- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.641
kızlarr bugün benim bat günüm ama gelen giden yokk.ama dün çok karnım ağrıdı.kesin yolda geliyorlarr
inş gelmezler tatlım güzel hbr verirsin bizlere
gunaydın kızlarrrr naperrrsınız bakalım bende ılacın etkısıyle sanırım bır halley oluyoradet olacakmısım gıbı goguslerım sıstı kasıkta batma bel sancısı 2 hafta once adet olmustum ılacım bıtmesıne daha var hormonlar yoluna gırıyordur ınsAllah sızeleden naber bebüşler
ne olsun şekerim birtek ben varımmm
Gunaydilar guzel ulkemin guzel anne adaylari batlari yaklasan heyecan basmis adaylar hepinize merhababugun yagmur var istanbulda... Umarim bu yagmurlar bereket getirir kurak topraklarimiza bebisklerimiz filizlenir yumoslarda... Eee kimlerin bati yakin balkalim aysemin bugunmuis,benimde pembis gibi erken basladi ama. Nedeir belli degil bombaa gibi sistimmm...
ıyı sekerım nasılsın o zaman bu ılac bende tuhaflık yaratı kız adet gormem gereken zamandan ıkı hafta once belırtıler olustune bu nee
Gunaydilar guzel ulkemin guzel anne adaylari batlari yaklasan heyecan basmis adaylar hepinize merhababugun yagmur var istanbulda... Umarim bu yagmurlar bereket getirir kurak topraklarimiza bebisklerimiz filizlenir yumoslarda... Eee kimlerin bati yakin balkalim aysemin bugunmuis,benimde pembis gibi erken basladi ama. Nedeir belli degil bombaa gibi sistimmm...
günaydın hanımlar nasılsınıız. güzel bi hafta sonundan sonra tekrar yoğun iş günlerine başladık. hafta sonu güzelce dinendim. gögüslerde hassasiyet maksimumda. halen adet olucakmışım gibi kasık ağrım var. bazen çok korkuyorum ama.nasipse yarın kontolümüze gidicez bi bakalım kese göründümü. geçen hafta gittiğimde doktor demişti.haftaya gel keseyede bakalım diye. hayırlısı olsun inşallah
canım bende gelen giden yok dahaa ama olucak hissediyorummm
canım benim sende kese görünmedimi
kov onu gelmesın
yok tatlım doktor geçen gidişimde tekrar bhcgye baktı 1475 çıktı kerseyi tam olarak göremiyorum muhtemel geç döllenme olmuışturç haftaya gel dedi.
kızlar 25 mayıs bat tarihimdi tam o günde test alıp yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok mutluyum allah herkeslere nasip etsin......sağ yumurtalıklarım batıyordu birkaç gündür sanki yumurtlama sancısı gibi bir batma bunun dışında bir belirti yaşamadım bunuda paylaşmak istedim...benim 2.bebiş olucak allah nasip ederse ve ben ailem yada arkadaşlarımla henüz paylaşmadım bunu sanki paylaşırsam birşey olucak diye korkuyorum..eşim dışında ilk paylaştığım sizlersiniz...Darısı başınıza
günaydın bayanlar nasılsınız ben bugün dr gitcektim ama yağmur başladı napsam bilemedim
kızlarr bugün benim bat günüm ama gelen giden yokk.ama dün çok karnım ağrıdı.kesin yolda geliyorlarr
Canımm hayırlı uğurlu olsunn çooook sevindim senin adına.. sağlıklı bir hamilelik geçirip yavrunu kucağına alırsın inşallah....
kuzum sen 9 ay boyunca doktordan çıkamıycan sanırım( neyse yavrun sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsinde gerisi mühim değil... karnında hafif belirmeler varmı büyüme gibi??
amaaaann ayşeeee gönder onlarıı gelmesinler benimde yarın olacak büyük ihtimalle bugün 34 olduu yarın 35 eğer olmazsaaamm acaba diyebilirim bu sefer kendimden emin bi şekilde çünkü benim bat enfazla 35 gün olmuştur... gerçi ben duramadım cmt yine test yaptım hihihiiii :) tabiiiisi negatiff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?