- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.461
bende sabahtan beri yazıcam ama dilim bir türlü varmadı,diğer arkadaşların üzüldüğünü görünce kıyamadım((
biliyorsun benim dün adet günümdü,akşam sözümü tutamadım ve evde test yaptım,ikinic çizgi ssolu olarakta olsa çıktı.Sabah garanti olsun diye ilk idrarl iki tane farklı markanın tesini daha yaptım ve onlarda da çıktı canım..bugün bi ara gidip kan tahlili yaptırıcam...sanırım halimeyim erginsenacım :))) benimde 3,5 yaşında bir oğlum var yaklaış 5 aydır kardeş istiyorduk,umarım beta hcgd de doğru sonuç çıkar :))
bende sabahtan beri yazıcam ama dilim bir türlü varmadı,diğer arkadaşların üzüldüğünü görünce kıyamadım((
biliyorsun benim dün adet günümdü,akşam sözümü tutamadım ve evde test yaptım,ikinic çizgi ssolu olarakta olsa çıktı.Sabah garanti olsun diye ilk idrarl iki tane farklı markanın tesini daha yaptım ve onlarda da çıktı canım..bugün bi ara gidip kan tahlili yaptırıcam...sanırım halimeyim erginsenacım :))) benimde 3,5 yaşında bir oğlum var yaklaış 5 aydır kardeş istiyorduk,umarım beta hcgd de doğru sonuç çıkar :))
eveet haziran'da ben de denemedeyim :) soğan suyu denemeyi düşünüyorum bu sefer deneyip de faydasını gören var mı?
ayy canım benim o zaman sen kesin hamilesin...çok tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin..
tebrik ederim tatlım hamilesingözün aydın:)
canım hayırlı uğurlu olsun.. Rabbim sağlıklı bir şekilde ikinci evladınıda kucağına almanı nasip etsin... kendi adıma üzüldüm tabii ama senin adına gerçekten çooooooook sevindimm... Hayırlı olsun canım...
Ecemmm hosgeldi-n tatlimm nasılsın görüşmeyeli
Ecelimmm nasilsim balimm? Napttin regl oldunmu? Test yaptin mii? Bilgisayarin oldu,uu
Ecelimmm nasilsim balimm? Napttin regl oldunmu? Test yaptin mii? Bilgisayarin oldu,uu
ana virüs virüs yazıyor yaaaa bana virüs dienin ağzını ayırırımmmm
kızlar benimde 50 gün oldu cumartesi doktora gittim bebiş yok dedi kan testide yaptık ama ilaç verdi ama ben kullanmadım ve hala gelen giden yok.idrar testi yapmadım bidaha sizce olabilirmi.Maydonoz suyunu içsem bişey olurmu eğer bebek varsa bile?
Iyi aksamlar senacim umarim herkezin gonlundeki hayirli olandir,aminn.. Deryafcim ben progestani dusuk tehlikemde almistim ama simdiki kanamayi igeneye bagliyorum dr hic gitmedim aramadimda bidaha bana regl olursan 3. Gun esinle gel dedi. Siyahkugum sende hosgeldin. Ben zaten iyim ole araada geliyolar sagligim iyi cok sukur ama lekelerim hala var bat 5 hazirqan ama oncesinde yicem kirmizilari.. Ama hayirlisi olsun en azindan duzene girer reglim. Ve lekelenmem dvm ederse yarin dr.ararim. Sen nasilsin tatlim?
kızlar size mutlu bir haber vermek isterdim ama maaalesf negatifffsanki ilk yaptığımda çooook hafif görür gibi oldum ama serapmışşş yerini tek direğe bıraktı test...
Hadiii karışlada görelim evett sen tam bir virüssün insanın vücüduna bir giriyon bütün benliğini sarıyon kemigine kadar işliyon seni atmak çok zor alışkanlık yapıyon valla bana aynen öyle oldu
kız yarından itibaren haziran topiğindeyiz oraya gel artık tamam mı hem ben seni çok özledim kız senn face varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?