- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.701
test yapmaya korkuyorum ayşem :18: kaç gündür kafama takıyorum ama sürekli onu düşünüyorumyine de yapmak istemiyorum yine düzensizleşti adet döngüm diye düşünüyorum.. nedense hiç ihtimal vermiyorum hamile olacağıma :26: ama çok istiyorum galiba
Daha göstermedi doktora sizce nasıl test sonucu
ah canım ya sormaaynı dert benimde 40 33 37 garip bir şekilde batım belli değil gibi bi şey:44:
ama bu ay farklılık olmasıda güzel bişey ... yani belirti olmamasıda bir belirti olabilir. bazı kişilerin hiç belirtisi olmayabiliyor. inşaallah sonuç güzel olur...
canım 5 gün geçtiyse eğer bi bak derim yoksa dr gitt anladınmııı
eceli neden yazmıyon kızzzz nereye kayboldunnn sen şimdi nerdesin evindemi kayınvalidendemiii.kırmızılardan belirti varmı hamileliğe karşı belirti varmı anlat yaaa
inşallah canım yaa hakkımızda hayırlısı valla çok geriliyorum ben böyle olunca..işimi bile yapamıyorum sürekli aklım orada. düzenli adet görüyo olsam bu kadar stres olmazdım. günümü bekler geçince şüphelenirdim ama böyle tam bi muamma :18: inşallah dediğin gibi belirtinin olmaması da bi belirtidir benim için
senin tahmini bat ın ne zaman ?
test yapsaam mı acaba bi yaaa :44::44::44::44::44:
Canımcım bırden cıkmam grektı sımdı eve geldım daha belırtı yok kocişe gelirken test al dedım bakalım hayırlısı gecen ayda 2 gun gecmıstı benım pek umudum yokta beklıyecez alıstık beklemelerebugun bat 28 ama 2 gun sure verıyom yınede yapacam nasıl olsa test 1 tl bır baketmı aldırsaydım
inş canımmm sende ne durumlar var
şu an yapamam ayşem maalesefbencee bi test yap ona göre hareket et.hatta hemen yap bizede söyleee
bizim burda test en ucuz 5tl canımm malesef bende ay sonuna kadar beklicem ama ben akşama olurum gibi geliyor
şu an yapamam ayşem maalesefiş yerindeyim tatlım :18: akşam ben çıkana kadar da heryer kapanır yaa:26: eşime desem mi ki adamı da boşa umutlandırmak istemiyorum yaaa. :44:
aman canım yaa benim batım düzensiz yani en uzun ihtimal haziranın 15 i...
bat uzadıkca yeni bebek şansın azalıyooo...hayırlısı.......
Yollım yafriiiicanım eczanelerde burdada pahallı ben bır medıkal buldum orda cok ucuz dıyorumkı toptanmı alsam
absistans süresi:3
renk,koku,gorunus:acık gri beyaz ozel
viskozite:normal viskoz(<20mm)
lıkefaksiyon:18
ph:7.0
fruktoz:269
volum:1.8
lokosit:<1
eritrosit:<1
immatür germ hücre:<1
epıtelyal hüucreler:<1
KONSANTRASYON:1.30
TOTAL SAYI:2
TOTAL MOTİLİTE23
+4 İLERİ DOGRU HİZLİ HAREHET:00
+3 YAVAS DOGRUSAL OLMAYAN HAREKET:06
AKTİF HAREKET:6
+2YERİNDE HAREKET:17
+1HAREKETSİZ:77
TPMSS:0,1
NORMAL MARF.:1
ABNORMAL MARF.:99
BAS SEKIL ANOMALİSİ:%15
AKROZOMAL ANOMALİ:%33
NÜKLEER ANOMALI:0
MİD-PİECE/BOYUN ANOM.:%32
KUYRUK ANOMALİSİ:%14
patrona ne diyim kuzum ben bi koşu test alıp gelcem sanırım hamileyim mi
inşallah canım yaa hakkımızda hayırlısı valla çok geriliyorum ben böyle olunca..işimi bile yapamıyorum sürekli aklım orada. düzenli adet görüyo olsam bu kadar stres olmazdım. günümü bekler geçince şüphelenirdim ama böyle tam bi muamma :18: inşallah dediğin gibi belirtinin olmaması da bi belirtidir benim için
senin tahmini bat ın ne zaman ?
test yapsaam mı acaba bi yaaa :44::44::44::44::44:
patrona ne diyim kuzum ben bi koşu test alıp gelcem sanırım hamileyim mikızım oralarda eczane yokmu maşşallah bi koşu alıp gel
olur 10-20 gönderrr hepsini 1 haftada bitiririm adet belirtisidemi yok yavrum sende
tatlişim 15 haziran en uzun tahmini rakamım.... yoksa 28 bir günde olsam oh ne ala ....ne varki bata 1 hafta kalırdı off off...
ahhh canımm üzülme allah nasip ederse bata mata bakmak
Yoook gııııııı ne adet belırtısı ne gebelık bır tuhafım ben normal degılım sanırım obur gebelıgımdede hıc belırtım olmamıstı ama sankı az bıraz yedıgım herseyden mıdem bulanıyo ama kusmuyom belkıde psıkolojıktır dıye kendımı kandırıyombu arada gebelık takvımım ıcın yorum yapmadın yoksa boşver delidir ne yapsa yeridirmi dedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?