• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

anammmmm kız küsme...... nasılsın bacım bayadır görünmüyodun...

valla egzantirikim ressamım güya ders çalışıyom ama nerdeeee.işler yoğun bide istanbulda sürekli yağmur hava kapalı sürekli uyuyasım geliyo valla.c.tesi sınav var ondan sonra freeyim artıkın :27:

Anaa birden heyecan yaptım kızz adrenelımı yukselttın dur bır kocısı arıyayım acaba işten arazi olup gelirmiki:9:

hahahaha kız hiç sorma dün akşam kocama yarın adet olucam hadi 1 haftanın acısını çıkaralım dedim.ayy demz olaydımmm.:53:

Ne guzel herkesler burdaymis... Ne var ne yok,benim karnim memem agriyooo:-)hamisler idrarim kopuruyor. Niyekineee? Hamilesin diyin nolurrr cok ihtiyacim var su sozcuge?

Anaa birden heyecan yaptım kızz adrenelımı yukselttın dur bır kocısı arıyayım acaba işten arazi olup gelirmiki:9:

kısss Allah senin iyiliğini versin bacım ya.kıs bu ne işve cilve yaa..zavallı eniştemm hahahahaha :)))

Ne guzel herkesler burdaymis... Ne var ne yok,benim karnim memem agriyooo:-)hamisler idrarim kopuruyor. Niyekineee? Hamilesin diyin nolurrr cok ihtiyacim var su sozcuge?

hamilesin canım idrarına karbonat at bakalım köpürüyorsa hamileymişsin öyle duydummm ne kadar yalan nekadarı doğru bilemiyorum

Hadi hep beraber kandırmaca oynayalım HAMİLESİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNN :)) İNŞLALLAH CANIMCIM VARYA OOFF ALLAHIM DUY SESİMİZİ:49:

Back