Umutlarini Mayisa saklayanlar...

evet süper yaaa nasıl becerdim bilemiyorum akşam kocamda kızdı bana yeter artık yeme yiceksen de meyve ye su iç falan diyor

benım esım bana ac kadınım dıye seslenıyor:) artık 3 hafta oldu kız ama baya fark var hep rejıme baslıyordum dayanamıyordum yıne cıkolata yıyordum cunku cok sevıyorum neyse pco oldugumu ogrendıgımde doktor bana yanlıs anlama cok kılu degılsın ama pco bu kılonu sevmez tatlı hamur yasak sana dedı ben de sonunda bebısıme kavusucaksam hıc sorun degıl dedım o dogsun da Allahın ıznıyle onu yırım tatlı yerıne :)
Doktorum ne kadar zayıf hamıle kalırsan o kadar ıyıdır dedı senın acından daha ıyı olur hem ben de o yoldan gıdıyorum Hayırlısı canım

arkadaşım ne yyiyorsun zayıflamak i.çin.yaaa hu benim kısıtlıyabileceğim hiç birşey yok sadece yemek yiyorum ama bu aralar ekmeğe sardım

arkadaşım ne yyiyorsun zayıflamak i.çin.yaaa hu benim kısıtlıyabileceğim hiç birşey yok sadece yemek yiyorum ama bu aralar ekmeğe sardım

uyanır uyanmaz yesıl cay kahvaltıda elma kıvı oglen yemegı olarak yogurt ve çibuk arada kahve sekersız cay sekersız pılav degıl bulgur pılavı daha az kalorılı lıf bakımından daha uygun ve ve ve ekmek hıc yemıyorum yogurt cok yıyorum elma bunlar canım arada sırada et

aman bende yaparım onu ne varmış onda hıhhh

Kizlar gunaydinlar nasilsiniz? Ben dun esimle atistim biraz 14. Gundu biliyodu kendini calismaya hazirlamis ama ben ona hem kizginim hemde afedersiniz bilirsiniz sizede bu is ole hegun olmaz ki yaa napcami bilmiyorrum moralim cok bozuk bu mubarek kandil adina esimin yuregine merhamet versin bencilligi seytan oyunlarini silsin cok gergin bi donem geciriyorum zaten bir kere hayir dedim tepkisi dillere destan... Offf ise geldim ama ne bise yiyebiliyorum ne yuzum guluyor birde mesajlar attim kendisine umarim akillanir dayanamiyorum cunku su ara... Okadr issiz kaldi azimi acip bigun bisey diyip kalbini kirmadim gucenmedim utanmadim o halinden zaten o tavirlari ben kendime yakistiramam gururum el vermez o benim esim ... Ama o neden boyle dusunmuyor? Allahim sen sabir verll

canım anlıyorum senı ama sunu soyleyebılrısın mesela bak her gun yapılan ılıskı uzmanlar tarafından tafsı edılmıyor normal olanı haftada 3 kere olması cunku yasanan ılıskı sonrasında sperm vucuta 48 saat canlı kalıyor 24 saat sonra bunu tekrarlarsan bunların dısarı atılımını saglanabılır.
ve normal bır erkekgın sperm kalıtesı ılıskı sonrası 48 saat sure zarfı ıcersınde normal dengesıne donup yumurtanın dollenmesını guclendırıyor esıne bunlardan bahset Allah hepımızın yuzunu guldursun ınsAllah bu gece bol bol dua gonderelım semaya Amin

sakin ol şimdi derin bir nefes allll olay neydi özel değilse eğer neden kavga ettiniz

canım sagolasın inan öyle iyi geliyorki destekler
hayırlısı diye dua ettik hayırlı zmanı beklemeliyim ama sabırsızlık varya şu şeytan fitliyor beni
neysem bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
DUALARDA UNUTMAYIN BENİDE

hap dedıgın folık asıt mı kızım onu ben de ıcıyorum ya ama kılo da verebılıyorum folık asıtı bırakma bebeısımız ıcın gereklı o

anammm evt kız o önce bi başladım iştahım açtı diye 1 ayda m3 kilo aldım bıraktım kiloyu verdim yine başladım yine gidişat iyi değil:2:

canım üzülme demekki zamanı değilmiş hayırlısı olsun sennde kandilin mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…