- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.581
ayyy daha tazecik deseneeee... allahım korusun miniğimizi.. bence doktora gitmende fayda var... en azından ilk anından itibaren kontorllü geçer hamileliğin.. bu aya özel bişey denedinmi hamile kalabilmek için..??
Teşekkür ederim amin canım. 2. denemeydi bizim maşallahçok bekletmedi kuzucuk bizi özel bişi denemedim sadece 10 12 14 16 18 günlerde ilişki oldu çok şükür tutundu inş sağlıklıdır miniğim:)
maşallah cnmmrabbim bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almanı nasip etsin.. darısı bizlere inşallah.. bende pko var evlendiğimden beri 7 aydır bekliyoruz ama maalesef hayırlısı artık ne deyim..
Ise degil kuzum eccelim bursa yollari tasli suanda bursadayim hem gezme hem ibadet icin hepiniaz icinde dua edicem cok guzelmis buralar.
Dalın tebrik ederim seni. Avatarindaki gibi olacaksın yani?selam cancagızlar uzun zamandır gıremedım ewde deıldık cunku lıstenın son halını bırı paylassa bakalım kımler guzel haberler vermıs.bu arada gectıgımız salı dr a gıttım ve bebısımın cınsıyetını ogrendım vee bir oğluşum daha geliyo.minnacık erkekım gosterdı cınsıyetını.ense kalınlıgına bakıldı 2lı tarama yapıldı sukur hersey normal.ınsss.2 erkek 1 kız olmak uzere 3 cocuk annesı olacak olmak muthıs bısey.
selam cancagızlar uzun zamandır gıremedım ewde deıldık cunku lıstenın son halını bırı paylassa bakalım kımler guzel haberler vermıs.bu arada gectıgımız salı dr a gıttım ve bebısımın cınsıyetını ogrendım vee bir oğluşum daha geliyo.minnacık erkekım gosterdı cınsıyetını.ense kalınlıgına bakıldı 2lı tarama yapıldı sukur hersey normal.ınsss.2 erkek 1 kız olmak uzere 3 cocuk annesı olacak olmak muthıs bısey.
selam cancagızlar uzun zamandır gıremedım ewde deıldık cunku lıstenın son halını bırı paylassa bakalım kımler guzel haberler vermıs.bu arada gectıgımız salı dr a gıttım ve bebısımın cınsıyetını ogrendım vee bir oğluşum daha geliyo.minnacık erkekım gosterdı cınsıyetını.ense kalınlıgına bakıldı 2lı tarama yapıldı sukur hersey normal.ınsss.2 erkek 1 kız olmak uzere 3 cocuk annesı olacak olmak muthıs bısey.
Dalın tebrik ederim seni. Avatarindaki gibi olacaksın yani?
Ay delıı ya mutlu oldum bıde bu aysemm nerde kahvaltı softasına daldı her halde
Homili gırtlak maşallahcumartesı belkı calısmıyordur
evet canım ya sen de mı yoksa ?Pembikmim sen de mi pco sun canım?
kocamın kollarından ayrılamadım şekerimmmşaka şaka sabahtan temizlik falan hafta sonu benim temizlik ütü yemkle geçiyorrrr maleseffff
evet tatlım pco var bendede malesef.ama kıst yok yumurta tembellıgi.tedavısıde klomen ve catlatma ıgnesı kullandım belırlı gunlerde ılıskı oldu ıkı gebelıgımdede bole hamıle kaldım.hayırlı olsun canım bı de sunu sorabılırmıyım sende pco varmıydı ve tedavısı nasıl oldu
Dalin hayırlı olsun canım,gözükmüyordun epeydir.
Hakkaten bilerek mi koydun kıs
evet canım ya sen de mı yoksa ?
yesınler kız tabıkı de yoklugunu anlarız burda hemen hemen hepınızı dualarımda soyle bı aklımdan gecırıyorum canım sızlerı cok sevıyorum
merhaba kızlarr
bikaç gündür uqrayamadım nasılsınız bakalım? yeni hamişlerimiz varmı?
benim bata 4 gün var hiçbir belirtim yok...gördüqüm rüya dışındaeşim test almış rüyamda test yap diye tutturuyor..bende bebiş falan yok boşuna test yapmıyım diyorum ama bana zorla test yaptırıyor...teste damlatır damlatmaz çift çizgi çıkıyor ve ben böyle kalıyorum öylece uyanmışım...ama benim rüyalarım tersine çıkar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?