• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

inşallah canım ben de hep hayırlısı diye dua ediyorum bi de bugünlerde eşim bana ya mübdi(c.c) okuyor karnıma daire çizerek..Rabbim büyük mucizesi çok bakarsın bize de bi mucizesini gösterir..

ay nasıl oluyor bu dua Ya Mübid dıyerek sadece dı mı kac kere okunuyor detaylı anlatırmısın canım Allah kabul ettsın bıtanem

QUOTE=aysem_kas;24843629]günaydın sevgili arkadaşlarımmm.beni özlediğinizi biliyorum ve bende sizi özledimmm.evet koca bir alkış bekliyorum sizden[/QUOTE]

günaydıııııın
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

ay nasıl oluyor bu dua Ya Mübid dıyerek sadece dı mı kac kere okunuyor detaylı anlatırmısın canım Allah kabul ettsın bıtanem

sağol canım Allah razı olsun düşük riski olan kadının kocası eşinin karnına 20 kere daireler çizerek ya mübdi demeli..anlamı çok güzel zaten yoktan var eden demek Rabbim sen büyüksün sesimizi duy hakkımızda hayırlı olanı ver bizi evlatsızlıkla sınama bizlere annelik duygusunu eşlerimize babalık duygusunu yaşamayı nasip et amin...

sağol canım Allah razı olsun düşük riski olan kadının kocası eşinin karnına 20 kere daireler çizerek ya mübdi demeli..anlamı çok güzel zaten yoktan var eden demek Rabbim sen büyüksün sesimizi duy hakkımızda hayırlı olanı ver bizi evlatsızlıkla sınama bizlere annelik duygusunu eşlerimize babalık duygusunu yaşamayı nasip et amin...

bunu hamıle olmıyanlar da yapabılır mı her gun yapıyorsun bunu dı mı 1 kere?

Back