- Emoji Skoru
- 9
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.601
Ise degil kuzum eccelim bursa yollari tasli suanda bursadayim hem gezme hem ibadet icin hepiniaz icinde dua edicem cok guzelmis buralar.
Eceli canım senin hamişliğini duymamıştım,aralarda kaynadı gitti mi,çok çok tebrik ederim,şubat annelerimiz geliyor demekki
kızlaaaar meraba gece gece ne kaynatıyosunuz :) bıraz once hamıle oldugumu ogrendım cok sevındım de tanıdık tanımadık herkesle paylasıyım dedımpcolularda anne olabılıyormuus :))
kızlaaaar meraba gece gece ne kaynatıyosunuz :) bıraz once hamıle oldugumu ogrendım cok sevındım de tanıdık tanımadık herkesle paylasıyım dedımpcolularda anne olabılıyormuus :))
Gecmişi okumadın canımcım bu sabah kendıme suprız yapım dedım oylesıne denedım ama cok guzel gorunuyo dımeee
kızlar 25 mayıs bat tarihimdi tam o günde test alıp yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok mutluyum allah herkeslere nasip etsin......sağ yumurtalıklarım batıyordu birkaç gündür sanki yumurtlama sancısı gibi bir batma bunun dışında bir belirti yaşamadım bunuda paylaşmak istedim...benim 2.bebiş olucak allah nasip ederse ve ben ailem yada arkadaşlarımla henüz paylaşmadım bunu sanki paylaşırsam birşey olucak diye korkuyorum..eşim dışında ilk paylaştığım sizlersiniz...Darısı başınıza
kızlar 25 mayıs bat tarihimdi tam o günde test alıp yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok mutluyum allah herkeslere nasip etsin......sağ yumurtalıklarım batıyordu birkaç gündür sanki yumurtlama sancısı gibi bir batma bunun dışında bir belirti yaşamadım bunuda paylaşmak istedim...benim 2.bebiş olucak allah nasip ederse ve ben ailem yada arkadaşlarımla henüz paylaşmadım bunu sanki paylaşırsam birşey olucak diye korkuyorum..eşim dışında ilk paylaştığım sizlersiniz...Darısı başınıza
Kızlarrr hamiş haberlerini paylaşmak için gece mi beklediniz,yoksa anca mı kendinize geldiniz
Ecrnnaz seninde hamileliğin hayırlı uğurlu olsun arkadaşım,inşallah sağ salim kavuşursunuz.
Ay severim ben senisağol canım amin.....evet aynen canım kendimi anca toparladım elim ayağım titredi test elimde evin içinde bir o yana bir bu yana koştum kızım da uyuyordu öğlen uykusundaydı gittim onu öptüm uyandı ilk onunla paylaştım mutluluğumu ve heyecanımı....
evet canım ya sen de mı yoksa ?
yesınler kız tabıkı de yoklugunu anlarız burda hemen hemen hepınızı dualarımda soyle bı aklımdan gecırıyorum canım sızlerı cok sevıyorum
Takvimlerinizi yapın hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?