• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

bende kızzz geçen ay kimyasal gebelikte erkeknden hamile olduğumu öğrendim düşürdüm öğrenmeseydim eğer hiç haberim olmuyacaktı.bu ayda adet olmazsam eğer ay sonuna kadar beklicem

ben dedım anca doktor soyledıgınde bı aradasım da ole yapıs doktor 1 bucuk aynlık hamılesın demıs cok sevınmıstı daha ıyı oldu boyle dedı sonrada test yap bebıse hatıra olarak kalması ve gostermen ıcın :):12:

Günaydın canlarım geçmişi okuyan bilir bu sabah erkenden test yapacaktım evet yaptım ama malesef tek çizgi modasına bende uydum:34:ama kendıme söz verdim üzülmüyecem artık beklemekte yok rabbim ne zamanı uygun gorurse o zaman olsun...bu gün benim doğum günüm tebrikleri alim hadiiii:9:

Eceli doğum günün kutlu olsun arkidişim,inşallah umutların yerine geldiği,sağlıklı ve huzurlu bir hamilelik yaşadığın güzel mi güzel bir senen olur.

Kızlar ressamımın desteğiyle şu iğne olayını gece yatarken yaptım,sabah iğnenin ışıltısı gözümü aldı :9::9:
Mübarek paslanacağı yere iyiceminen parlamış :9: Faslılar yaktı beni,umutlarımı söndürdüler.:9:

Kızlar ressamımın desteğiyle şu iğne olayını gece yatarken yaptım,sabah iğnenin ışıltısı gözümü aldı :9::9:
Mübarek paslanacağı yere iyiceminen parlamış :9: Faslılar yaktı beni,umutlarımı söndürdüler.:9:

hahahahahaha allahım sabah sabah koptum. test yapsaydın yaaa

günaydın kızlar. Sabah sabah iyi bişeye mi uyandım kötü bişeyemi bilmiyorum. bana yardım edecek olanınız bilgisi olan vardır umuduyla yazıyorum.
yataktan kalkar kalkmaz bi ıslaklık hissettim. tuvalete koştum. adet olmuşum.
ilk kahverengi gelir de sonra kırmızıya döner ya her ay adetlerimiz, o şekildeydi. ama sadece kahverengi gelmiş. Bi parça gibi düştü leke gibi değil.
Adetime 4-5 gün var...

bide ovulasyon testlerinde (bundan 14 gün öncesi için hiç pozitif değildi)

hahahahahaha allahım sabah sabah koptum. test yapsaydın yaaa

Test yapmayacağım,eczaneler birliğinden plaket göndermişler,mahallenizdeki tüm eczanelerin gebelik testlerini tükettiğiniz için size minnettarız yazmışlar,ecza depoları filan alarma geçmişler,benim evin olduğu muhitte eczacılar eczane açmak için büyük bir rant kavgası başlamış :9::9:,ilahi Ayşem sen de beni güldürdün.Eşim her gün her gün ne testi,bırak artık deyince bıraktım.

günaydın kızlar. Sabah sabah iyi bişeye mi uyandım kötü bişeyemi bilmiyorum. bana yardım edecek olanınız bilgisi olan vardır umuduyla yazıyorum.
ilk kahverengi gelir de sonra kırmızıya döner ya her ay adetlerimiz, o şekildeydi. ama sadece kahverengi gelmiş. Bi parça gibi düştü leke gibi değil.
Adetime 4-5 gün var...

valla bilemedim şimdi devamı geldimi kanamanınnn?

Adetime 4-5 gün var...

Canım devamına bakarsın,yoğunlaşıp kırmızılara dönüşürse adettir.Eğer biterse test alıp bak hemen.üstüne görme olayında bile hemen çift çizgi çıkıyor.

Test yapmayacağım,eczaneler birliğinden plaket göndermişler,mahallenizdeki tüm eczanelerin gebelik testlerini tükettiğiniz için size minnettarız yazmışlar,ecza depoları filan alarma geçmişler,benim evin olduğu muhitte eczacılar eczane açmak için büyük bir rant kavgası başlamış :9::9:,ilahi Ayşem sen de beni güldürdün.Eşim her gün her gün ne testi,bırak artık deyince bıraktım.

maşşallah sende bendensinnn.kız adetin geciktimi

ay delısın ya deterjan etkısı gostermıs senınkı:D
kız sen hamilesinnnn hahahaha allah söyletti

yok kızım hıc sanmıyorum dun kaptım sıfayı nane cayını ıcıyorum sımdı gecer

valla bilemedim şimdi devamı geldimi kanamanınnn?
şimdi baktım azıcık daha gelmiş canım.
Canım devamına bakarsın,yoğunlaşıp kırmızılara dönüşürse adettir.Eğer biterse test alıp bak hemen.üstüne görme olayında bile hemen çift çizgi çıkıyor.

yoğun değil canım şuan gelen. beklemekten başka çarem yok..
Yumurtlama olmadan adet gelmez demişti doktorum. Ben o kadar test yaptım neden çıkmadı acaba ya kafam çok karışıkkk

şimdi baktım azıcık daha gelmiş canım.

yoğun değil canım şuan gelen. beklemekten başka çarem yok..
Yumurtlama olmadan adet gelmez demişti doktorum. Ben o kadar test yaptım neden çıkmadı acaba ya kafam çok karışıkkk

AlxFa yumurta olmadığında da adet olur,neden öyle dedi ki doktorun

Günaydın canlarım geçmişi okuyan bilir bu sabah erkenden test yapacaktım evet yaptım ama malesef tek çizgi modasına bende uydum:34:ama kendıme söz verdim üzülmüyecem artık beklemekte yok rabbim ne zamanı uygun gorurse o zaman olsun...bu gün benim doğum günüm tebrikleri alim hadiiii:9:

amaaaann da amaaaaannn li li liiiiiiiii aheyyy aheyyyy bu gız bugünmü doğmuuuuşşşş nerelere gideeeeeemmmm vayy ne edeeeemmmmm... iyiki doğmuşmu desemmm ne deseemmm :33:

hahahaaa sabah sabah uzun havayı çaktımm canııımmm nice senelereeee inşallah bi dahaki doğum gününü yavrunuzla beraber kutlarsınız :34:

Back