Umutlarini Mayisa saklayanlar...

valla ben keyfini çıkarıyorummmm.stres yapmıyorum desem yalan olur ama aşırı stres yapmıyorumm

bilmiyorum ki hayatım kullandığın ilaçlardan olabilirmi kii.bendede belimn ağrısı ve göbek deliğimde ağrı var onun dışında birşey yok göğüslerimde acı var ben akşama yarına kırmızı kartı yerim allahtan ümit kesilmez ama

kabakta iyidir ben sebzeyi severim ... şükürki eşimde ...

kıymam varda ben vejetaryenım o yuzden sebzelerı kıymalı yapmıyorum kabak yaptım prınclı uzerıne yogurdu sevıyorum makarnam vardı bırde corba yaparım yeter kızlaaarr sabah ılk ıdrarımla yapsam nasıl olur daha net cıkmazmıkı

Canimm nasilsin ilk defa goruyorum bu testi onun icin yorumlayamayacagm fakat regl olursam dr esinle gel. Dedi bu testten vercek fakat. Pek gonullu dgl benim tocam napcaz bilmem... Stresede sokmak istemiyoruim henuz acelem yok die bakcas iste... Dr. Yorumlattin mi sonucu ne diyorlar?

tabi canımcım sabah iyidir .... gece idrar konsantreli oluyor ama orta idrarı al tatlım

bencede sabah yap ilk idrarınlaaa kesin verir sonuççç

tabi canımcım sabah iyidir .... gece idrar konsantreli oluyor ama orta idrarı al tatlım

Buldun benim gibi saf kezbanı gec kafanı ne o kızz orta idrar ne? bu arada sana arkadaslık teklıf edıyorum sende deme bıldıgın kızlardan degılım

Buldun benim gibi saf kezbanı gec kafanı ne o kızz orta idrar ne? bu arada sana arkadaslık teklıf edıyorum sende deme bıldıgın kızlardan degılım

tatlım orta idrar dediğim şu...... ilk idrarını yaptığın an biraz yap idrarın ortasına doğru aldığın idrar daha iyi sonuç verirmiş datlum valla kafa geçmiyommm heee... arkadaşlık isteğini geri çeviremiycek kadar sivdim seni bacimmmm

kız sabah idrarı dediği gibi iyi olur ortasını başını bilemem

Tamam yarın ılk işim test yapıp foruma yazmak bakalım kaç kişi merak ediyo beniEyy allam yaa ne hallere düştük varya inanın burda acaip rahatlıyorum bırde tam kafa kızlarsınız duu öpücem bidakkaa

beni beni beni sevmiyonuzmu neden amaaaaa

Heee orta idrar o oli demekkii anladımmcahillik işte ne yaparsın..durun kendımden bahsedeyım azcıcık..

Tamam yarın ılk işim test yapıp foruma yazmak bakalım kaç kişi merak ediyo beniEyy allam yaa ne hallere düştük varya inanın burda acaip rahatlıyorum bırde tam kafa kızlarsınız duu öpücem bidakkaa

neremden öpücen kız kihkihkih

sen bıze soylemez dogurursun da suprız yaptım dersın sasırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…