- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.741
eeee ne olcak insan etkileniyo nede olsa yumoş günleri ...
ya korunurken stres ... şimdi oh bebiş istiyosun yok yumurtlama yok şu bu diye stres... anam salalım kendimizi ne bu...
bence bugünlerinde tadını çıkarmak gerek ...bi daha elimize böylesi gelmez.
kıyman varsa oyum kıymalı kabaktan yana
napıyorsunuz kızlar okula kadar gıttım bı sohbet ılerlemıs bakıyorum ayse varmı canım bı belırtı benım gogsum bedenıme agır gelıyor ya baya bı sıstı adetım daha 2 hafta once bıttı daha var bu ılactanmıdır bılmıyorum ama gogus ucu genıslendı bıldıgınız yah:S:26:
kabakta iyidir ben sebzeyi severim ... şükürki eşimde ...
kıymam varda ben vejetaryenım o yuzden sebzelerı kıymalı yapmıyorum kabak yaptım prınclı uzerıne yogurdu sevıyorum makarnam vardı bırde corba yaparım yeterkızlaaarr sabah ılk ıdrarımla yapsam nasıl olur daha net cıkmazmıkı
bencede sabah yap ilk idrarınlaaa kesin verir sonuçççkıymam varda ben vejetaryenım o yuzden sebzelerı kıymalı yapmıyorum kabak yaptım prınclı uzerıne yogurdu sevıyorum makarnam vardı bırde corba yaparım yeterkızlaaarr sabah ılk ıdrarımla yapsam nasıl olur daha net cıkmazmıkı
tabi canımcım sabah iyidir .... gece idrar konsantreli oluyor ama orta idrarı al tatlım
Buldun benim gibi saf kezbanı gec kafanı ne o kızz orta idrar ne? bu arada sana arkadaslık teklıf edıyorum sende deme bıldıgın kızlardan degılım
Buldun benim gibi saf kezbanı gec kafanı ne o kızz orta idrar ne? bu arada sana arkadaslık teklıf edıyorum sende deme bıldıgın kızlardan degılım
kız sabah idrarı dediği gibi iyi olur ortasını başını bilemem
tatlım orta idrar dediğim şu...... ilk idrarını yaptığın an biraz yap idrarın ortasına doğru aldığın idrar daha iyi sonuç verirmiş datlum valla kafa geçmiyommm heee...arkadaşlık isteğini geri çeviremiycek kadar sivdim seni bacimmmm
tatlım orta idrar dediğim şu...... ilk idrarını yaptığın an biraz yap idrarın ortasına doğru aldığın idrar daha iyi sonuç verirmiş datlum valla kafa geçmiyommm heee...arkadaşlık isteğini geri çeviremiycek kadar sivdim seni bacimmmm
Tamam yarın ılk işim test yapıp foruma yazmak bakalım kaç kişi merak ediyo beniEyy allam yaa ne hallere düştük varya inanın burda acaip rahatlıyorum bırde tam kafa kızlarsınız duu öpücem bidakkaa
Tamam yarın ılk işim test yapıp foruma yazmak bakalım kaç kişi merak ediyo beniEyy allam yaa ne hallere düştük varya inanın burda acaip rahatlıyorum bırde tam kafa kızlarsınız duu öpücem bidakkaa
Heee orta idrar o oli demekkii anladımmcahillik işte ne yaparsın..durun kendımden bahsedeyım azcıcık..
beni beni beni sevmiyonuzmu neden amaaaaa
neremden öpücen kızkihkihkih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?