• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

günaydın kızlar nasılsınız dün ben yoktum çok fenatdım giremedim maşallah kaynatmılsınız baya oku oku ana bitti ne güzel herkes kendini tanıtmış .

günaydın kısçelerrrr:16::16::16::16:
bugün benim bat günümm :21::21::21::21:
ne olup bitecek çok merak ediyorum...aslında tam olarak batım dün akşamdı ama ben 1 gün sonraya attım...karnımda ve kasıklarımda gerilmeler var gün içinde reql olmayı bekliyorum...hadi bakalım hayırlısı...
Günaydııııııııııııııııııınlar canlarım herkescıklere benım dun net gıttı gıremedım guzel dualarınız ıcın cok cok tesekkurler rabbım gonlunuze gore versın bu arada komsumdan gırdım belkı bayadır gıremem benı unutmayın :54:ve hala adet olmadım:9:

ben sensiz napıcam ecelimmmmmmmmmmm:14::14::14:

günaydın kısçelerrrr:16::16::16::16:
bugün benim bat günümm :21::21::21::21:
ne olup bitecek çok merak ediyorum...aslında tam olarak batım dün akşamdı ama ben 1 gün sonraya attım...karnımda ve kasıklarımda gerilmeler var gün içinde reql olmayı bekliyorum...hadi bakalım hayırlısı...

ben sensiz napıcam ecelimmmmmmmmmmm:14::14::14:

inşallah gelmez o kırmızılarrr.ecelinin yerine biz varız onun yerini dolduramayız amaaaa

kızlar uyuya kalmısım:D yenı uyandım yıne sıze odaklandım:D ay ustumde bır usebgeclıktır usenmeye bıle usenıyorum bır halley oluyo tuzle canım senın pco muydun oglusuna hamıle kalmadan once bı de pco lularda yuzde 70 ı ıkız doguruyormus dogrumu daha once duydunuz mu bunu :16:

kızlar hamilemiyim diye şüphelenenler karnınınzı içinize doğru çekin bekleyin göbek deliğinizde acı oluyorsa hamilelik olasılığı yüksekmiş.

hadi bi deneyin tabi herkeste olmayabilir.:23:

inşallah gelmez o kırmızılarrr.ecelinin yerine biz varız onun yerini dolduramayız amaaaa
tatlım eceli ve bikaç arkadaş benim mart topiqinden beri arkadaşlarım... herkesin yeri ayrı canım ben arada takılırım böyle :34:
kırmızılar gelsin canım yaa ben bebiş düşünmüyorum ama ya hemişsem diyede tedirginim :18:
kızlar uyuya kalmısım:D yenı uyandım yıne sıze odaklandım:D ay ustumde bır usebgeclıktır usenmeye bıle usenıyorum bır halley oluyo tuzle canım senın pco muydun oglusuna hamıle kalmadan once bı de pco lularda yuzde 70 ı ıkız doguruyormus dogrumu daha once duydunuz mu bunu :16:

tatlım benim bir arkadaşım pkolu ve ikiz oqlu var...

havvam87, egzantrikressam, lalinada, pembemasal, aysem_kas, zuzu19+, irmegan nasılsınız fıstıklarr:16::16:

Son düzenleme:
Seastremm unutmamissinnn tesekkur ederim tatlim. Hadi bide kendini tanit tam olsun yavrusunun annesii;) arzucum senden de bekliyorum az cok bilsemde biyografi istiyorumm:-)

ben geldim kızlar yaptım ama benim köpürmedi. bu arada kızlar dün ben idrar yollarımda iltihap olduğu için ilaç içtim acaba ondan köpürmemiş olabiilirmi????

tatlım eceli ve bikaç arkadaş benim mart topiqinden beri arkadaşlarım... herkesin yeri ayrı canım ben arada takılırım böyle :34:
kırmızılar gelsin canım yaa ben bebiş düşünmüyorum ama ya hemişsem diyede tedirginim :18:

tatlım benim bir arkadaşım pkolu ve ikiz oqlu var...

Allahım bılır ya ıster bır ıster ıkı saglıklı saatlı olsunlar da ya hıc tanıdıgınız bırı ya da sız adet duzenleyıcı cyclo progynova kullnadınar mı ben bu ılacı ıctıgımın 1 haftasında goguste sıslık karında gergınlık bel agrısı kasık batması uykulu bır vazıyete gezıyorum nedır bu yan etkılerde bole bısı yok hormonlardan olabılır mı kızlar yaa help me:D

Seastremm unutmamissinnn tesekkur ederim tatlim. Hadi bide kendini tanit tam olsun yavrusunun annesii;) arzucum senden de bekliyorum az cok bilsemde biyografi istiyorumm:-)

anlatim tatlım 15,02,1991 doğumluyum kova burcundayim. iki kardeşiz ben büyük bir tane erkek kardeşim var lise çocuk gelişimi mezunuyum Allah izin verirse açıktan okumak istiyorum bakalım hayırlısı olsun inş. annem babam beni çok severler babam felan benim için o benim ennem der :) kardeşim çok kıskanır bu yüzden beni. :) .eşim 09-09-1986 doğumlu 5 yaş var aramızda. eşimle 16 yaşındayken tanıştım tanıştığımız ilk günler evlenme teklifi etti eşim bana ve 17 yaşında nişanlandim:) 18 de de evlendim aceleci davrandım erken evlendim ama çok mutluyum eşimi çok seviyorum Allahım bozmasın inş . kumral ela gözlü 167 boyunda 48 kiloyum dışardan soğuk görünürüm ama öyle değilimdir aslında görünüşüm öyle çok inatçıyım düzceliyim eşimde sinoplu.benden bu kadar kızlar

Back