- Emoji Skoru
- 23
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
- #3.621
selam cancagızlar uzun zamandır gıremedım ewde deıldık cunku lıstenın son halını bırı paylassa bakalım kımler guzel haberler vermıs.bu arada gectıgımız salı dr a gıttım ve bebısımın cınsıyetını ogrendım vee bir oğluşum daha geliyo.minnacık erkekım gosterdı cınsıyetını.ense kalınlıgına bakıldı 2lı tarama yapıldı sukur hersey normal.ınsss.2 erkek 1 kız olmak uzere 3 cocuk annesı olacak olmak muthıs bısey.
5 kişilik bir aile :)) hayalimdi hep kalabalık bir masada eşim ve ben baş köşelerdeyiz etrafta 3-4 çocuk :) bu kadar olmasa da 1 e 2 ye de razıyız Rabbim yardım et... çok mutlu olun inşallah canım, sağlık, huzur getirsin yuvana oğluşun...
Kizlar nasilsiniz? Benim karnim cok agriyo batida tahmin edemiyorum sanirim bir hafta var ve regl belirtisi bu agrilar. Iyi bir dr tavsiye ettiler regl olursam eger ona gidicem. Ama dua edelim hamis olayim... Allah hayirlisini Hayirli zamanda versin onuda gonlumuze gore ihsan eylesin. Aminn. Esim ruyasinda hamile bir koyun gormus kanguru gibi kesesi varmis ve bembeyaz bir kuzu cikmis bununda anlami erkek cocuga yoruluyor. Hayirlisi olsun bunu yildizname bakan hocqada soylemisti cok eskiiden. Hayirlisi kismet...
hayır olsun rüyan canım :) kimmiş o dr??? bende dr arıyommmm. ah canım ah bir de rüyalarımız olmasa :)))) yine bata kaldı 2-3 gün yine bir belirti yok