- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.801
Ayyy yerim ben seni nasılda kapris yaparmıss gelll annemm gel ablanın şehvetli kollarına senide sarayım
ovvvvv şehvetli haaa bunu sevdim... seni afilli seni...
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Selam verdik ama bi merhaba diyen yokneyse kızlar kendinize iyi bakın.....
geldimmmmm al beni kollarına ecelim olllllllllll
Tabii kızz çıtır diyom sana anlamadın herhal
sanada selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sanada selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
anammmmm kız küsme...... nasılsın bacım bayadır görünmüyodun...
Anaa birden heyecan yaptım kızz adrenelımı yukselttın dur bır kocısı arıyayım acaba işten arazi olup gelirmiki
ee herult yaniiii:)) sanki şimdi 60 yaşındayımda eskileri anıyorummm
maşşallahhh süper o zaman.ama keşke 40 yaşına kadar beklemeseydinnnn
Anaa birden heyecan yaptım kızz adrenelımı yukselttın dur bır kocısı arıyayım acaba işten arazi olup gelirmiki
bende duydum canım bi hamile kalsam onuda okuycam... şimdi şahmaran duasını okuyorum...
Kızz beklemek zorundaydım malum büyümesi içinanaa bunları yazdıgımı bır okursa beni baba evıne yollar mazallah
nasılsın balım seni ezikledilermi bu zilli kızlar cevap vermedimi dövücem ben onları
nasılsın balım seni ezikledilermi bu zilli kızlar cevap vermedimi dövücem ben onları
Ne guzel herkesler burdaymis... Ne var ne yok,benim karnim memem agriyooohamisler idrarim kopuruyor. Niyekineee? Hamilesin diyin nolurrr cok ihtiyacim var su sozcuge?
Ne guzel herkesler burdaymis... Ne var ne yok,benim karnim memem agriyooohamisler idrarim kopuruyor. Niyekineee? Hamilesin diyin nolurrr cok ihtiyacim var su sozcuge?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?