• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

[/B]

benimki 22-23 mayıs ve nisande 3 gün geçiklemeli oldum
ayy bitmez bu mayıs bana daha çalışmaya başlamadık :9::9::9:

gecer gecer bak 2 gunu gecti sayilir artik sen kendini calismalara odakla ondan baska bisi de dusunme hayatim:9:

gecer gecer bak 2 gunu gecti sayilir artik sen kendini calismalara odakla ondan baska bisi de dusunme hayatim:9:

:8::8::8:inşallah canım buay bebegide düşünmicem düşündükce gelmiyor sıpam kendimi başka şeylere odaklıcam valla belirti faşanda hesaplamıcam
kız kardeşim hamile ona örgü falan öreyim hiç olmazsa zaman geçer farketmeden:9::9::9:

evde test var ama yapmamak icin hem kendime hem de esime soz verdim.esim kesin kesin konustu bir daha testi erken yapmak yok dedi ama icim gidiyor zor tutuyorum kendimi:20::18:yapmamam lazimm

:8::8::8:inşallah canım buay bebegide düşünmicem düşündükce gelmiyor sıpam kendimi başka şeylere odaklıcam valla belirti faşanda hesaplamıcam
kız kardeşim hamile ona örgü falan öreyim hiç olmazsa zaman geçer farketmeden:9::9::9:

ben orgu bilmiyorum ama hamile kalirsam ogrenip ormek isterim bende yavruma bisiler...

az kaldı demi seninkine ayy biz daha çalışmaya bile başlamadık bitermi bu mayıs

canım benimki normalde 2 gün kaldı ama şimdi regli olurmuyum yoksa günüm geçincemi olurum yada bebiş varmıdır amannnnnn bekliycez görücez...

Allah nasip ettiyse gelicek yoksa önümüzdeki aya kalcak hayırlısı.

ben orgu bilmiyorum ama hamile kalirsam ogrenip ormek isterim bende yavruma bisiler...

mutlaka ögren derim ben güzel örerim Allah var kendi kızıma örmüştüm battaniye çeket falan kış başından beride kız kardeşiem örüyorum daha bebek yoktu o zman şimdi 4.5 haftalık hamile baya bişi birikti daha kafamdada bi sürü şey var örecegim seviyorum hem stres attırıyor hem bişiler düşünmüyorsun

canım benimki normalde 2 gün kaldı ama şimdi regli olurmuyum yoksa günüm geçincemi olurum yada bebiş varmıdır amannnnnn bekliycez görücez...

Allah nasip ettiyse gelicek yoksa önümüzdeki aya kalcak hayırlısı.

evet bekleyip gorucez canim bende test falan yapmayacam
mart ayinda gunumden once test yaptim pozitifi gordum ama gunumde regl oldum
o yuzden ahtim var bekliyorum....umutlanip ta hayal kirikligina ugraman cok daha kotu anlatamam ya cok uzulmustum o ay

mutlaka ögren derim ben güzel örerim Allah var kendi kızıma örmüştüm battaniye çeket falan kış başından beride kız kardeşiem örüyorum daha bebek yoktu o zman şimdi 4.5 haftalık hamile baya bişi birikti daha kafamdada bi sürü şey var örecegim seviyorum hem stres attırıyor hem bişiler düşünmüyorsun

ayy ne guzel aslinda battaniye falan orebilirim bende biliyorum o kadar ormeyii aslinda kesme islemi yapmadan orerimm ay firsat bulunca yun sis falan alayim barii bende:46:
ama bazen de korkuyorum yaa hic cocugum olmazsa:53:

ayy ne guzel aslinda battaniye falan orebilirim bende biliyorum o kadar ormeyii aslinda kesme islemi yapmadan orerimm ay firsat bulunca yun sis falan alayim barii bende:46:

evet bekleyip gorucez canim bende test falan yapmayacam
mart ayinda gunumden once test yaptim pozitifi gordum ama gunumde regl oldum
o yuzden ahtim var bekliyorum....umutlanip ta hayal kirikligina ugraman cok daha kotu anlatamam ya cok uzulmustum o ay

canım işte testlerede tam olarak güvenemiyor insan...

bekle canım günün geçince yaparız inşaalah güzel haberlerle mayıs topiğde bebiş haberi duymaya başlar.

canım işte testlerede tam olarak güvenemiyor insan...

bekle canım günün geçince yaparız inşaalah güzel haberlerle mayıs topiğde bebiş haberi duymaya başlar.

amin canim bekliyorum evet ama sanki olacam ama ben yinede bir umutla bekliyorummm
indallah kaliriz bu ay hamileee hep birlikte ne de guzel olur ama

tatlım niye öyle deyip kendini üzüyosun. Allah büyük her zaman hayırlısını iste.

sadece zamanı var mutlaka gelcek bebişler ... hayırlı zamanda hayırlı bebiş iste.

rabbim bekletiyorsa muhakkak bir nedeni vardır.

tatlım niye öyle deyip kendini üzüyosun. Allah büyük her zaman hayırlısını iste.

sadece zamanı var mutlaka gelcek bebişler ... hayırlı zamanda hayırlı bebiş iste.

rabbim bekletiyorsa muhakkak bir nedeni vardır.

dogru diyorsun canim da insan iste surekli kendini dinleyince aklina gelmeyen kalmiyor.hayirlisi olsun dedigin gibi
rabbim insallah en kisa zamanda hepimizin yuzunu guldururAMINNN

dogru diyorsun canim da insan iste surekli kendini dinleyince aklina gelmeyen kalmiyor.hayirlisi olsun dedigin gibi
rabbim insallah en kisa zamanda hepimizin yuzunu guldururAMINNN

haklısın canım en nihayetinde insanız elimizde olmadan aklımıza neler gelebiliyo...

aminnnnnnn canım amin...

Back