- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.301
superrrrr
Allah razı olsun canım benım amin ınsAllah bızım de yuzumuz guler tez zamandakız mı ıstıyorsun erkek mı
evet süper yaaa nasıl becerdim bilemiyorum akşam kocamda kızdı bana yeter artık yeme yiceksen de meyve ye su iç falan diyor
benım esım bana ac kadınım dıye seslenıyor:) artık 3 hafta oldu kız ama baya fark var hep rejıme baslıyordum dayanamıyordum yıne cıkolata yıyordum cunku cok sevıyorum neyse pco oldugumu ogrendıgımde doktor bana yanlıs anlama cok kılu degılsın ama pco bu kılonu sevmez tatlı hamur yasak sana dedı ben de sonunda bebısıme kavusucaksam hıc sorun degıl dedım o dogsun da Allahın ıznıyle onu yırım tatlı yerıne :)
Doktorum ne kadar zayıf hamıle kalırsan o kadar ıyıdır dedı senın acından daha ıyı olur hem ben de o yoldan gıdıyorum Hayırlısı canım
arkadaşım ne yyiyorsun zayıflamak i.çin.yaaa hu benim kısıtlıyabileceğim hiç birşey yok sadece yemek yiyorum ama bu aralar ekmeğe sardım
aman bende yaparım onu ne varmış onda hıhhhuyanır uyanmaz yesıl cay kahvaltıda elma kıvı oglen yemegı olarak yogurt ve çibuk arada kahve sekersız cay sekersız pılav degıl bulgur pılavı daha az kalorılı lıf bakımından daha uygun ve ve ve ekmek hıc yemıyorum yogurt cok yıyorum elma bunlar canım arada sırada et
aman bende yaparım onu ne varmış onda hıhhh
yaparsın canım benım ya ınanıyorum sana
sende yardımcı ol bana ok yemede birşey deee anammmm çok heyecanlandımmm
Kizlar gunaydinlar nasilsiniz? Ben dun esimle atistim biraz 14. Gundu biliyodu kendini calismaya hazirlamis ama ben ona hem kizginim hemde afedersiniz bilirsiniz sizede bu is ole hegun olmaz ki yaanapcami bilmiyorrum moralim cok bozuk bu mubarek kandil adina esimin yuregine merhamet versin bencilligi seytan oyunlarini silsin cok gergin bi donem geciriyorum zaten bir kere hayir dedim tepkisi dillere destan... Offf ise geldim ama ne bise yiyebiliyorum ne yuzum guluyor birde mesajlar attim kendisine umarim akillanir dayanamiyorum cunku su ara... Okadr issiz kaldi azimi acip bigun bisey diyip kalbini kirmadim gucenmedim utanmadim o halinden zaten o tavirlari ben kendime yakistiramam gururum el vermez o benim esim ... Ama o neden boyle dusunmuyor? Allahim sen sabir ver ll
Kizlar gunaydinlar nasilsiniz? Ben dun esimle atistim biraz 14. Gundu biliyodu kendini calismaya hazirlamis ama ben ona hem kizginim hemde afedersiniz bilirsiniz sizede bu is ole hegun olmaz ki yaanapcami bilmiyorrum moralim cok bozuk bu mubarek kandil adina esimin yuregine merhamet versin bencilligi seytan oyunlarini silsin cok gergin bi donem geciriyorum zaten bir kere hayir dedim tepkisi dillere destan... Offf ise geldim ama ne bise yiyebiliyorum ne yuzum guluyor birde mesajlar attim kendisine umarim akillanir dayanamiyorum cunku su ara... Okadr issiz kaldi azimi acip bigun bisey diyip kalbini kirmadim gucenmedim utanmadim o halinden zaten o tavirlari ben kendime yakistiramam gururum el vermez o benim esim ... Ama o neden boyle dusunmuyor? Allahim sen sabir ver ll
yeme canım yeme :) bak ılk 3 gun sonrası alısıyorsun ınan bana ben hep acım
Amin canım uzulme bak senın en buyuk destekcın melegın var yanında emın ol tekrar dan dıger bebısıne de kavusucaksın dert etme Allah bagıslasın bı kızın var sunu unutma kı senın yerınde olmak ısteyen bır suru ınsan var umutlarını yıtırme Allahım bızden sız ısteyın yeter dıyo bu umudumuza umut ka tıyor kandılın mubarek olsun canım
hahahaha açmısın beni ne yapalımmmm ben ya hapı bırakıcam yada başka çaresi yok yicemmm
hap dedıgın folık asıt mı kızım onu ben de ıcıyorum ya ama kılo da verebılıyorum folık asıtı bırakma bebeısımız ıcın gereklı o
canım sagolasın inan öyle iyi geliyorki destekler
hayırlısı diye dua ettik hayırlı zmanı beklemeliyim ama sabırsızlık varya şu şeytan fitliyor beni
neysem bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
DUALARDA UNUTMAYIN BENİDE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?