Umutlarini Mayisa saklayanlar...

Sahabelerden biri rasulullaha:cenab-ı hak kime kıyamaz ya rasulullah diye sorar.Efendimiz(s.a.v)ALLAH'u teala birbirinin arkasından dua eden kullarıma kıyamam...ikisinide affederim diye buyurdu...Dualarınızda bulunmak dileğiyle KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN...CANLARIM

maşşallah nasıl bir giriş yaptın öyle seninde kandilin mübarek olsun canım

Şekerlikler nörüyonuz yine maşallah kaynatıp durmuşsunuz ben az önce kalktım beyazlarım vardı onları astım gunes sabah ıyı oluyor ögleden sonra bır yagmur sormayın allah kabul ederse oruç ta var gunler uzun daha cabuk aksam olsun dıye uyuyorum:34: bende ergınsenanın dıyetıne baslıyacam cumartesı nasıpse artık kocamın benı yuruyen büftek gıbı gormesıne dayanamıyorum:50:

Ayşaaa gıııı sana bır zamanlar arkadaslık teklıfı yolladım kabul ettınmı?yoksa sen benım bıldıgım kızlardan degılmısın:52:

slm kızlar biz geldik

kuzuuumm nasılmış bebeişimiiizzzz anlat hadiiii :)

Şekerlikler nörüyonuz yine maşallah kaynatıp durmuşsunuz ben az önce kalktım beyazlarım vardı onları astım gunes sabah ıyı oluyor ögleden sonra bır yagmur sormayın allah kabul ederse oruç ta var gunler uzun daha cabuk aksam olsun dıye uyuyorum:34: bende ergınsenanın dıyetıne baslıyacam cumartesı nasıpse artık kocamın benı yuruyen büftek gıbı gormesıne dayanamıyorum:50:

ahhaahahahaa yürüyen biftek haaa sevdim işte bunuuu :9: bende erginsenanınkini yapıyom vallah zayıflatıyo bacı... eşime sabah dedimki 60 kilo olsam oda yeter dedim neeee 60 mışmı dedi az dahamı vereyim diye sordum yok yaaa 62 felan ideal çokta zayıflama diyooooo :)) kocam beni böyle seviyoo demekkiiiii ihihihihihh :1:

benimki utanmasa ağzımdan alıcak lokmalarımı adam 1aydır şokta ben normalde çok dikkat ederim ama 1 ay berbat oldummm

slm kızlar biz geldik

ahhaahahahaa yürüyen biftek haaa sevdim işte bunuuu :9: bende erginsenanınkini yapıyom vallah zayıflatıyo bacı... eşime sabah dedimki 60 kilo olsam oda yeter dedim neeee 60 mışmı dedi az dahamı vereyim diye sordum yok yaaa 62 felan ideal çokta zayıflama diyooooo :)) kocam beni böyle seviyoo demekkiiiii ihihihihihh :1:

seni kandırıyor beeee ben 60 kiloyum ama 57- falan gösteriyorummm ona rağmen ayşegül kilo aldın diyor.ben sinirliysem eğer o gün yeter çok zayıfladın diyor hahahaha

seni kandırıyor beeee ben 60 kiloyum ama 57- falan gösteriyorummm ona rağmen ayşegül kilo aldın diyor.ben sinirliysem eğer o gün yeter çok zayıfladın diyor hahahaha

Valla kandırmacada olsa yıne iyide benimki direk dalıyor sinir şey

valla o ne derse desin ben zayıflayacamm 60'ı bi göreyimm sonrasını düşünürüm artık :8: allahtan benimde boyum kaldırıyo yoksaaaa bu kiloyla fecii bişey olur herhalll:52:

seastireemmm yerim ben senin bebişiniiiii... Rabbim daha çooook güzel günlerini görmeni nasip etsin.. kuzum nooolur bizlerede dua et bak sen hem hamilesinn bugünde mübarek günn bizde bebişlerimize kavuşalım biran evvell...

bu arada ben halaa hasta olmadım 30. günü bugünn... salıya kadar beklicem eğer yine olmazsa bu sefer kan testi yaptırırımm ama büyük ihtimalle yok gibi :50:

Back