- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.961
sagol canım benım kız bosver ıgneyı alıcaksen test al yap ben hıcbırını yapmıyıcam anca doktor hamılesın dıyınce test yaparım o da bebıse buyuyunce gostermek ıcın
sagol canım benım kız bosver ıgneyı alıcaksen test al yap ben hıcbırını yapmıyıcam anca doktor hamılesın dıyınce test yaparım o da bebıse buyuyunce gostermek ıcın
kızlaaaarrrr hepinize günaydııınnnn... nasılsınız keyifler yerindemii..?? ben halen hasta olmadım yakında orta yerimden çatlayacam az kaldı... 35.günümdeyim bugün olmam gerekiyo artık beklemedeyim... bir an evvel olsamda yeni umutlar başlasa artık yaaaa... adet olmayı hiç bu kadar istememiştim beenn
38OZLEM38 canım naptınız doktora ne zaman gidiyosunuzz..???
kız doktora gıtt 35 gun gecmıs
canım satın ilk gününden itibaren sayınca bugün 35. gün... pko dan oluyo işte pembemasalcım ama ben adet döngümü az biraz çözdüm sanki.. 22-22-35 bu şekilde oluyo bu ayda 35 likteyiz bugün olmam lazım davul gibi şiştim zaten verdiğim kilolarda gözüknüyo şişlik yüzünden... sen naptın cnm kilo verebildinmi hiç..?
kızlar benim canım neden sıkılıyor haaa söyleyin biii
bende pco yum canım ya genc kısken de adetım duzensız dı evlendım duzeşdı cocuk yapmaya karar verdık yıne bozuldu pekı bı tedavı gormuyormusun canım sen ne zamandır pcosun
canım senin gibi benimde genç kızken düzensizdi baya 4 sene önce yine bu sebeple gittim doktora ultrasonla felan baktılar kistin var dediler ama ne olduğunu açıklamadılar.. bi daha ki ay gel eğer geçerse tedaviye gerek duymıcaz dediler sonraki ay gittim yine ultrasonla baktıklarında kist kendiliğinden erimiş dediler.. sonra ailem başka doktorlarada götürdü hepsi kist görünmüyo dedi.. öylece kaldı.. geçen sene bu zamanlar bekardım yine gittim doktora çünkü 15 günde olmaya başlamıştım doktor ultrasonla baktı felan temiz gözüküyo dedi e düzensizliğin nedeni ne dedim stresten kaynaklı olabilir dedi.. sonra bi arkadaşım guatrdan kaynaklı olabilir git bi baktır dedi onada baktırdım küçücük bi nodül çıktı ama zararsız cinsinden var denilemez bile dedi doktor buda etkilemez reglini dedi... neyse evlendim adetlerim yine düzensizdi 4. aydayken enfeksiyon oluştu dr gittim alttan ultrasonla baktı felan doktora bebek düşündüğümüzü söyledim, bi sıkıntı varmı hocam diye sordum.. polikistik overin var dedi ve ben o zaman tanıştım polikistik overle.. sonra bebiş için başka doktora gittim oda ultrasonla felan baktı aynen bu hikayemi anlattım direk klomen verdi bana hemde günde 3 kere kullanmamı istedi sonra senin tecrübeni düşünerek kullanmadım açıkcası biraz zaman geçsin diye bekledim.. öyle işte tatlım.. 7,5 ay oldu halen bebiş yok.. o enfeksiyon için gittiğim doktor 1 sene korunma eğer bebeğiniz olmazsa pkoya bağlayabiliriz demişti.. o yüzden 1 sene dolsun diyorum bakalım artık...
neyın var kız nıye canın sıkın senın
bilmiyorum kiii.ne bileyim bugün bi halsizlik varrr
günaydın hatunlarrrr:84::84:
oyyyy oyyy ben ne yapsam bilemedim yaaa
reglim 10 gün geçti iki kez idrar testi yaptım ve tek çizgi
meşhur karbonatı da yaptım köpürmedi.....................................
perşembe günü doktora gideceğim bakalım kötü bir şey çıkmasından korkuyorum
kardeşimde pko var ve kalıtsal bir hastalık adet gecikmesi buna işaret sanırım
canım stres olma bı doktora gıt ben de 1 ay once ogrendım pco oldugumu hamıle kalmak ıcın engel degıl emın ol kac kısı o ay hamıle kalmıs moralını bozma
eceliiii tabloda hamişler arasında ismini görünce seni hamile sandım...neden tabloda hamileler kısmındasın :44:Günaydın canlarım geçmişi okuyan bilir bu sabah erkenden test yapacaktım evet yaptım ama malesef tek çizgi modasına bende uydumama kendıme söz verdim üzülmüyecem artık beklemekte yok rabbim ne zamanı uygun gorurse o zaman olsun...bu gün benim doğum günüm tebrikleri alim hadiiii
kızlaaaarrrr hepinize günaydııınnnn... nasılsınız keyifler yerindemii..?? ben halen hasta olmadım yakında orta yerimden çatlayacam az kaldı... 35.günümdeyim bugün olmam gerekiyo artık beklemedeyim... bir an evvel olsamda yeni umutlar başlasa artık yaaaa... adet olmayı hiç bu kadar istememiştim beenn
38OZLEM38 canım naptınız doktora ne zaman gidiyosunuzz..???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?