatım cunku bebek varsa ılacı kesmelısın dedı yaptım tek cızgı:)))) Hayılrısı ya Rabbim ama ne bu belırtıler bende pskolojık desen olamaz cunku bu ılacın dırek adet yapıcagını bılıyorummmm
allah allah yaaa ilkdefa kullanıyorumm tek kullanımlık birrşeymii bu
bu arada kızlar belırtılerım var ve dusuk olma ıhtımalı var ılac ıcerken ama dedım kocama test yaptır hayatım cunku bebek varsa ılacı kesmelısın dedı yaptım tek cızgı:)))) Hayılrısı ya Rabbim ama ne bu belırtıler bende pskolojık desen olamaz cunku bu ılacın dırek adet yapıcagını bılıyorummmm
tek kullanımlık değiller,ama benimki tukurukle yapılan testti.Mikroskop gibi bir aleti var her gün ona tukuruk damlatıyordum ve miksrokopuyla bakıyordum.Mesela yumurtlamaya yakın zamanlarda,tükürükler kristal kristal oluyordu.Aynı anda yumurta takibide yaptığım için,doktorda onaylıyordu yani bana testin gösterdiği günleri..
hayırlısı olsun canım.Allah ım herşeyin en iyisini bilir.
yazdım canımmm face ekle ordan .sen test yaptınmı
çok zor gerçekten.Allah şifa versin canım...benimde 2 mayıs sat günümdü...dün olmam gerekiyordu olmadım...bugünde olmucak gibiyim..iyiden iyiye korkmaya başladım..inatla testte yapmıyorum...çok tedirginim...senacım 30 nisanda kürtaj olmuştum.bakalım 2 haftaya kadar olmazsam doktora gidicem.haziran 15 gibi gel demişti doktor.Sağolasın senacım ya.kadın artık iğnelerden tiksindi resmen.günde kez ve sürekli iğne yerlerini değiştiriyo.
çok zor gerçekten.Allah şifa versin canım...benimde 2 mayıs sat günümdü...dün olmam gerekiyordu olmadım...bugünde olmucak gibiyim..iyiden iyiye korkmaya başladım..inatla testte yapmıyorum...çok tedirginim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?