- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.101
kuzum seni ümitlendirmek istemem ama bi test yapsan batın sonuna doğru akıntın herzamankinden fazlaysa hamile olabilirsin...
hadi hayırlısı......
Kızlarrr günaydın haziran topiğinine 1 gün kaldı,eceliden haber bekliyoruz dimi,başka var mı?
ben varım bideeee:)
batına bir gün var ,yoksa geçti mi,bence hemen idrarda bakalımmm ,yarına dayanamayabiliriz
bat 28 di canımmm
durun kızlar yarın yapıcam geçen ay kimyasal gebelikten dolayı karışmış olailir adet dönemim
Tamam o zaman,napalım birgün daha bekleriz
dua edin benimm için arkadaşlarrr inş vardır birşeylerrr
dua edin benimm için arkadaşlarrr inş vardır birşeylerrr
İnşallah canım ya,benim bat pazar günü ama ben hissediyorum kırmızıları göreceğim.Diğer topiklerde okuyorum ne memişlerde sızlama karıncalanma var ne de başka bişi.
inşaallah tatlım ....................:118: sabırla bekliycez bakalım...
İnşallah canım ya,benim bat pazar günü ama ben hissediyorum kırmızıları göreceğim.Diğer topiklerde okuyorum ne memişlerde sızlama karıncalanma var ne de başka bişi.
canım illa belirti arama bu işler hiç belli olmuyo....:13:
İnşallah canlarım ya,ama oğlumda aşırı iştah artışı olmuştu.dayımın oğlunun düğününe gitmiştik,çok lüks bir düğün salonunda oldu.Herkes takıya gittiğinde garsonlar tam 3 tabak kurabiye getirdiler.1 tabağı yedim ama içimdeki kurabiye canavarını durduramadım,bi tane daha bi tane daha baktım o tabağında yarısı gitmiş,diğerlerini serpiştirdim öbür tabaktan ilave yaptım ama gözüm onlardaydı velhasıl öyle böyle 3 tabağı yedim,kolamı de içtim.Tabakları çöpe attım.Annemler takıdan sonra aaaa bize neden bırakmamışlar dedi durdular,gerçeği hamile olduğumu öğrendikten sonra açıkladım,değilse kadının yüreğine inerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?