• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

Ise degil kuzum eccelim bursa yollari tasli suanda bursadayim hem gezme hem ibadet icin hepiniaz icinde dua edicem cok guzelmis buralar.

Gez bıtanem gercekten bursa cok guzel benım bırcok akrabam var bursada sureklı gıderdım ama bayadır gıtmedım dularında bızı unutmadıgın ıcın sonsuz tesekkurler...:16:

Daliiinn cok sevındım canımcım allah sunnetını askerlıgını de gostersın :16:

Eceli canım senin hamişliğini duymamıştım,aralarda kaynadı gitti mi,çok çok tebrik ederim,şubat annelerimiz geliyor demekki

kızlaaaar meraba gece gece ne kaynatıyosunuz :) bıraz once hamıle oldugumu ogrendım cok sevındım de tanıdık tanımadık herkesle paylasıyım dedım :1: pcolularda anne olabılıyormuus :))

Eceli canım senin hamişliğini duymamıştım,aralarda kaynadı gitti mi,çok çok tebrik ederim,şubat annelerimiz geliyor demekki

Gecmişi okumadın canımcım bu sabah kendıme suprız yapım dedım oylesıne denedım ama cok guzel gorunuyo dımeee:9:

kızlaaaar meraba gece gece ne kaynatıyosunuz :) bıraz once hamıle oldugumu ogrendım cok sevındım de tanıdık tanımadık herkesle paylasıyım dedım :1: pcolularda anne olabılıyormuus :))

Çok sevindim vatana millete hayırlı ugurlu olsun:9:Allah devamını getırsın canım kucagınada almak nasıp etsın:16:

Hadi hayırlısı canım,sağ salim kavuşursunuz inşallah,darısı başımıza,lütfen bizim için de dua edin:ssz:

Gecmişi okumadın canımcım bu sabah kendıme suprız yapım dedım oylesıne denedım ama cok guzel gorunuyo dımeee:9:

Nasıl olur hem de bu sabah ha,dur bi okiyim

kızlar 25 mayıs bat tarihimdi tam o günde test alıp yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok mutluyum allah herkeslere nasip etsin......sağ yumurtalıklarım batıyordu birkaç gündür sanki yumurtlama sancısı gibi bir batma bunun dışında bir belirti yaşamadım bunuda paylaşmak istedim...benim 2.bebiş olucak allah nasip ederse ve ben ailem yada arkadaşlarımla henüz paylaşmadım bunu sanki paylaşırsam birşey olucak diye korkuyorum..eşim dışında ilk paylaştığım sizlersiniz...Darısı başınıza

kızlar 25 mayıs bat tarihimdi tam o günde test alıp yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok mutluyum allah herkeslere nasip etsin......sağ yumurtalıklarım batıyordu birkaç gündür sanki yumurtlama sancısı gibi bir batma bunun dışında bir belirti yaşamadım bunuda paylaşmak istedim...benim 2.bebiş olucak allah nasip ederse ve ben ailem yada arkadaşlarımla henüz paylaşmadım bunu sanki paylaşırsam birşey olucak diye korkuyorum..eşim dışında ilk paylaştığım sizlersiniz...Darısı başınıza

Kızlarrr hamiş haberlerini paylaşmak için gece mi beklediniz,yoksa anca mı kendinize geldiniz :9:
Ecrnnaz seninde hamileliğin hayırlı uğurlu olsun arkadaşım,inşallah sağ salim kavuşursunuz.

Ayy rabbım bızlerede nasıp etsın inşallah kucagındada gorursun cok sevındım:16:

Kızlarrr hamiş haberlerini paylaşmak için gece mi beklediniz,yoksa anca mı kendinize geldiniz :9:
Ecrnnaz seninde hamileliğin hayırlı uğurlu olsun arkadaşım,inşallah sağ salim kavuşursunuz.

sağol canım amin.....evet aynen canım kendimi anca toparladım elim ayağım titredi test elimde evin içinde bir o yana bir bu yana koştum kızım da uyuyordu öğlen uykusundaydı gittim onu öptüm uyandı ilk onunla paylaştım mutluluğumu ve heyecanımı....

gözün aydın canım tebrik ederim:nazar::nazar::nazar:

gözün aydın canım tebrik ederim:nazar::nazar:

kızlar herkese hayırlı pazarlarr :16::16:
çatatlcaya gidiyoruz birazdan...akşama dönücez...gezip biraz stres atıcaz kermes var oraya uqrucaz birazda büyükleri ziyaret edip gelicez....gelince görüşürüz inşallah...

tebrikelr canımmm :nazar::nazar::nazar::nazar:

sağol canım amin.....evet aynen canım kendimi anca toparladım elim ayağım titredi test elimde evin içinde bir o yana bir bu yana koştum kızım da uyuyordu öğlen uykusundaydı gittim onu öptüm uyandı ilk onunla paylaştım mutluluğumu ve heyecanımı....
Ay severim ben seni:16: maasallah canım.Allah tamamına erdirsin.Saglikla kucağına al inşallah.

Kizlar nasilsiniz? Benim karnim cok agriyo batida tahmin edemiyorum sanirim bir hafta var ve regl belirtisi bu agrilar. Iyi bir dr tavsiye ettiler regl olursam eger ona gidicem. Ama dua edelim hamis olayim... Allah hayirlisini Hayirli zamanda versin onuda gonlumuze gore ihsan eylesin. Aminn. Esim ruyasinda hamile bir koyun gormus kanguru gibi kesesi varmis ve bembeyaz bir kuzu cikmis bununda anlami erkek cocuga yoruluyor. Hayirlisi olsun bunu yildizname bakan hocqada soylemisti cok eskiiden. Hayirlisi kismet...

Zuzu hayra yorun canım,hayırlara karşı gelsin.Benimde batıma tam 1 hafta var,bu zaman nasıl geçecek hiç bilmiyorum,zamanı beklemek çok zormuş,normal zamanda "amannn ne zaman 1 ay geçti derdim" :ssz:

Back