- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.281
kızlar kanamam kahverengiii ve pıhtılar geliyor normalde benim kanım okadar güzel bir renktiki böyle kanlı canlı kırmızı olurdu.ne oluyor bana tekrar düşükmü yapıyorummm
kızlar kanamam kahverengiii ve pıhtılar geliyor normalde benim kanım okadar güzel bir renktiki böyle kanlı canlı kırmızı olurdu.ne oluyor bana tekrar düşükmü yapıyorummm
ayşem bi doktora gitsene hemen canım.. bat geçmişti demi senin üstüne görme falan olabilir mi test yaprtın mı sen kuızum :26:
canım geçen ay kimyasal gebelik yaşamışsın ya belki ondan kaynaklıdır..?
hemen bi doktora gözüksen canım.. nasılsa hastanede çalışıyordun sen :26:geçti canım benim.üstüne görme olsun az olur bu yine biraz fazla
canım benim bn düşürürken bile kanım kıpkırmızıydı.ama yinede olabilirmi acaba
neyse sen şimdi panik yapma bi bekle bakalım sabahada aynı olursa bi doktora gidersin... benim çoğu zaman öyle olduğu için bana normal geldi... bende bi olsaydımmmm offfff delirmek üzereyim artık yaaa wcye gitmekten bi tuhaf olduuummm....
teşekkür ederim canım benimmm.kibarlık yapmana gerek yokkktuuu
sıpaaa ne kibarlığıııı yemin ederim çoooook beğendim seniii tam bi çıtırsın... eşlerimiz kıymetlerimizi bilsin ayooolll..yüz hatlarını çoook beğendimm.. geldim geleli senin fotolara bakıyorum hayran hayran... bu arada benim odada bi arkadaş var kafamı beynimi yedi bi iş yapıyo 40 kere soru sordu bide kürt olduğu için azıcık kaba kaba konuşuyo kafa beyin kalmadıııııı.........
sıpaaa ne kibarlığıııı yemin ederim çoooook beğendim seniii tam bi çıtırsın... eşlerimiz kıymetlerimizi bilsin ayooolll..yüz hatlarını çoook beğendimm.. geldim geleli senin fotolara bakıyorum hayran hayran... bu arada benim odada bi arkadaş var kafamı beynimi yedi bi iş yapıyo 40 kere soru sordu bide kürt olduğu için azıcık kaba kaba konuşuyo kafa beyin kalmadıııııı.........
ayyy gerçektenmi beni beğendinnçok mutlu oldum şimdi sağol canımmm.
beğenmek ne kelimeee bayıldımmmmm.....
noluyo anam siz birbirinizi nerden görüyonuuuuuuuuuuuuuuz
ayyy öptüm seni bende seni çok beğendim zaten türbanlı bayanları oldum olası beyenirimm
hımm ben görmeyeli muhabbet ilerlemişfaceden canımmm
hımm ben görmeyeli muhabbet ilerlemiş
bu arada geri dönüp okumadım kızlar var mı yeni haberler
eceli test yapacaktı o noldu ?
Aysem sen dqaha cok yeni dusuk yapmissin bole seylerin olmasi. Cok normal simdilik sistemin toparlaniyor senin ne olursa olsun bunye bu... Bak ben ilk korunmayi biraktgm ay hamile kaldim ama dusukten sonra hem regl surem degistoi hem hamile kalamadim 4.ayim... Biraz bekle derim ben...
yeni haber yok cnm.. ecelimiz maalesef negatifi gördü2 gün olmayacakmış netinde sıkıntı varmış sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?