Umutlarini Mayisa saklayanlar...

Gunaydın kızlar nasılsınız hayırlı sabahlar dılerım ben uyandım ama gozlerımı acamıyorum daha ya sızlerde ne var ne yok hazıran topıgıne gecmemıze ac kaldı kızlar bak ecelı de adet olmamıs ıstermısın son 2 gun suprızlerımız olsun hadı ınsAllah

inşaallah canım şu son günlerde bir sürpriz bekliyoruz artıkın.....

günaydın kızlar umarım herkes iyidir ben çok stresliyim şimdi doktora gidicem sizden ricam nolur bana dua edin hakkımızda hayırlısı olsun..öpüyorum hepinizi..görüşürüz....

inşaallah canım şu son günlerde bir sürpriz bekliyoruz artıkın.....
:) beklemek cok zormus kızlar ya artık herkeze evlenır evlenmez cocuk yapmalarınını hıc korunmamalarını tafsı edıyorum

günaydın kızlar umarım herkes iyidir ben çok stresliyim şimdi doktora gidicem sizden ricam nolur bana dua edin hakkımızda hayırlısı olsun..öpüyorum hepinizi..görüşürüz....

hayırlısı olsun canım hakkında Allah yardımcımız olsun ve yuzumuzu guldursun Amin

hastanede veri personelliği yapıyorum canım:)) gencim hayatım.evde kalıcam diye korktum ondan hemen evlendimmmm

ooo canım benden bir yaş büyüksün.bende koçum

hadi yaaaa iyi olmuş hahahaha yine koç olacak desene bizim çocukk.kız şey sordumm akıntım var sürekli iç çamaşırım ıslak hissediyorumm sence neden olabilir?

kuzum seni ümitlendirmek istemem ama bi test yapsan batın sonuna doğru akıntın herzamankinden fazlaysa hamile olabilirsin...

hadi hayırlısı......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…