- Konu Sahibi pembemasal
- #3.421
kızlar yaa kimyasallarla temizlik yaptım gögsüm yanıyor bişi olmasın sakınn
dikkat etmek lazım bencede. yinede doktora bi danışın içiniz rahat etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yaa kimyasallarla temizlik yaptım gögsüm yanıyor bişi olmasın sakınn
zaten kocamlada kandil kandil atıştık sende bişi deme ....:145:
selam kızlar adetime 1 hafta var gebelik testi yaptım negatif çıktı.sonradan pozitif çıkma ihtimali varmıdır sizce?
adet olmam gereken güntest yaptım pozitif çıktı.bir hafta beklerdim.geçen sende dış gebelik geçirmiştim.o bir hafta beklemek nasıl uzun geldi anlatamam.bir hafta geçtikten sonra kese varmı diye doktora gittim.A hastanesi ki özel bi hastane,keseyi göremedi yumurtalıkta 9 mm dış gebelik kesesi diye rapor verdi.O hastanede devam etseydim açık ameliyatla yumurtalığımı alacakalrdı.yatmadım.ertesi gün topladım eşyalarımı dış gebelikte 20 gün falan ahstanede yatılıyo yine öyle olacak diye devlette kadın doğum hastanesi var.oraya gittim.dış gebelik değil gebelik kesen içerde ancak kenarları düzensiz 5x32 mm dedi.düşük riski yüksek 1 hafta yat sonra gel dedi.3 gün yattıktan sonra kanamam oldu.bu kezde başka bi hastaneye gittim.prof du doktor tavsiye üzerine gitmiştim.oda baktı kese çok düzensiz hatta bozulmuş,düzelmez %99 kürtaj dedi ama yinede kanda bhcg ye baktırdı.bu değerim 2 gün önceye oranla normal yükselmişti.yinede umutlanmayaın hadi 3 gün daha bekleyelim dedi.sonra bi daha onada gitmedim.3. bi hastane tavsiye ettiler ordaki doktorda avrupada 5. sırada bi prof du zar zor randevu aldık.gittiğinde oda keseyi gördü ama embiryo yoktu.bir hafta daha bekelyelim belki daha erkendir dedi.bir hafta sonra aynı doktora tekrar gittim.7 haftalık olması gerekiyodu benim hesabıma göre.adam evirdi çevirdi sadece kese gördü.büyük ihtimalle boş gebelik dedi.2 gün sonra daha detaylı ultrasona gir olmazsa kürtaj dedi.ben 2 gün sonra daha önce gittiğim dış gebelik olmadığını söyleyen kadın doğum hastanesine tekrar gittim.doktor karından ultrasona baktı.sadece kese gördü ama olması gerekenden küçük dedi.detaylı ultrasona soktu.rapor yazılırken ultrason uzmanı fka pozitif dedi.o anı anlatamam.bir an dünya durdu sanki.nasıl yani dedim bana boş gebelik dediler dedim.yok öyle bişey 6+6 hamilesin dedi.inanmadım.çevirdi ekranı gösterdi.normal herşey dedi.kese kenarlarıda düzenli diye rapor etti.2 hafta sonra kontrole gel dedi.işte şimdi yarın kontrole gidicem.buraya kadar gelmesi bile mucizeydi.bakalım doktor yarın ne diyecek.ben 5 haftadır gebe olduğumu biliyorum ama hala sevincini yaşayamadım,kursağımda kaldı.diken üstündeyim.inşallah yarın belli olacak ve biz yarın allah izin verirse inşallah rahat bi nefes alıcaz ve ben ancak o zaman anne oluyorum diyebileceğim.allahım isteyen herkese versin.![]()
haziran kaç canım?
kızlar bu arada kandiliniz mübarek olsun... dün akşam 20 rekat namaz kıldım ve bol dua ettim... Rabbim kabul etsin.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
esracım çok sevindim tatlım gözün aydın
esracım çok sevindim tatlım gözün aydın
inşaallah sonuna dek hayırlı bir hamilelik geçirirsin tatlım yaaa işte Rabbim büyük yeterki istesin...![]()
o zamannnn ne diyoruzzzz... gelsin..... gerçekten mucize gibi tatlım çok sevindirik oldumm...
![]()
canım inşallah hepimizin mucize gerçek olur :)
ay bu ayda mı olmuyorr ne ....??? artk mayısta kesmicek beni, hazirana başlicam heradee offf çok üzüldüm yaaa.... bi de teste ulaşmak kolay olunca her sefer sarsılıorsn ama napiiim dayanamıormm .. bu ayda olmazsa önümüzdeki ay doktora gdicem artkk .. depresyna sürükleniooorrrrmmm(((( bu aydaki son çırpınışlarr bakalım allahım herkese hayırlısını versin , kimseye aratmasın ...
(((
Canim soylemezmiyim okutmazmiyim ama nafile bu huyundan vazgecmiyor kendini ne hissediyorsa cok tepkili. Neyse bisey sorcam pembem klomen adet duzenini etkiledimi duzenledimi? Tabi ben gunde bier tane kullandim sonrada ignemi oldum. Adetim 29 ken 33 e cikti iki aydir duzenim bozuldu uzadida uzadi regl dongum. 4 mayista regl oldum simdi hangi gun olurum die tahmin yurutemiyorum. Bende 5 haziran die tain etsemde tarihi belim falan agriyor regl olcam gibi gerginim...?