Umutlarini Mayisa saklayanlar...

ben hiç stres yapmıyorum canım (dermişm) herşeyi oluruna bırakıyorum( dermişm) allah vakti zamanını biliyor o yüzden sıkıntıu yok ( dermişim)

cok sagol canım benım

rica ederim cnm

hoşbulduk teşekkürler. bence şüpheleniyorsan eczaneden alınan testlere güvenme kan tahlili ver . en azından içinden acaba kalmaz

canım 1 haftaya kadar gelmezse yaptırırım kan tahlili... olsa bişeyler muhakkak çıkardı diye düşünüyorum... hayırlısı...

evet cnm dalin en güzel örnek bize :) bende doktora gittim bana klomen verdi hemde günde 3 kere kullan dedi demekki baya sıkıntılı durumum diye düşündüm.. sonra sende kist yaptığını duyunca vazgeçtim kullanmaktan... ramazandan sonraya olmazsa artık tekrar doktora gidip başlarım artık napim.. bide ben kendi kendine olsun istiyorum (çok zor bi ihtimal olsada :) beklemedeyiz ne diyim.. senin ne kadar oldu cnm bebek düşüneli??

kızım 3 haftadır hamur ve en sevdıgım cıkılatadan maruhumun sen neler dıyorsunnnn

yokkız şaka yapıyorum ben hamur işlerini sevmem tatlı sevmem ben sadece yemek yerim pilav yemem ekmek yemem rahatım meyve yemem yemek güzel olursa hop miğdeye.abur cuburda yemem sen rahat ol şekerim ama dikkat edeyim biraz hap iştahımı açtı yada hamilemiyim :)))))))

canım bız 1 yılık evlıyız 2 ay oncesınden cocuk dusunmeye basladık ılk ay benım adet duzenım bozuldu sonra da bu pco cıktı ıste harlısı yaa ALLAH BUYUKK
heheeee kandır sen kendini daha kandırrrr aklından çıkıyomu aceppp

aynen canım kandır kendını

canım bız 1 yılık evlıyız 2 ay oncesınden cocuk dusunmeye basladık ılk ay benım adet duzenım bozuldu sonra da bu pco cıktı ıste harlısı yaa ALLAH BUYUKK

ne var beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kandırıyorum işte kendimi bunalımamı gireyim haaaaaaaaaaaaa.küseyimmi kendime:)))

Hmmmm bakıyorumda herkescikler burda hayırdır butun kızlar toplanmıssınız tabı ben bu sabah bıraz uyuyayım dedım sayfa sayfa yapmıssınız topıgı şımdı dön arkana oku okuuu okuuuu uyuzlar yaaabu arada allah kabul ederse 3 gun oruc tutacam o yuzden ne kadar uyursam vakıt cabuk gecsın ben susuzluga dayanamıyorumdahadı sız kaynatın ben gecmısınızı okuyayım

allah kabul etsin arkadaşım.

ayyy çıkarmı hiç kızım dün yasi okurken bi yandan ağladım bi yandan dua ettim çok kafaya takmamaya çalışsamda aklımda ama sizin gibi stres yapmıyorum canım:))))

oyyy kıyamam sanaaa... bizimde bebişlerimiz gelecek allahın izniyleeee.... ya bide çalışınca çok daha zor oluyo yaa.. sürekli radyasyonun içindeyizz.. iş stresi var bide hele bizim bu aralar daha yoğunn (

bizde 7 aylık evliyiz hiç korunmadık ama olmadı işte kısmet bakalım...

ne var beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kandırıyorum işte kendimi bunalımamı gireyim haaaaaaaaaaaaa.küseyimmi kendime:)))

girme kuzum bunalımaaaa sakın girmeeee bebişlerde bunalımlı olur yoksaaaa :)

evet canım pozitif olucaz kafaya takmıcaz stres yok.kafayı dağıtmak için kendimize bi uğraş bulucaz

evet canım pozitif olucaz kafaya takmıcaz stres yok.kafayı dağıtmak için kendimize bi uğraş bulucaz

çalışmaktan başka uğraşmı var bize kuzum... hep evlendikten sonra ev hanımı olmayı istemişimdirr kısmet olmadı işte... eşim kpssye hazırlanıyo inşallah o kazanırsa bide bebişimiz olursa kesin çıkarım işten :) memur olsam yine iyi anacım en azından cumartesim olur ama şimdi maalesef cmtde yok sadece pazar.. resmi tatil desen hiç yok... bayramlarda bile dönüşümlü çalışıyoruz düşün artık gerisini... :)

evet hayatım zormuş ben 24 saat nöbet tutuyorum 2 -3-4 gün evde olabiliyoruz cumartesi pazar tatil.resmi bayramlar tatil:)

evet hayatım zormuş ben 24 saat nöbet tutuyorum 2 -3-4 gün evde olabiliyoruz cumartesi pazar tatil.resmi bayramlar tatil:)

ooohhhhh süpermiş vallaaaaa... bende bulsam öyle bi iş ne kadar güzel olurr :) 1 gün çalış 3 gün yat züpperrr valla :) neyse allah yüzüme baksında memurluk nasip etsin önce eşime sonra bana :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…