- Konu Sahibi pembemasal
- #3.501
offff yaaaa sıkıcı birgün bunaldım haaaa
![KK33 :33: :33:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk33.gif)
![KK55 :10: :10:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk55.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offff yaaaa sıkıcı birgün bunaldım haaaa
.................................................. ayşemmmm gitmişşşşşşşşş dışarımı kızzzzzzzzzzz.......![]()
yokkızzz ne dışarısı işi bırakıptaaaa
günaydın kızlarr... benim hiiiçmi hiç keyfim yokdün çok feci hastalandım boğazlarım tavan yapmış durumda
akşam da hiçbeşey yapamadım ben yaaaa
eşim sohbete gittii akşam bende işten gelince tv karşısına uzanmıştım saat 10 gibi uyuya kalmışım çok feci bir gece geçirdim sürekli uyandım.. uykuda eşimden ateş istemişim aşkım ateş versene demişim
oda napıcaksın ateşi demiş bişey yakıcamda diyomuş hiç hatırlamıyorum şuurum bile gitmiş nerdeyse... şuandada gözlerimden sanki ateş fışkırıyo
bide bu halde işe geldim ben yaaaaaaaa :2: izin alıcam ama idari amirimiz henüz gelmemiş onu bekliyorumm inşallah izin verirde evime gider dinlenirimm
![]()
canım abdestli olman lazım... bende meryem suresini okudum bitirdim...![]()
bebısler aksam mısafırlerım var tatlı yapıyorum![]()
günaydın kızlarr... benim hiiiçmi hiç keyfim yokdün çok feci hastalandım boğazlarım tavan yapmış durumda
akşam da hiçbeşey yapamadım ben yaaaa
eşim sohbete gittii akşam bende işten gelince tv karşısına uzanmıştım saat 10 gibi uyuya kalmışım çok feci bir gece geçirdim sürekli uyandım.. uykuda eşimden ateş istemişim aşkım ateş versene demişim
oda napıcaksın ateşi demiş bişey yakıcamda diyomuş hiç hatırlamıyorum şuurum bile gitmiş nerdeyse... şuandada gözlerimden sanki ateş fışkırıyo
bide bu halde işe geldim ben yaaaaaaaa :2: izin alıcam ama idari amirimiz henüz gelmemiş onu bekliyorumm inşallah izin verirde evime gider dinlenirimm
![]()
benim doktorum bu ilaç bitsin 15 gün sonra gel dedi..o zmaan benim adetimin 3.gününe denk gelmiyo?nasıl bu testi yapacakki?
Aysem nasilsin? Vaa mi belirti neyim?ben meryem suresine basladim suqan isteyim okusam olurmu. Ama abdestim yok?
Masallah canim darisi basima... Bende dun basladim aksam eve gidip abdest alip okuyacagim o zaman. Bu arada yarin bursaya gidiyoruz camileri turbeleri gezip dua etcess sizide unutmicam tabi... Eee sende nasil duerumlar tatlimm
Anlatayım şekerim şimdi iftarı bekliyordum eşimde evde tam ezan allahu ekber dedı eletrıkler kesıldı evde mum falan aradık yok eşimde benim süs mumlarım var koca koca rengarenk (biraz mum hastalıgım varda) onları yakacak sakııın dıye bır cırladım korktu zavallı ee bunlar ne ıse yarıyacak yakmazsak olsun onlar dekor dedım neyse ıkıtane güccük yuvarlak mumlardan bır yerlerde buldu yaktı her neyse ıftarı mum ısıgında bıraz fazla kacırmısım ee malum açlıkta varben bıraz uzanacam dedım kalkar namazımı kılarım oda yanıma uzandı bır kalktık saat tam 3 hiii ne ibadet ne namaz hala komadayız ıkımızde ben hemen yatsıyı kıldım kuranlarımı okudum cunku sızlere sözüm var dualarda bulusacaktık sabah ezanı okundu namazıda kıldım sızlerıde andım ve yıne uyudum anlıyacagın sankı akşamcılar gıbı kafam agrıyo
![]()
Tatlim hos geldin nerelerdesin bakimm. Cvbin icin tskkr ederim,ama ben telavet secdesinin ne ooldugunu bilmiyorum solersen yaparim ama meryem duasini bile bilmiyordum sizden ogrendim allah razi olsun. Ben namaz kilmadigimdan midir nedie ne ne icin okunur pek bilmem ama dualarimi okurum. Yarineda bol bol ibadet edip gezicez kismetse ve asla unutmam sizin icinde edecegim. Bana onu atarsan bilgim olur en azindan.
Masallah canim darisi basima... Bende dun basladim aksam eve gidip abdest alip okuyacagim o zaman. Bu arada yarin bursaya gidiyoruz camileri turbeleri gezip dua etcess sizide unutmicam tabi... Eee sende nasil duerumlar tatlimm
Rabbime şükürler olsun böyle güzel bir mucizeyi bana nasip ettiği için... HamileyimAllah tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin.
![]()
oyyyyyyy oyyyy oyyyyy... taze anne maşaallah.....
Rabbim kucağına aldığın günleri nasip etsin dilerimmm.![]()
bize nasıl olduğunu anlat hadş hadiyani ilk olarak idrar testimi yaptın...
evet ilk idrar testi yaptım reglim 3 gün geçince ama reglim daha gelmeden hissetmiştim hani hissediyorsun diyorlar ya aynen öyle adetten önce göğüs ağrım oldu ve akşamları saat 21,30 gibi uykum geliyordu... Bende adetim 1 hafta gecikince düşünüyordum idrar testini yapmayı ve biran gidip aldım ve yaptım hemencik 2 koyu çizgi belirdi çok mutlu oldum bugün de kan testi sonuçlarımı aldım değerim 1572 çıktı umarım iyi bir değerdir![]()
evet ilk idrar testi yaptım reglim 3 gün geçince ama reglim daha gelmeden hissetmiştim hani hissediyorsun diyorlar ya aynen öyle adetten önce göğüs ağrım oldu ve akşamları saat 21,30 gibi uykum geliyordu... Bende adetim 1 hafta gecikince düşünüyordum idrar testini yapmayı ve biran gidip aldım ve yaptım hemencik 2 koyu çizgi belirdi çok mutlu oldum bugün de kan testi sonuçlarımı aldım değerim 1572 çıktı umarım iyi bir değerdir![]()
tatlı mı???? hımmm bir tatlı ya da pasta daha yaparsam eşim isyana bağlayacak :)))
çoook geçmiş olsun canım. bu ara grip kapıda bekliyor sanki, hemen bakıyorum yamulmuşum boğaz ağrısı falan, toparladım diyorum ertesi gün hoop tekrar. havalardan sanırım. çok dikkat etmek gerek şu anki durumumuz itibariyle. ben de sadece parol içiyorum ne olur ne olmaz...
sen şimdi dostinexi nasıl içiyorsun? adetinin 3.gününe yakın mı doktorun gel dediği tarih? eğer arada 2-3 gün oynuyorsa bekle adetinin 3.günü yaptır testini öyle git dr. a bence.
canım bence abdestsiz olmaz. çünkü bildiğin 7 sf ayet okuyorsun ayrıca zaten tilavet secdesi de var, onu da yapman gerekli. ben unutmamak için her okumamın ardından yaptım secdemi iyi oldu.
bize de dua eeeett :).......
seninki daha makbul olmuş canım. zaten kandil perşembeyi cumaya bağlayan gece. tam olmuş seninki duayı yapıp cumayı etmişsin. Allah kabul etsin, dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah...[/ben pazartesi ve perşembe içiyorum.dün başladım.ilaç bittiğinde 18 haziran civarı oluyor.tam adet dönemi.ama doktor ilaç bitsin 15 gün sonra gel dedi.yani adet dönemini çoktan geçmiş oluyor.