- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.661
tatlım idrar yollarımda iltihap çıktı onun için gidiyorum bide merak ve endişe de var ilk hamileliğimden dolayı. yok canım yaaa karın namına hiç bişey yok bende dümdüz sadece eğer akşam yemek fazla yersem şişiyo canım
hmmm amann allah beterinden saklasın ilaçlarla felan gider o canım bide bol bol su iç oda atıyo iltihabı... tabiii meleğini görmek istiyodur insan tahmin edebiliyorum... oyyy yerim ben onu yaaaa... rabbim bizlerede gönderse birer melek ne güzel oluurrrrr... hayırlısı artık...
Canımm hayırlı uğurlu olsunn çooook sevindim senin adına.. sağlıklı bir hamilelik geçirip yavrunu kucağına alırsın inşallah....
kuzum sen 9 ay boyunca doktordan çıkamıycan sanırım( neyse yavrun sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsinde gerisi mühim değil... karnında hafif belirmeler varmı büyüme gibi??
amaaaann ayşeeee gönder onlarıı gelmesinler benimde yarın olacak büyük ihtimalle bugün 34 olduu yarın 35 eğer olmazsaaamm acaba diyebilirim bu sefer kendimden emin bi şekilde çünkü benim bat enfazla 35 gün olmuştur... gerçi ben duramadım cmt yine test yaptım hihihiiii :) tabiiiisi negatiff...
Kızlar eşimin sperm testini yazsam yorumlar misiniz
bu ay benden birşey olmazzz ne bileyim hiç bi belirtim yokkk
offff kızlar yaa belimin ağrısından kafayı yicemm kimyasal gebelikten sonra bende bel ağrısı kaldıı yaaaa 3gündür daha fena oldu sadece akşamları ağrıyordu şimdi 2 gündür sabahlarıda ağrıyor sizce neden olabilir
arkadaşlar size önemli bi konu hakkında danışacağım.. şimdi ben doktora gittiğimde bana klomen ve duphaston tedavisi önermişti... bende 1 seneyi doldurmadan kullanmayım diyodum kendi kendime ama eşim cmt günü yaptığım test negatif çıkınca baya bi üzüldü.. sonra bana sen bu ay ilaca başlayacaksın değilmi diye sordubende bilmemki başlasammı acaba dedim bence başlayalım tedaviye dedi bende diyorumki klomen ve duphastonu alsam doktorun önerdiği gibi kullansam ama 11. gün doktora gitmesem yani bu ay sadece kendi kendime denesem diyorum eşimi buna ikna edebilirim... sizin fikriniz nedir bu konuda...???? bana akıl verin lütfeeennnn...
kuzum senin bat ne zamandı..?? bide test yaptınmı hiç...? belkide bu bir belirtidir.. inşallahta öylediiiiirrrrr
canım şimdi ben bu ilaçların ne olduğunu bilmiyorum açıkcasıı önce bana onların ne olduğunu söyleee ona göre düşünelim hep beraber
yokkız test6 falan yapmadım dün karnım çok ağrıyordu hastalanıcam diye düşündüm.o yüzzden yapmadım ay sonuna kadar yapmayı düşünmüyorummm sonra hayal kırıklığı oluyor
hmmmm şimdi ben de pko var.. yumurtalarım gelişmiyo ve kist oluşturuyo.. klomende yumurtanın gelişimi katkı sağlayan bi ilaç reglinin 3. günü başlayıp 5 gün boyunca günde 3 kere kullanıcam... reglinin 11. günü doktor yumurtalarıma bakmak için çağırdı reglinin 24.günüde duphastona başlıcam buda hamilelik varsa bebeğin tutunmasını sağlıyo yoksada regliyi düzene sokuyo... durum bu bende ilaçları kullanıp doktora gitmeyim diyorum doktorun yapacağı yumurtanın mm lerine bakmak.. durum bu işte...
ben hiç dayanamıyorum valla test konusunda bu ay 3 kere yaptımsende iyi sabır varmış meraksızzz
hayatım o zaman neden duruyon hemen başla tedaviyeeee.olucak olduktan sonra ilaç tedavisiylede olur .anladım kadarıyla bu ilaçları kullanırken korunmuyacaksınız bence hemen kullann.haziranın sonunda hamile haberini alıcaksın bak içime doğduuu
benmi meraksızımm evde bi test vardı ayın ortasında lan dur ben buna bi işeyim dedi yaptım tabiki pozitif çıktıı gerçekten pozitif çıktııı
ne o kuzum ovulasyon testimi....
oyyy kuzum inşallah hazirana hepimiz hamile haberlerimizi alırızzzz
belirli bir süre bebeği olmayanlar için kullanılıyo bu tedavi ama olma ihtimali yine düşük... o zaman ben başlayım tedaviye en iyisi doktorada gideyim madem başlıyorum tam olsun dimihadi bakalım rabbim yardımcımız olsun hepimizin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?