• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

Evet canım bende okudum onu bende stres yapmayim istiyorum ama olmuyor işte bi bebek görünce ister istemez kafana takıyorsun bugün eşim sperm testi verecek pazartesi de doktora gösterecek bakalım ne olacak:44::44::44:

Evet canım bende okudum onu bende stres yapmayim istiyorum ama olmuyor işte bi bebek görünce ister istemez kafana takıyorsun bugün eşim sperm testi verecek pazartesi de doktora gösterecek bakalım ne olacak:44::44::44:

Of özlem yaaa yapma yafrimm daha yasın 17 nolur hayatını cehenneme cevırme:50:hele evlılıgının tadını cıkar gununu gun et varya ınankı ben senın yasında olacam hııç takmam oluruna bırakırım ne zaman olursa derım droktor doktor ne gezmem ama anlmıyorsun cokta haklısın bu duygu bır gırdımı ınsanın ıcıne yer bıtırır :56:

günaydın kızlar...

bugün iki gün geçti ama sonuç negatif :50:

acaba geç döllenme olabilir mi.. misal 3 mayısdan olsa şu an çıkması mı gerekirdi :26: (3 mayıs olma ihtimali yüksekte ondan diyom )

kızlar bı karar aldım hıcbır sacma pskolojık belırtıde test yapmıyıcam ancak doktora gıdınce o soylesın bısı varsa yoksa test yapmammmmm kararlıyım:19:

kocişi işe yolladım anneme kahvaltıya gıdecem uyumadım 3 gun orucluydum gec kalkmıstım ama bır bakıyom maşallah kaynatıyonuz o yuzden sabahın koru gırdım..hayırlı işler canımcım:16:

Ise degil kuzum eccelim bursa yollari tasli suanda bursadayim hem gezme hem ibadet icin hepiniaz icinde dua edicem cok guzelmis buralar.

Rabbime şükürler olsun böyle güzel bir mucizeyi bana nasip ettiği için... Hamileyim:nazar: Allah tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin. :49:

canıımm çok sevindik vallaaa böyle güzel haberlere çoooook ihtiyacımız var... Rabbim bebişini sağ salim kucağına almanı nasip etsin...:emir_bebek:
Anaa gecmiş olsun şekerim ordan buraya bulasmaz dimi:1:

sana doğru mikroplarımı gönderdim beeeennn :1: anaammm ölüyom vallaaaa bide bu halde yine işe geldim bennn off allahım offf bu çile ne zaman bitecek acabaa...
Yok gıııı merak ettım nasıl duruyor dıye kendıme suprız yapım dedım bırde tabıkı sizlere:1:

allah senii ne etmesin görünce kalbim hızlı hızlı çarpmaya başladı vallaaa :22: kandırıkcı seniiiiii..... :47:

kızlaaarrr hepinize günaydınlar olsuuuunnn... yazarken enerjim çok gibi görünebilir ama felaketim beynimden ateş çıkıyo resmeeennn :5: kızlaaarrr dün akşam kayınvalidem aradı geçmiş olsunaaa bizim ev yapılıyodu işleri az kaldı veeeeeee 15 hazirana taşınıyosunuz dediiiiiiii :53: çok korkuyorum yaaaaaa beeennn :( ya eşyalarıma bişey olursaaa toplanma faslı felaann off off... bide evde henüz gaz yok :( elektikle suyuda mütahit veriyomuş ocak ve banyo durumu sıkıntılı... elektirikli şofben alırız geçici olarak dedii oda nasıl olur bilemiyorum.. bana dua edin kızlar yaaa yarın başlıyorum evimi toplamayaa...

canıımm çok sevindik vallaaa böyle güzel haberlere çoooook ihtiyacımız var... Rabbim bebişini sağ salim kucağına almanı nasip etsin...:emir_bebek:

teşekkür ederim canım amin inş. 25 nisandı en son regl günüm sanırım şuan 4+3 haftalık p.tesi dr dan randevu aldık erken mi bilmiyorum ama kime söylediysem dr git dedi o yüzden bizde bi gidelim görünelim dedik :)

teşekkür ederim canım amin inş. 25 nisandı en son regl günüm sanırım şuan 4+3 haftalık p.tesi dr dan randevu aldık erken mi bilmiyorum ama kime söylediysem dr git dedi o yüzden bizde bi gidelim görünelim dedik :)

ayyy daha tazecik deseneeee... allahım korusun miniğimizi.. bence doktora gitmende fayda var... en azından ilk anından itibaren kontorllü geçer hamileliğin.. bu aya özel bişey denedinmi hamile kalabilmek için..??

Back