Umutlarini Mayisa saklayanlar...

Gunaydin canlarimm. Sohbeti okudumda dogru bilgi vereyim dedim burclardan iyi anlayan biri olarak bu ay kamis kalirsak burclar kusaginin en zekisi kovalarimiaz geliyor bilginize... Tabi gun farki olursa son anda balik bir ihtimal...

Kızlarrr günaydın haziran topiğinine 1 gün kaldı,eceliden haber bekliyoruz dimi,başka var mı?

İnşallah canım ya,benim bat pazar günü ama ben hissediyorum kırmızıları göreceğim.Diğer topiklerde okuyorum ne memişlerde sızlama karıncalanma var ne de başka bişi.

canım bazı insanlarda yaşamazzmışş.bak benim kasıklarımda ara ara batma oluyor iş çıkışından sonrada belim ağrıyorr.göğüslerimdeağrı vardı geçtii.acayip birşey eğer hamile kalırsam şok olurummm

canım illa belirti arama bu işler hiç belli olmuyo....:13:

İnşallah canlarım ya,ama oğlumda aşırı iştah artışı olmuştu.dayımın oğlunun düğününe gitmiştik,çok lüks bir düğün salonunda oldu.Herkes takıya gittiğinde garsonlar tam 3 tabak kurabiye getirdiler.1 tabağı yedim ama içimdeki kurabiye canavarını durduramadım,bi tane daha bi tane daha baktım o tabağında yarısı gitmiş,diğerlerini serpiştirdim öbür tabaktan ilave yaptım ama gözüm onlardaydı velhasıl öyle böyle 3 tabağı yedim,kolamı de içtim.Tabakları çöpe attım.Annemler takıdan sonra aaaa bize neden bırakmamışlar dedi durdular,gerçeği hamile olduğumu öğrendikten sonra açıkladım,değilse kadının yüreğine inerdi.

kimyasal gebelikte bende göğüsler davul ağrı uçlarında acı alt karında şişlik bel kasık ağrısı aklına gelebilşicek herşey her belirti vardı sonunda düştüüü. bende şu aralar çok iştahlıyımmm.ama 3 gündür fazla yok iştahım kalmadııı.ama çok yedimmmm öyle böyle değil hiç sevmediğim yemekler bana kebap gibi görünür olduuu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…