• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

Gunaydın kızlar nasılsınız hayırlı sabahlar dılerım ben uyandım ama gozlerımı acamıyorum daha ya sızlerde ne var ne yok hazıran topıgıne gecmemıze ac kaldı kızlar bak ecelı de adet olmamıs ıstermısın son 2 gun suprızlerımız olsun hadı ınsAllah:16:

Gunaydın kızlar nasılsınız hayırlı sabahlar dılerım ben uyandım ama gozlerımı acamıyorum daha ya sızlerde ne var ne yok hazıran topıgıne gecmemıze ac kaldı kızlar bak ecelı de adet olmamıs ıstermısın son 2 gun suprızlerımız olsun hadı ınsAllah:16:

inşaallah canım şu son günlerde bir sürpriz bekliyoruz artıkın.....:16:

günaydın kızlar umarım herkes iyidir ben çok stresliyim şimdi doktora gidicem sizden ricam nolur bana dua edin hakkımızda hayırlısı olsun..öpüyorum hepinizi..görüşürüz....

inşaallah canım şu son günlerde bir sürpriz bekliyoruz artıkın.....:16:
:) beklemek cok zormus kızlar ya artık herkeze evlenır evlenmez cocuk yapmalarınını hıc korunmamalarını tafsı edıyorum

günaydın kızlar umarım herkes iyidir ben çok stresliyim şimdi doktora gidicem sizden ricam nolur bana dua edin hakkımızda hayırlısı olsun..öpüyorum hepinizi..görüşürüz....

hayırlısı olsun canım hakkında Allah yardımcımız olsun ve yuzumuzu guldursun Amin

canım fotondan zaten pozitifliğin belli oluyordu :)

tekne kazıntısı he :) Ankara ya sınav için gittim 2 kez, çok garip geldi bana, özellikle trafiği, herkes çok relax :) inşallah senin bebeğin, annenin beklediği kadar bekletmez hemen geliverir sağlıkla :)

benimle de anlaşırsın ben de kovayım :)

sen baya baya gençmişsin yahu, seninle yaşıt kuzenim üni.de daha, maşallah maşallah sana :) ne iş yapıyorsun bu arada?

hastanede veri personelliği yapıyorum canım:)) gencim hayatım.evde kalıcam diye korktum ondan hemen evlendimmmm

Hadı ben de kendımı yazıyım:)) ben 24 mart 1988 dogumluyum (Balkanlarda) Kosovanın Prızren sehrınde dogdum ben ablayım 9 yas kucuk bır kız kardesım var esım burda proje ıcın calısmaya geldı kendısı adanlı burda tanıstık ve evlendık tıp lısesı eczacılık bolumunde okudum unuverste yılları boyunca eczanede calıstım ve bu yıl ıngızlıce ogretmenlıgınden meyzun oldum hafta ıcı 2 saat ve hafta sonu olmak uzere ozel bır kursta calısıyorum tam olarak kadroya gecmeyı sabırsızlıkla beklıyorum annem bosnak bı de kosvada yasamanın bır avantajı da cok fazla mıletın olması arnavuca sırpca bosnakca ıngızlıce bılıyorum hemen hemen her sene esımle tr ye gelıyoruz adanaya tabıkı ama vazgecılmezım ıstanbula da ugramadan edemem:) genelde hıperaktıf bırıyım cok vesfeselıyım hele bı cocuk olayında cok hassaslastım kendıme bıle sasırıyorum bazen cok ınatcıyım ben de bır koc kadınıyım genelde gezmeyı alısverısı bowlıng oynamasını cok severım parfumlere cok meraklıyım :12: boyle genelde clasık spor gıyınmeyı severım makyajsız dısarı cıkmam balkan ınsanları bıraz suslu olurlar boyle ısteee:D:16:

ooo canım benden bir yaş büyüksün.bende koçum :8:

hadi yaaaa iyi olmuş hahahaha yine koç olacak desene bizim çocukk.kız şey sordumm akıntım var sürekli iç çamaşırım ıslak hissediyorumm sence neden olabilir?

kuzum seni ümitlendirmek istemem ama bi test yapsan batın sonuna doğru akıntın herzamankinden fazlaysa hamile olabilirsin...:49:

hadi hayırlısı......

Back