• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

Günaydın canlarım geçmişi okuyan bilir bu sabah erkenden test yapacaktım evet yaptım ama malesef tek çizgi modasına bende uydum:34:ama kendıme söz verdim üzülmüyecem artık beklemekte yok rabbim ne zamanı uygun gorurse o zaman olsun...bu gün benim doğum günüm tebrikleri alim hadiiii:9:

doğum günün kutlu olsun canım bugün yaptığın bütün duaların kabul olsun inş

bebek kıyafetlerine bakmakla akşamı yapıyorumm.ne kadar güzel şeyler var bebekler için düşünsenizya o kıyfetlerin içinde yumuk yumuk eller ayaklarrrr offfffff efkarlandımmm

bebek kıyafetlerine bakmakla akşamı yapıyorumm.ne kadar güzel şeyler var bebekler için düşünsenizya o kıyfetlerin içinde yumuk yumuk eller ayaklarrrr offfffff efkarlandımmm

ben artık onu bıraktım canım umursamıyıcam :D yoksa aynı senın gıbıydım kıyafetler cıcıler bıcıler ama artık yok yemek demısken ogle yemegınde ne var aklında ay bende ne yemek yapsam aksama dıye dusunuyorum

aynı sıkıntı bendede var akşama ne yapıcam yemekte hiç bir fikrim yok

taze kabak yapıyım bı de sos yanında da salata artık sımdı gezmelere gıdıcem bı kendımı toparlıyım opuyorum sızı kızlar gorusuruzzz bu arada hazıran a gecmemıze son 2 gun artık orda takılalım :16: Allaha emanet olunnn

Günaydın canlarım geçmişi okuyan bilir bu sabah erkenden test yapacaktım evet yaptım ama malesef tek çizgi modasına bende uydum:34:ama kendıme söz verdim üzülmüyecem artık beklemekte yok rabbim ne zamanı uygun gorurse o zaman olsun...bu gün benim doğum günüm tebrikleri alim hadiiii:9:

Doğum günün kutlu olsunnnnnn, bugün mumları üflerken dileklerini unutma, hepsi tez zamanda hayırlısıyla olur inşallah :)

naber fıstık:34:
kıss bekle beni yarın bat günüm...test yapma sakın geçsin 2-3 gün...yaparsakta birlikte yaparız...kasıklarımda seyrimeler oluyor bu neyin nesi anlamadım...hayırlara çıakr inşallahh..geçen ay okadar istedim olmadı bu ay vazgeçtim bir süpriz olursa diye tedirginim..inşallah bütün bunlar psikolojiktir...reql olsamda rahatlasam...bu gergin bekleyişi hiç sevmiyorum...

offf ne olsun senaam yaaa senin tarafta kilolar gidiyoo o yöndeen çooook mutluyum:16: gerçi dün akşam diyet gitti ama bugün aynen devam :3:

bu tarafta da bebiş muhabbeti işte 35 gün oldu yaaaa :18: 3 gündür tamam şimdi oldum diyorum wc ye gidiyorum yok bugün olurum artık inşallah bende senin gibi dört gözle bekliyorum hasta olmamı çünkü biliyosunki ben durmam bugüne kadar tam 3 kere test yaptım ama hepsi negatif :1: bende diyorumki biran evvel hasta olayımki yeni umutlar yeşersin yüreğimde...

Kizlar nasilsiniz bakalim nasil gidiyor hayatlar? Bakin ben sizinle sohbet edeyim die ogle yemegine gitmedim yoksa cok kalabalik hast. Ama sansima kimsecikler kalmamis gecmisinizi okudum bitirdim ama kacirmadim yine olanlari. Oncelikle eceli ablamizin d.gununu en icten dileklerimle kutlarim,cok neseli makara tatlimiz o bizim. Bu yil umarim unutamayacagin bir yil olur yasattigi guzelliklerle allahim sag salim nasip etsin bebisinide ins. Aysemm sende iyi dauandin kuzum test yapmayarak ben cildirmistim simdi ama oncedende konustgmz gibi onceden ogrenmek hic iyi dgl. Benim basima geldi iste... Neyse ben dun celinin yaptigi gibi herkesten biyogrqafi istiyorum okumak cok keyifliydi herkes kendi hayatini ozetlesin ve birbirimizi daha yakindan taniyalim. Olur muu,kabul muuu? Bu arada esim artik belirtilerden bahsedince offluyo dinlemek istemiyo beni cok uzuldum ve bu yuzden hep size anlatiyorum basima gelenleri bu sefer unuttun beni yine ruhen burda dedilsin diyoo ee dinle beni arkadaslarim gibi senlede ilgileniyim diyorum. Hic yuz vermiyom artik hep pesimdee':-) kizlar bata tahminen 5 gun var tahminen ama yedigim igneden mi haplardan mi onceden sizim sizim sizlatti beni yaa her an regl olucam gibi ama bu ay da gecehn ay gibi umutsuzum. Rabbim aratmasin daha yeniyim bunaltmicam kendimi grncim guzelim saglikliyim yaz geliyo esimle h.sonu bi guzel eglenmeye gittik hafifledim valla ohhh beee...

kıslar azcık kendimden bahsetmek istiyorum..1977 Erzurum doğumluyum.29 Yaşında eşimle tanıştım(aslında biz çocukluk arkadaşıyız)ilk erkek arkadaşım eşimdi oldu.Terazi burcuyum.Eşim de Erzurum'lu 1977 doğumlu ve oda terazi burcu.ikimizde dengesiziz yani:27:Gezmeyi tozmayı çok severim.Kırılgan bir yapım vardır.Ama cadı tarafımda vardır çok nadir gösteririm bu yönümü.Haksızlığa gelemem.Uyumluyumdur.kimseyi kırmayı üzmeyi istemem.ama kimseninde beni kırmasına üzmesine izin vermem.bakımlı biriyimdir.kıyafetimle ojemle makyajımla,takılarımla,daha doğrusu herşeyimle uyum severim.dağınıklıktan hiç hoşlanmam.yatmadan mutlaka evimi toplayıp öyle yatarım.bulaşık bırakmam.2 senelik evliyim.(daha doğrusu bugün 2 sene bitti :)))1 hamilelik yaşadım ama devamı gelmedi.iki abim var.ben tek kızım ve en küçüğüm.yemek yapmayı severim.güzel hamur işleri ,tatlılar,yaparım.(herkes beğendiğini söylüyor :)) 1.62 boyundayım 66 kilodayım.pozitif bir insanım.olaylara her zaman iyi tarafından bakmayı severim.özel bir şirkette sekretlik yapıyorum.tırnak bakımı ve estetisyenlik kurslarına gitmeyi istiyorum.ilerde kendime ait bir iş yeri açmak istiyorum bu konuda.kokoş tarafımı göstericem herkese:27::37:Eşim çok anlayışlı biridir.ama sinirli bir yapısıda vardır.asla bir şeyi ikiletmeyi sevmez.bende onun huyna göre davranırım.ikimizde terazi burcu olduğumuz için aynı şeyi düşünüp aynı konu hakkında yorum yaparız.....efettttt işte benim kısacık tanıtım yazım :27:

Son düzenleme:
Kizlar nasilsiniz bakalim nasil gidiyor hayatlar? Bakin ben sizinle sohbet edeyim die ogle yemegine gitmedim yoksa cok kalabalik hast. Ama sansima kimsecikler kalmamis gecmisinizi okudum bitirdim ama kacirmadim yine olanlari. Oncelikle eceli ablamizin d.gununu en icten dileklerimle kutlarim,cok neseli makara tatlimiz o bizim. Bu yil umarim unutamayacagin bir yil olur yasattigi guzelliklerle allahim sag salim nasip etsin bebisinide ins. Aysemm sende iyi dauandin kuzum test yapmayarak ben cildirmistim simdi ama oncedende konustgmz gibi onceden ogrenmek hic iyi dgl. Benim basima geldi iste... Neyse ben dun celinin yaptigi gibi herkesten biyogrqafi istiyorum okumak cok keyifliydi herkes kendi hayatini ozetlesin ve birbirimizi daha yakindan taniyalim. Olur muu,kabul muuu? Bu arada esim artik belirtilerden bahsedince offluyo dinlemek istemiyo beni cok uzuldum ve bu yuzden hep size anlatiyorum basima gelenleri bu sefer unuttun beni yine ruhen burda dedilsin diyoo ee dinle beni arkadaslarim gibi senlede ilgileniyim diyorum. Hic yuz vermiyom artik hep pesimdee':-) kizlar bata tahminen 5 gun var tahminen ama yedigim igneden mi haplardan mi onceden sizim sizim sizlatti beni yaa her an regl olucam gibi ama bu ay da gecehn ay gibi umutsuzum. Rabbim aratmasin daha yeniyim bunaltmicam kendimi grncim guzelim saglikliyim yaz geliyo esimle h.sonu bi guzel eglenmeye gittik hafifledim valla ohhh beee...

zuzuşummmm bak bende kendimi tanıttım :)))

amaaannn ne güzel içini dökmüşün zuzum :) bende 35.gündeyim çatlama moduma geçtimm halen gelen giden yokk.. ağrı sızı kasılma hiçbişey yok geçmiş adet döngülerime baktımda taaaa 2010 yılında 41 gün sürmüş 41 kere maşallah :52: beklicem bakalım bikaç gün daha... bu arada herkes kendini anlatsın demişsin dur ben yazayım biyografimiiii :)

biz 4 kardeşiz en büyüğümüz abim ve 2 tane ablam var bende haliylen evin en küçüğüyüm annem beni 38 yaşında doğum yapmış tekne kazıntısı yaniiii :35:şuanda 24 yaşındayım eşim 28 yaşında.. evleneli tablomdada yazdığı gibi 7 ay 2 hafta oldu 15 ekim 2011'de evlendik biricik eşimlee :) ben eltimle önceden arkadaştım iş yerinden ve sonra elti olduk işte.. Allah bozmasın aramız pek iyi.. eşimler 3 erkek kardeş benimki ortanca... ben 166 boyundayım şuanda 64 kiloyum (daha da zayıflıycam diyet yapıyorum :1:) esmerim ve kapalıyım... ankarada oturuyorum.. durumum bu işteeee.... :16:

Tesekkur ederim arkadaslarrimm. Sira bendee; ben 01.10.1984 istanbul dogumluyum. Gordugunuz uzre terazi burcuyum egzantirigim ve hayaletim gibi:) ailemin 4.ve en kucuk uyesiyim tek kizim pek nazliyim ve birazcikta simarik. 1 yillik evliyim suanda bir hastanede solunum testi teknisyenligi yapiyorum 5. Yilim ve esimle burda tanistim o benim sefimdi oyle bir asik oldumki icinde oldugum iliskimi bitirdim iyikide bitmis dedim sukurler olsun coook seviyorum o bende iki yas buyuk. Aslan burcu bazi seyler haric cok iyi anlasiriz birbirimize cok duskunuz. Esim romanya arnavut karisimi suslu genlere sahip anlicaniz,kNeyse bende cokk kokos suslu gezmeyi tozmayi seven hamarat bir teraziyim ve burcumun insanlarini cok severim. Ama ikizler aslan kova boga oglaklada cok iyi anlasirim. Abimler cok iyi yerlere gelmis okumus efendi insanlar anneme babama cok bagli gibi gorunmesemde bunu bir ben birdeallah bilir. Kars,kafkas kokenliyiz. Arkadasliklara cok onem veririm ama darbe yada bir eksisinde soguyup bir anda hayatimdan cikaririm. Insanlarin yuzune karsi soylerim herseyi ve bu yuzden cok sevilirim ama saldirgan olmadigimdan sanirim . Yklasik bes aydir bebek istiyorum ama bir dusuk haric henuz kollarim bos. Sizicok seviyorum,ve tanistigima cok memnunum. Boyum 163 kilom 55 oldu esimin istegi uzerine bes kilo aldim... Yarismaci arkadaslara bol sans....:-)

Tesekkur ederim arkadaslarrimm. Sira bendee; ben 01.10.1984 istanbul dogumluyum. Gordugunuz uzre terazi burcuyum egzantirigim ve hayaletim gibi:) ailemin 4.ve en kucuk uyesiyim tek kizim pek nazliyim ve birazcikta simarik. 1 yillik evliyim suanda bir hastanede solunum testi teknisyenligi yapiyorum 5. Yilim ve esimle burda tanistim o benim sefimdi oyle bir asik oldumki icinde oldugum iliskimi bitirdim iyikide bitmis dedim sukurler olsun coook seviyorum o bende iki yas buyuk. Aslan burcu bazi seyler haric cok iyi anlasiriz birbirimize cok duskunuz. Esim romanya arnavut karisimi suslu genlere sahip anlicaniz,kNeyse bende cokk kokos suslu gezmeyi tozmayi seven hamarat bir teraziyim ve burcumun insanlarini cok severim. Ama ikizler aslan kova boga oglaklada cok iyi anlasirim. Abimler cok iyi yerlere gelmis okumus efendi insanlar anneme babama cok bagli gibi gorunmesemde bunu bir ben birdeallah bilir. Kars,kafkas kokenliyiz. Arkadasliklara cok onem veririm ama darbe yada bir eksisinde soguyup bir anda hayatimdan cikaririm. Insanlarin yuzune karsi soylerim herseyi ve bu yuzden cok sevilirim ama saldirgan olmadigimdan sanirim . Yklasik bes aydir bebek istiyorum ama bir dusuk haric henuz kollarim bos. Sizicok seviyorum,ve tanistigima cok memnunum. Boyum 163 kilom 55 oldu esimin istegi uzerine bes kilo aldim... Yarismaci arkadaslara bol sans....:-)

hmmm bak bende aslanımm seninle iyi anlaşıcaz desene :)) bbg evi gibi olduk ayy... :9:

Back