- Konu Sahibi pembemasal
- #4.121
günaydın kızlar nasılsınız dün ben yoktum çok fenatdım giremedim maşallah kaynatmılsınız baya oku oku ana bitti ne güzel herkes kendini tanıtmış .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zuzu tatlım dün hasataydım bugün karbonat alıp yapıcam aklımdasın canım hbr veririm
hemen yap canım bende merak ediyorum o karbonat olayını doğrumu değilmi merak ettim
Günaydııııııııııııııııııınlar canlarım herkescıklere benım dun net gıttı gıremedım guzel dualarınız ıcın cok cok tesekkurler rabbım gonlunuze gore versın bu arada komsumdan gırdım belkı bayadır gıremem benı unutmayınve hala adet olmadım
![]()
dur üstümü giyinip gidim bakkala canım
günaydın kısçelerrrr
bugün benim bat günümm
ne olup bitecek çok merak ediyorum...aslında tam olarak batım dün akşamdı ama ben 1 gün sonraya attım...karnımda ve kasıklarımda gerilmeler var gün içinde reql olmayı bekliyorum...hadi bakalım hayırlısı...
ben sensiz napıcam ecelimmmmmmmmmmm![]()
tatlım eceli ve bikaç arkadaş benim mart topiqinden beri arkadaşlarım... herkesin yeri ayrı canım ben arada takılırım böyleinşallah gelmez o kırmızılarrr.ecelinin yerine biz varız onun yerini dolduramayız amaaaa
kızlar uyuya kalmısımyenı uyandım yıne sıze odaklandım
ay ustumde bır usebgeclıktır usenmeye bıle usenıyorum bır halley oluyo tuzle canım senın pco muydun oglusuna hamıle kalmadan once bı de pco lularda yuzde 70 ı ıkız doguruyormus dogrumu daha once duydunuz mu bunu
![]()
kızlar hamilemiyim diye şüphelenenler karnınınzı içinize doğru çekin bekleyin göbek deliğinizde acı oluyorsa hamilelik olasılığı yüksekmiş.
hadi bi deneyin tabi herkeste olmayabilir.![]()
acımıyooooo hamiş deqilim demekkii![]()
kızlar hamilemiyim diye şüphelenenler karnınınzı içinize doğru çekin bekleyin göbek deliğinizde acı oluyorsa hamilelik olasılığı yüksekmiş.
hadi bi deneyin tabi herkeste olmayabilir.![]()
tatlım eceli ve bikaç arkadaş benim mart topiqinden beri arkadaşlarım... herkesin yeri ayrı canım ben arada takılırım böyle
kırmızılar gelsin canım yaa ben bebiş düşünmüyorum ama ya hemişsem diyede tedirginim :18:
tatlım benim bir arkadaşım pkolu ve ikiz oqlu var...
ben geldim kızlar yaptım ama benim köpürmedi. bu arada kızlar dün ben idrar yollarımda iltihap olduğu için ilaç içtim acaba ondan köpürmemiş olabiilirmi????
Seastremm unutmamissinnn tesekkur ederim tatlim. Hadi bide kendini tanit tam olsun yavrusunun annesiiarzucum senden de bekliyorum az cok bilsemde biyografi istiyorumm
![]()