- Konu Sahibi pembemasal
- #3.441
prolaktin hormonu yüksek olan var mı?bunun düşmesini sağlayan yiyecekler var mıdır ? ve bunun ilacını kullanırken korunmak gerekiyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
prolaktin hormonu yüksek olan var mı?bunun düşmesini sağlayan yiyecekler var mıdır ? ve bunun ilacını kullanırken korunmak gerekiyor mu
ben brokoliyi duydum düşürmesi için. ama şunu söyliyim, incir, soda, rezene çayı prolaktini artırır bunlar yasak. prolaktin süt hormonu, şu şekilde düşünebilirsin, özellikle emziren annelere önerilen süt arttırıcı her şey prolaktini yüksek olanlara yasak. aklıma gelenler bunlar şimdilik. ilaca gelince, dr bebek isteme durumuna göre ilaç veriyor zaten. mesela ben bebek istediğim için korunmuyorum ve parlodel kullanıyorum.
koniçivaaa hanımlar nasılsınız bakayımmm.özlediniz mii benibende sizi özledim burnumda tüttünüzzzz
kızlar yaaa çin takvimi hakkında ne düşünüyorsunuzzz?
kız koniçivadan girdin cin takvimini soruyorsun şimdi yalan bence![]()
bende öyle düşünüyorummm.ama ister istemezde insan bakmak istiyor![]()
ne yedin kız sabahtanben sabahtan 2 bardak su 1 tane incir baş parmağım kadar ekmek içine peyni domates koydum zaten 1 lokmada yedim.ama akşam kaçırdım galiba menemen yapmıştım kıymalı .2 top papatya ekmeği yedim
kız ıncır yeme sekerlıı ekmek yeme onun yerıne yumurta hasla zeydın domates ye sadece etlı menemen ye yanında yogurt ıle bıde papatya ekmegı yemıs dayaklıksın![]()
yanında yoğurt yemedim hayatımm.inciri bana bi ara diyetisyenim verdi sabahları iki incir kabızlık var bende ama ben 1 tane yedimm.sabah çok az yedim.akşam biraz abarttım.kıymlı menemen 2 top ekmek
ıyı canım o zaman sifa olsun sana kız benım goguslerım agırıyor ya daha gecen ay bıtt adetım sısme gıbı bır durum soz konusu gecen aksam da sol kasıgıma bı sancı gırdı kı hıc boyle olmamıstı o ılacı da ıcıyorum hormonlar duzelıyor hadı ınsALLAH![]()