• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

canım o duayı bana yazarmısın namaz falan kılmak gerekıyormu okurken meyrem suresı gıbı yoksa abtest alıp mı okuyorsun

canım ilk gün hacet namazı kılıyosun niyetin ne yöndeyse niyet edip 7 kez okuyosun. mesala iş için 7 gün vs... çok tesirli bir dua olduğunu okumuştum. mesela malının satılmasında kolaylık sağlıyo. Allah kabul etsin canım... ben eşim büyük bir iş vardı onun için yapmıştım kabul oldu...

amaaaaannn amaaaannn ne çenesi düşük karılarsınızzz ayooollll sayfa sayfaaa dedikoduuu oooooooooo kınadım siziiii kınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..........:52:

merhabalar biz bu gün dr gittik... kesemizi gördük ama çok küçücük ... 5 haftalık görünüyor usg'de dr geç yumurtlamışsın dedi progestan, aspirin ve folbiol başladı gerçi folbiolü zaten alıyordum... neyse 15 gün sonra tekrar gel dedi bu 15 gün geçermi ya bu ara işlerde yoğun birşey olacak diye ödüm patlıyor çalışmak mı daha iyi izin almakmı karar veremiyorum ...:emir_bebek: beta hcg :8236 çıktı bugün dr. çok iyi dedi...

P

Eee tecrubeyle sabit mi? Ama reglime daha vaarr:-) nasi yapiliyo yaptinmi hic? Bide sestrem gercekten varmi ole biwey ben saka yapmistim kopuruyo ama taziktendir o:-D

valla canım ben biyerde okumuştum karbonat olayını ama ben denemedim evde olsaydı denerdim sana söylerdim ama yarın dener yazarım buraya olurmu canım?

Tatlim harika bi biyografi bqayildim moda yaratttin hepimiz birbirimizi yakinen taniyalimmm:-) ortak ozelligimiz var ben teraziyim ikizlerle iyi anlasirim. Bizde dort kardesiz en kucuk ve tek kiz;-)

kızlar nabersiniz bakiimmm :3::3:
zuzu canım bat ne zamandı senin... varmı belirtiler...
seastre bebişimiz nasıl tatlım...bulantılar ne durumda...
pembiişşşşşşşş fıstıqımm nasılsın hayatım :21::21:

benim bata son 2 gün...:26:

bebiş idiyir sanırım tatlım. benim bulantılar devem ediyo malesef canım sen nasılsın canım artık pek uğramıyosun kızın nasıl oldu bu arada canım

ıyım senacım ya pco tedavısı ıcın aldıgım ılaclar tuhaflıklar yaratı bende:) adetım 2 hafta onceydı sımdı belım agırıyor kasıkta batmalar oluyor gogsum agır gelıyor vucuduma resmen adete daha 2 hafta var bakalım hamılelık suhpesı yok ama ılacın etkısı buyuk galıba adet belırtılerı sımdıden basladı bende sende durumlar nasıl

Back