• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

Tatlim nasilsin? Kanamani durdurmak icin ilac verdimi istirahat verdimi bhcg takip ediyor mu? Ya ben cok panik oluyorum bu haberler karsisinda ben dusuk yapmistim da kimseye vermesin:-(ordan kaldi...

canım bhcg ye bakmadık.ama pazartesi günü vajinal ultrasonla kalp atımını hem gördük hem duyduk.şimdi çok korkuyorum düşük yapıcam diye.akıntım koyu kahverengi.dün sabah başlamıştı.akşam kesilmişti.bugün akşam yeniden başladı.:50:

kalp atımını duyduysan hiç korkma herşey yolunda demektir düşük riskini büyük ölçüde atlatmış olduğunu gösteriyor benim daha kesem çok küçük

kızlar ben varya canımdan bezdım desem yerı ınanın gunlerdır ole cok bunaldımkııı artık delırıcem kafayı yıcemmmm.tuvalete kadar gıttım ya sadece tuvalete gıtmez olaydım daha tuvalete yenı gırmısım bır cayırtı koptu oglum aglamaya basladı kızımında konusma seslerı heralde dedım pesımden aglıyo bı geldım odaya sag gozunun hemen altından kanlar gelıyo suratı neredeyse 30 yherınden cızılmıs kanıyoo yuzu gozu kan ıcınde az kalmıs mılım kalmıs gozunun cıkmasına resmen gozunden kan akıyo.beynımden vurulmusa dondumm suratı cızık cızık kabardı kanadıı oglusun ya gunlerdır bu kızda bı saldırganlıktır anlamadım gıttı arkamı donmemle kardesıne saldırıyo cıldırıcam yaaa aksam aksam ne guzel oynuyoduk sadece tuvalete gıttım.ole cok sınırlendımkı bırden sınırlerım kulakalrımdan cıktı sankı o ofkeyle bır kaç samar yedı bacakalrına hala aglıyoo.odasına yatagına koydum cezalı.ya kusura bakmayın cok sınırlerım gerıldıı ya cıksaydı gozu neyle yaptı ne soktu bılmıyorumkı of garıp bı psıkolojıdeyım huyları suyları cok degıstı sımdı bır tane daha gelıyo allahın gucune gıtmesın bazen dıyorumkı 3.bebegı neden yaptın sonra kendıme kızıyorum.offf neyse basınızı sısırdım ama valla bende sısmısım.

offf ne olsun senaam yaaa senin tarafta kilolar gidiyoo o yöndeen çooook mutluyum:16: gerçi dün akşam diyet gitti ama bugün aynen devam :3:

bu tarafta da bebiş muhabbeti işte 35 gün oldu yaaaa :18: 3 gündür tamam şimdi oldum diyorum wc ye gidiyorum yok bugün olurum artık inşallah bende senin gibi dört gözle bekliyorum hasta olmamı çünkü biliyosunki ben durmam bugüne kadar tam 3 kere test yaptım ama hepsi negatif :1: bende diyorumki biran evvel hasta olayımki yeni umutlar yeşersin yüreğimde...
3 kere testmi yaptın :53::53::53:
bende saf saf test yapma diyorum :47::47:
kızlar ben varya canımdan bezdım desem yerı ınanın gunlerdır ole cok bunaldımkııı artık delırıcem kafayı yıcemmmm.tuvalete kadar gıttım ya sadece tuvalete gıtmez olaydım daha tuvalete yenı gırmısım bır cayırtı koptu oglum aglamaya basladı kızımında konusma seslerı heralde dedım pesımden aglıyo bı geldım odaya sag gozunun hemen altından kanlar gelıyo suratı neredeyse 30 yherınden cızılmıs kanıyoo yuzu gozu kan ıcınde az kalmıs mılım kalmıs gozunun cıkmasına resmen gozunden kan akıyo.beynımden vurulmusa dondumm suratı cızık cızık kabardı kanadıı oglusun ya gunlerdır bu kızda bı saldırganlıktır anlamadım gıttı arkamı donmemle kardesıne saldırıyo cıldırıcam yaaa aksam aksam ne guzel oynuyoduk sadece tuvalete gıttım.ole cok sınırlendımkı bırden sınırlerım kulakalrımdan cıktı sankı o ofkeyle bır kaç samar yedı bacakalrına hala aglıyoo.odasına yatagına koydum cezalı.ya kusura bakmayın cok sınırlerım gerıldıı ya cıksaydı gozu neyle yaptı ne soktu bılmıyorumkı of garıp bı psıkolojıdeyım huyları suyları cok degıstı sımdı bır tane daha gelıyo allahın gucune gıtmesın bazen dıyorumkı 3.bebegı neden yaptın sonra kendıme kızıyorum.offf neyse basınızı sısırdım ama valla bende sısmısım.

tatlım sakin ol bezan herşey üstüste gelir..ikizler en zor dönemlerindeler...kendilerini ve çevrelerinde olan bitenleri aşqılama çaqındalar...laftan sözden anlamaları için biraz daha zamana ihtiyaçları var...sende hamilesin ve duygusal günler yaşıyorsun.. sabırlı olmalısın...bu arada oqlunu Allah korumuş canım..çok geçmiş olsun..

cok gecmıs olsun tatlım tedavın suruyor mu sogan kurunu falan yaptın mı hanı saracogluna maıl yazsan bı belı bısı onerır:16:

tedavisi yok zaten, ya ameliyat ya doğum kontrol hapı... soğan yaptım ama bişeye yaramadı ben de. gerçi sadece 15 gün yaptım.

iyi akşamlar kızlarr :3::3:
bugün misafirlerim vardı akşamda eşimle mobilyacılar çarşısına gittik..yatak odamızla çocuk odamız deqişecek.. z.burnunda 3000tl dedikleri yatak odasına orda 1500tl dediler...müthiş fark var arada...
yarın bat günüm geldi çattı nihayet...kasıklarımda dünden beri aqrılar var sanırım reql olucam... yarın ola hayrola bakalım :34:

Kızlar ressamımın desteğiyle şu iğne olayını gece yatarken yaptım,sabah iğnenin ışıltısı gözümü aldı :9::9:
Mübarek paslanacağı yere iyiceminen parlamış :9: Faslılar yaktı beni,umutlarımı söndürdüler.:9:

tuzem benim aslı astarı varmı gebelik testi yapınca çıkcak canım...

bizimkisi merak..:27: eee ne yapalım sabırsız gacılarız öptüm seni kocaman...:54::54::54::54:

canım benim lekelenmeler devam ediyo:50:canımı çok sıkıyo.inşallah kesilir yaaa:5:
İnşallah canım,mümkün olduğunca kalkmamaya çalış,kendine çok iyi bak,her zaman mutlu haberlerini bekliyoruz

Dalin ikiz sahibi olmak gerçekten çok zor,bunu etrafımdaki kıpırlardan biliyorum + birde karnında da var o yüzden büyük bir cesaret örneğisin.gördüğüm kadarıyla ikiz çocuklarda birbirlerine karşı hırpalama ister istemez oluyor.Sıkıntılı zamanlarında geçecek buna inan canım.

tuzem benim aslı astarı varmı gebelik testi yapınca çıkcak canım...

bizimkisi merak..:27: eee ne yapalım sabırsız gacılarız öptüm seni kocaman...:54::54::54::54:

Öyle valla canım ya,saldım çayıra artıkın,pazarı beklemedeyim,gelsede şu kırmızılar önümüzdeki maçlara baksak :9:

İnşallah canım,mümkün olduğunca kalkmamaya çalış,kendine çok iyi bak,her zaman mutlu haberlerini bekliyoruz

Dalin ikiz sahibi olmak gerçekten çok zor,bunu etrafımdaki kıpırlardan biliyorum + birde karnında da var o yüzden büyük bir cesaret örneğisin.gördüğüm kadarıyla ikiz çocuklarda birbirlerine karşı hırpalama ister istemez oluyor.Sıkıntılı zamanlarında geçecek buna inan canım.

Öyle valla canım ya,saldım çayıra artıkın,pazarı beklemedeyim,gelsede şu kırmızılar önümüzdeki maçlara baksak :9:

ayy canım bugün nete giremedim ablamlara gitmiştim. anca girdim geçmişi okuyodum .... bekle canım inşaallah güzel sonuçlarla gelirsin...:16:

İnşallah canım ya,bazen seni burdan bi arkadaş değilde sanki kırk yıllık dostummuşsun gibi yakın hissediyorum,valla bana kendimden daha çok inanıyorsun,az önce banyoya gitmiştim,öğleden sonraki yaptığım test ordaydı,hafif pembeleşmiş,biran kalbim nasıl küt küt attı anlatamam,ama birşey yok tabi,kaç saat geçmiş,nasıl doğru olsun.Asıl beni sıkıntıya koyan ne biliyor musun,eltiminde hiç yokken bebek istemesi oldu.Ben bu tür mukayeseleri hiç sevmem,dedim ki sen daha düşünmüyordun,biraz daha bekle istersen dedim,ikimizde aynı anda kalırsak nasıl olacak dedim,sorun değil dedi çıktı,üzüldüm tabi bende.Çocuklarımızın arasında 2 yaş varken bile kıyasladılar,şimdi aynı anda kalırsak seninki kaç kilo,boyu ne kadar,hadi doğdular diyelim,kiminki az emiyor,kiminki huysuz,ağız tadıyla geçiremeyeceğim hiçbi dönemi.Eşim bana bişi yapsa,hemen kocasının gözüne bakar of offf,yok yere stres oldum.

İnşallah canım ya,bazen seni burdan bi arkadaş değilde sanki kırk yıllık dostummuşsun gibi yakın hissediyorum,valla bana kendimden daha çok inanıyorsun,az önce banyoya gitmiştim,öğleden sonraki yaptığım test ordaydı,hafif pembeleşmiş,biran kalbim nasıl küt küt attı anlatamam,ama birşey yok tabi,kaç saat geçmiş,nasıl doğru olsun.Asıl beni sıkıntıya koyan ne biliyor musun,eltiminde hiç yokken bebek istemesi oldu.Ben bu tür mukayeseleri hiç sevmem,dedim ki sen daha düşünmüyordun,biraz daha bekle istersen dedim,ikimizde aynı anda kalırsak nasıl olacak dedim,sorun değil dedi çıktı,üzüldüm tabi bende.Çocuklarımızın arasında 2 yaş varken bile kıyasladılar,şimdi aynı anda kalırsak seninki kaç kilo,boyu ne kadar,hadi doğdular diyelim,kiminki az emiyor,kiminki huysuz,ağız tadıyla geçiremeyeceğim hiçbi dönemi.Eşim bana bişi yapsa,hemen kocasının gözüne bakar of offf,yok yere stres oldum.

anam anam tuzem benim .... boşver kuzum kim ne yaparsa yapsın...
evet haklısın ya şimdi hamilemi eltin...
amaaaan işte o kıyaslamalar hep olur sen sıkma canını bir bebişler gelsinde ...........:34:

canım benim kafana tokadan başka bi şey takma olurmu bebişimmmmmm......:35:

anam anam tuzem benim .... boşver kuzum kim ne yaparsa yapsın...
evet haklısın ya şimdi hamilemi eltin...
amaaaan işte o kıyaslamalar hep olur sen sıkma canını bir bebişler gelsinde ...........:34:

canım benim kafana tokadan başka bi şey takma olurmu bebişimmmmmm......:35:

Haklısın kardişim,toka en güzeli,tuttum bunu :9:

Haklısın kardişim,toka en güzeli,tuttum bunu :9:

evet dimi ama boşveeeeerrrrrr milleti kim ne yaparsa yapsın anam.... evimizin kapısını kapadıkmı bitti gitti bu kadar .... ohhhh mis gibi al çocuğunu sarıl kocana hayat ne güzel ne hoş gerisi boş yalan dünya ........... Rabbime dua et her şey oluruna varır okeyyyyyy:51::51::51:

Günaydııııııııııııııııııınlar canlarım herkescıklere benım dun net gıttı gıremedım guzel dualarınız ıcın cok cok tesekkurler rabbım gonlunuze gore versın bu arada komsumdan gırdım belkı bayadır gıremem benı unutmayın :54:ve hala adet olmadım:9:

Back