Umutlarini Mayisa saklayanlar...

tebrik ederim tatlım hamilesin gözün aydın:)

canım hayırlı uğurlu olsun.. Rabbim sağlıklı bir şekilde ikinci evladınıda kucağına almanı nasip etsin... kendi adıma üzüldüm tabii ama senin adına gerçekten çooooooook sevindimm... Hayırlı olsun canım...

ayy canım benim o zaman sen kesin hamilesin...çok tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin..

tebrik ederim tatlım hamilesin gözün aydın:)

Herkeze cok teşekkür ederim canlarım benim,,Allah herkese bu duyguyu tattırsın :)) hepinizin Allah gönlüne göre versin,kan testini de bi yaptırayım on göre paylaşırım sizinle

ben de tekrardan bir anne adayı olarak sizler içinde bol bol dua edceğim en son dua ettiğim kiin ikizleri olmuştu :)))

Ilkbaharcimm hamismisinn ne guzel o ani bizede yasatsin rabbim... Sende bycg sonucunu yaptirt hemen gel cok heves ettimm.. Seastrem reglim gelsin 1 gun gecsin direk kan verecemm ilkbaharim bize belirti varmi. Solermisin? Ben sizle konustukca umut ediyorum bak bi regl oliyim bogure bogure aglicam hepiniz konferans sistemi yaparak dinleticem gorersinizzz

Günaaaaaaayyddınlarrrrr canlarım sizleri çok özledim heppinize ayrı ayrı ve ben hala adet olmadım 28 battı ama sanırım degısmıs olabılır bılmıyorum yınede umutlanmak ıstemıyorum gecen ayda 2 gun gecmıstı 1 de olmustum belkıde yıne 1 de olurum amaann artık takmıyorum gelecekse zaten gelecek gelmıyeceksede bebek gelecek sonuçta bırı gelecek kım gelırse gelsın basım ustunde yerı var

Ecemmm hosgeldi-n tatlimm nasılsın görüşmeyeli

Hoşbuldum bebegım ben aynı hala regl beklemekteyım az once yazdıgım gıbınetim gitti komsumdan gırıyorum gecmısınızıde okumak cok uzun ayıp oluyor komsuma kadın yuzume bakıyo ben sıze yazıyorum ee kusura bakmasın malum benım aılem gıbısınız haber alıp vermem lazım

Ecelimmm nasilsim balimm? Napttin regl oldunmu? Test yaptin mii? Bilgisayarin oldu,uu

yaptım bitanem nah gözüme gözüme soktu tek çizgiyiama hala olmadım belkı havalardan gecıkmıs olabılırım bu arada gobegımı ıcıme cektım agrımadı

Ecelimmm nasilsim balimm? Napttin regl oldunmu? Test yaptin mii? Bilgisayarin oldu,uu

yaptım bitanem nah gözüme gözüme soktu tek çizgiyiama hala olmadım belkı havalardan gecıkmıs olabılırım bu arada gobegımı ıcıme cektım agrımadı

Nerelerdesin hamisim sen yaa? Ben sana bissuru sey sorcaktim ama yoksunn simdi gordum burdasin gabaa?? Osledik seni annemm... Bak ben bu ay klomen ve igne vuruldum ve ara ara kanli karisik akintim oldu simdide kahve akintilarim. Va ara gunde bir iki kez. Oluyo surekli dgl. Sende oldumuydu vee ilk kullanimda hamis kaldinn mi? Bende bi problem yok ama dr.yinede verdi ben kandirdim bir yil olmuyo diee

Nerelerdesin hamisim sen yaa? Ben sana bissuru sey sorcaktim ama yoksunn simdi gordum burdasin gabaa?? Osledik seni annemm... Bak ben bu ay klomen ve igne vuruldum ve ara ara kanli karisik akintim oldu simdide kahve akintilarim. Va ara gunde bir iki kez. Oluyo surekli dgl. Sende oldumuydu vee ilk kullanimda hamis kaldinn mi? Bende bi problem yok ama dr.yinede verdi ben kandirdim bir yil olmuyo diee

ana virüs virüs yazıyor yaaaa bana virüs dienin ağzını ayırırımmmm

Hadiii karışlada görelim evett sen tam bir virüssün insanın vücüduna bir giriyon bütün benliğini sarıyon kemigine kadar işliyon seni atmak çok zor alışkanlık yapıyon valla bana aynen öyle oldu

Canım komsumun ablasıda aynı senın gıbıymıs kesınlıkle ne ıdrarda ne kanda bebek gorunmuyormus dr da yok demıs ama sonucta hamıle cıkmıs 2 aydan sonra bellı oluyormus bazı annelerde boyle sanırım ıcını rahat tut bence hamılesın hadı hayırlısı

Son düzenleme:

progestanı şunun için sordum canım, geçen ay takip yapılırken ben bu ilacı kullanıyordum, sonra adet günüm geldi çattı bi ton ağrı çektim ama adetim gelmemişti sonra dr.umu aradım test yap negatif ise ilacı kes adet gör, dedi. ben şok oldum meğer ilaç engellemiş, saf saf mutlu olmuştum gelmeyince adetim.

kızlar size mutlu bir haber vermek isterdim ama maaalesf negatifff sanki ilk yaptığımda çooook hafif görür gibi oldum ama serapmışşş yerini tek direğe bıraktı test...

hayırlısı canım herşeyin. haziranda artık umutları yeşerte yeşerte takılcaz napalım :)

hayırlı olsun inşallah değerin de güzel çıkar canım.

Hadiii karışlada görelim evett sen tam bir virüssün insanın vücüduna bir giriyon bütün benliğini sarıyon kemigine kadar işliyon seni atmak çok zor alışkanlık yapıyon valla bana aynen öyle oldu

lannnnnn sensin virüssss s hatta hepiniz gözümü açar açmaz burdayım eceli ne yaptı pembe ne yaptı sanki amca kızlarımda hergün meraktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…