- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.461
hadi inşallah inş o ağrılar bebek olsun sana gelsinnnbenim göğüslerim ağrıyor göbek deliğim ağrıyor
Buyuk ıhtımal o hormon duzenleyıcı ılactan oluyor canım hamılemıyım konusunda zaten pek bıs hıssım yok ne zaman olursa da olsun artık Allah benden bızden daha ıyı bılrı hayırlı zamanı canım benım
Günaydınlaarr kız ayşam nörüyon yapayalnız buralarda kurtlar kuşlar ham yapar heee
doktor bana da dostinex verdi.ama ben korunma olayını sormayı unutmşm..umarım ilaç bi işe yarar.regl iken içiliomu bu ilaç?sen ne zamnadr kullanıyosn?
millett yok yaaa herkes beni terk etttiiii
Deett seni sabah kuşuben annemın telefonuyla kalktım sagolsun hıc sasmaz cok dakıktır dıyorum ona anne orucluyum o yuzden gec kalkıyorum anlamıyor kardesım yıne arıyo ee bu seferde uyku kalmıyor olsun sıze takılıyorum zaman gecıyor dun gece bır kabustu ıııyyy
doktor bana da dostinex verdi.ama ben korunma olayını sormayı unutmşm..umarım ilaç bi işe yarar.regl iken içiliomu bu ilaç?sen ne zamnadr kullanıyosn?
neden kızzz neden kabs olduuuu
Anlatayım şekerim şimdi iftarı bekliyordum eşimde evde tam ezan allahu ekber dedı eletrıkler kesıldı evde mum falan aradık yok eşimde benim süs mumlarım var koca koca rengarenk (biraz mum hastalıgım varda) onları yakacak sakııın dıye bır cırladım korktu zavallı ee bunlar ne ıse yarıyacak yakmazsak olsun onlar dekor dedım neyse ıkıtane güccük yuvarlak mumlardan bır yerlerde buldu yaktı her neyse ıftarı mum ısıgında bıraz fazla kacırmısım ee malum açlıkta varben bıraz uzanacam dedım kalkar namazımı kılarım oda yanıma uzandı bır kalktık saat tam 3 hiii ne ibadet ne namaz hala komadayız ıkımızde ben hemen yatsıyı kıldım kuranlarımı okudum cunku sızlere sözüm var dualarda bulusacaktık sabah ezanı okundu namazıda kıldım sızlerıde andım ve yıne uyudum anlıyacagın sankı akşamcılar gıbı kafam agrıyo
benim içinde dua ettinmmmi çok ihtiyacım varrr
Gıııı etmemmi önce sana kimse duymasınhiç aklımdan çıkarmadınkı maşallah kabusum olsun şaka tabiki ama dua ederkın komıgıme ne gıttı bılıyonmu ismen edeceklerime mesela tamam sana aysegul dedım pemnişe ne dıyecem pembemasalmı dıyecem enzantrıkressamamı dıyecem aayy cok guldum seatrısemı dıyecem bır suru rumuz var ısım bılmıyorum bende topyekün dua ettım gercekten tez zamanda İNŞALLAH büle olursunuz
tamam tamam kimse duymasındün ben yasin okuduğumda allahım babna hayırlı bir evlat dedim bide arkadaşlarım a kadınlar kulübünde ki arkadaşlarıma evlat ver dedimmm.allahım anlamıştır açıklamaa yapmamaıza bile gerek yokk
Mutlaka biliyordur ona şüphemiz yok ama birde ismen istekler çok önemli...Her neyse aslında çok işim var çamaşırlarım kurudu katlamam için bana bakıyorlar birde acaip ütüm var bir hışımla onları yapsam hiç üşenmiyeyim üşenenin çocuğu olmazmış atalarımız öyle derdiGelirim yinee
bebısler aksam mısafırlerım var tatlı yapıyorum
kolay gelsin canım ne tatlısı yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?