- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.301
öyle bir uyku bastıki gözlerimi açamıyorum....sabahtan beride başım fıldır fıldır dönüyor...9-6 çıktı tansiyonum ama benim için normal..hep düşüktür tansiyonum... akşamda eşimle dışarı çıkıcaz biran önce toplamam lazım kendimi..sıcak bir çorba içtim ama hala başımın dönmesi devam ediyor... baş dönmesi için önerisi olan varmı kızlar..
kuzuuuummm çoook geçmiş olsun dikkat et kendinee... tuzlu ayran iç canım tansiyonunu biraz yükseltir baş dönmende hemen geçer..
öyle bir uyku bastıki gözlerimi açamıyorum....sabahtan beride başım fıldır fıldır dönüyor...9-6 çıktı tansiyonum ama benim için normal..hep düşüktür tansiyonum... akşamda eşimle dışarı çıkıcaz biran önce toplamam lazım kendimi..sıcak bir çorba içtim ama hala başımın dönmesi devam ediyor... baş dönmesi için önerisi olan varmı kızlar..
malesef canım ayaklarını kaldır belki işe yarar
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine tuzlu ayran iç sonrada yat ayaklarını havaya uzat tatlım
Evet canim dogru buldum capada ozel medlife ama bu ilaci veren kadin dier dr.um ben regl olursam die ona dvm edecektim oda erkek die istemiyor esim ama ben onu kandiririm her sekilde;-) neyse simdi eski dr arayip sormam gerek oda regl olacak gibiyim bu yuzden birazdaha bekliyim diyorum. Ya deryafffcimm tatlim sende oluyordu dimi. Kanli akinti solemistim ya sana bende hala dvm ediyor dun hatta akintiyla karisk kirmisi leke vardi ama dvmi glmyr..
Selam kızlar nasılsınız daha yenı eve geldım gecmısı oku oku bıtmedı buna bır cozum bulunsun artıknasılsınız bakıyım ben bu aksam yemege davetlıyım bı arkadasımızda oyle ıste eve geldım uzandım
ben 1 aydır yıyemıyorum tatlıyı pcoyum ya ne caya seker ne kahveye alıstım artık canım ama
ne güzel misafirliği çok seviyorum :) gitmeyi de kabul etmeyi de :) yaw ben yine tatlı yaptım bugün inşallah güzel olmuştur.
kızlarrrr nasılsınız bakayımm neler yapıyorsunuzzzz.
Oy ayse yaptın mı yavrum testı meraklerdayım ben ıyım kocısın ısten gelmesını beklıyorum arkadaslarımızda yemege davetlıyız goguslerım cok sıs ya belım ne olucak bu halım Hayırlara sen neler yapıyorsun bakalım bendekı gıbı belırtıler var mı kız bızlere bır halley oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?