- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.941
bende kızzz geçen ay kimyasal gebelikte erkeknden hamile olduğumu öğrendim düşürdüm öğrenmeseydim eğer hiç haberim olmuyacaktı.bu ayda adet olmazsam eğer ay sonuna kadar beklicem
ben dedım anca doktor soyledıgınde bı aradasım da ole yapıs doktor 1 bucuk aynlık hamılesın demıs cok sevınmıstı daha ıyı oldu boyle dedı sonrada test yap bebıse hatıra olarak kalması ve gostermen ıcın :)
konuşsanız yaaa arkadaşşşşş
Günaydın canlarım geçmişi okuyan bilir bu sabah erkenden test yapacaktım evet yaptım ama malesef tek çizgi modasına bende uydumama kendıme söz verdim üzülmüyecem artık beklemekte yok rabbim ne zamanı uygun gorurse o zaman olsun...bu gün benim doğum günüm tebrikleri alim hadiiii
kız benım mıdem bulanıyor karnım kotu gece dısarı cıktık sıfayı kaptım saırım kıs sankı bı soguktu
Kızlar ressamımın desteğiyle şu iğne olayını gece yatarken yaptım,sabah iğnenin ışıltısı gözümü aldı
Mübarek paslanacağı yere iyiceminen parlamışFaslılar yaktı beni,umutlarımı söndürdüler.
hahahahahaha allahım sabah sabah koptum. test yapsaydın yaaa
günaydın kızlar. Sabah sabah iyi bişeye mi uyandım kötü bişeyemi bilmiyorum. bana yardım edecek olanınız bilgisi olan vardır umuduyla yazıyorum.
yataktan kalkar kalkmaz bi ıslaklık hissettim. tuvalete koştum. adet olmuşum.
ilk kahverengi gelir de sonra kırmızıya döner ya her ay adetlerimiz, o şekildeydi. ama sadece kahverengi gelmiş. Bi parça gibi düştü leke gibi değil.
Adetime 4-5 gün var...
bide ovulasyon testlerinde (bundan 14 gün öncesi için hiç pozitif değildi)
günaydın kızlar. Sabah sabah iyi bişeye mi uyandım kötü bişeyemi bilmiyorum. bana yardım edecek olanınız bilgisi olan vardır umuduyla yazıyorum.
yataktan kalkar kalkmaz bi ıslaklık hissettim. tuvalete koştum. adet olmuşum.
ilk kahverengi gelir de sonra kırmızıya döner ya her ay adetlerimiz, o şekildeydi. ama sadece kahverengi gelmiş. Bi parça gibi düştü leke gibi değil.
Adetime 4-5 gün var...
bide ovulasyon testlerinde (bundan 14 gün öncesi için hiç pozitif değildi)
Test yapmayacağım,eczaneler birliğinden plaket göndermişler,mahallenizdeki tüm eczanelerin gebelik testlerini tükettiğiniz için size minnettarız yazmışlar,ecza depoları filan alarma geçmişler,benim evin olduğu muhitte eczacılar eczane açmak için büyük bir rant kavgası başlamış,ilahi Ayşem sen de beni güldürdün.Eşim her gün her gün ne testi,bırak artık deyince bıraktım.
ay delısın ya deterjan etkısı gostermıs senınkıKızlar ressamımın desteğiyle şu iğne olayını gece yatarken yaptım,sabah iğnenin ışıltısı gözümü aldı
Mübarek paslanacağı yere iyiceminen parlamışFaslılar yaktı beni,umutlarımı söndürdüler.
kız sen hamilesinnnn hahahaha allah söyletti
şimdi baktım azıcık daha gelmiş canım.valla bilemedim şimdi devamı geldimi kanamanınnn?
Canım devamına bakarsın,yoğunlaşıp kırmızılara dönüşürse adettir.Eğer biterse test alıp bak hemen.üstüne görme olayında bile hemen çift çizgi çıkıyor.
maşşallah sende bendensinnn.kız adetin geciktimi
ay delısın ya deterjan etkısı gostermıs senınkı
Valla ya,nasıl bir idrar varsa ben de
yok kızım hıc sanmıyorum dun kaptım sıfayı nane cayını ıcıyorum sımdı gecer
şimdi baktım azıcık daha gelmiş canım.
yoğun değil canım şuan gelen. beklemekten başka çarem yok..
Yumurtlama olmadan adet gelmez demişti doktorum. Ben o kadar test yaptım neden çıkmadı acaba ya kafam çok karışıkkk
Yok canım daha 3 haziranda olcek
geçmiş olsun şekerrr
Günaydın canlarım geçmişi okuyan bilir bu sabah erkenden test yapacaktım evet yaptım ama malesef tek çizgi modasına bende uydumama kendıme söz verdim üzülmüyecem artık beklemekte yok rabbim ne zamanı uygun gorurse o zaman olsun...bu gün benim doğum günüm tebrikleri alim hadiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?