Umutlarini Mayisa saklayanlar...

ooohhhhh süpermiş vallaaaaa... bende bulsam öyle bi iş ne kadar güzel olurr :) 1 gün çalış 3 gün yat züpperrr valla :) neyse allah yüzüme baksında memurluk nasip etsin önce eşime sonra bana :))))

benim kocamda beni işten çıkarmaya çalışıyor .karıcığım kıyamam sana, sen yorulma bebeğim,ben senin için ölürüm diyor;)

herkese gunaydin arkadaslarrr nasilsinizzz
bugun 21.gunum beklemek ne zor arkadaslar yaaa
10gun once catlama ignemi oldumm insallh vardir bebegimmm

Teşekkürler canlarım neyse atlaya atlaya okudum kıızz pembişş valla sorunu goremıstım hemencıkte sitem edermiş:19: özel bır namazın oldugunu duymadım bıtanem fakat mevla dıyorkı sen duanı yap benden iste benım hazınelerım bol verırım haa bırde kandıl gecelerınde hep 1 gunluk kaza namazı kılıyoruz cunku farz olan kılamadıgımız namazlarımızın kazaları onemlı canım sen kıl ve duanı et RABBİM den ne eksik...ALLAH gönlünüzün muradını versin tez zamanda..

kuzuum bende başladım valla bugün diyetee.. hemde erginsenanınkine :) bakalım verebilecekmiyim... sende 2 günde 2 kilo verdiren diyeti yapıyosun heralde zararlı olmazmı cnm yaa..?? bide ben haşlanmış tavuk göğsü ve bol salata diyeti okudum forumdan... 7 gün diyet 3 gün ara 5 gün diyet şeklinde yapılıyo.. her öğün aynı şeyiy yiyosun ama.. kadın biri bu şekilde 9 kilo vermiş topiği vardı linki atarım istersen...

Bende okudum canım ılgımı cektı ama ben vejateryenım tavuk yemıyorum acaba salatanın yanında ne yesem yeşillikleri cok severım kahvaltıda olmazsa olmazlarım marul maydonoz kırmızı lahana ooff canım çektı zatende oruçluyum:37:

yok kızzz:( gece yalvardım kocama 3 aylara girdik mübarek günler hümetine beni şarja tak dedim takmadı kız inat kocam benim:))))

:3:Bende dun bıraz gezmıstık arkadasımla sapancaya falan gıtık sahıl mahıl yorulmusum gece erken yattım uykumun arasında bırı hazırlanmıs gelmıs sayıklıyarak bısıler dedıgımı hatırlıyorum bırdaha sabah uyanmısım zavallım işe yolladım bılmıyom ne halde :9:

benim kocamda beni işten çıkarmaya çalışıyor .karıcığım kıyamam sana, sen yorulma bebeğim,ben senin için ölürüm diyor;)

benim koca da diyo ama onun parası bana yetmezz :) hihihiiii o yüzden belirli bi süre çalışmam şart sonra daha iyi olacak şartlarımız allahın izniyle :)

herkese gunaydin arkadaslarrr nasilsinizzz
bugun 21.gunum beklemek ne zor arkadaslar yaaa
10gun once catlama ignemi oldumm insallh vardir bebegimmm

kuzuuummm inşallah bebişin tutunmuşturrr :) bende sabah test yaptım fekat negatif çıktı belirtilerim psikolojikmiş her zamanki gibi :)))

Bende okudum canım ılgımı cektı ama ben vejateryenım tavuk yemıyorum acaba salatanın yanında ne yesem yeşillikleri cok severım kahvaltıda olmazsa olmazlarım marul maydonoz kırmızı lahana ooff canım çektı zatende oruçluyum:37:

heee alternatif ne olabilirkii acaba bende yeniyim vallah diyet konusunda :) erginsenanın topiğine gelsene yavrımm ne güzel yönlendiriyo kız vallaaa :) az önce gittim kendime ara öğünler aldım :) allah kabul etsin oruçlarını kuzum bende öküz gibi yiyeyim nasıl bir insanım ben yaaa oruç bile tutmadım :((((

Öyle deme bıtanem ALLAHın bızım oruclarımıza ıhtıyacı zaten yok kendımız ıcın nefsımız ıcın tutuyoruz hem benım borcumda var 6 gun onlarıda arada bıtırırım dıyorum aslında ben daha hıc bu zamana borc bırakmzdım bayram sonrası 6 gunlerde tutardım borclarımı hamılelık kurtaj derken bu zamana bıraktım allah kabul eder ınsallah...

:3:Bende dun bıraz gezmıstık arkadasımla sapancaya falan gıtık sahıl mahıl yorulmusum gece erken yattım uykumun arasında bırı hazırlanmıs gelmıs sayıklıyarak bısıler dedıgımı hatırlıyorum bırdaha sabah uyanmısım zavallım işe yolladım bılmıyom ne halde :9:

ahahaha sizde zavallı kocan bizde zavallı ben oluyorum :))))

ahahaha sizde zavallı kocan bizde zavallı ben oluyorum :))))

Yok kıııızz bende ara ara zavallı oluyorum :9:ki eşim dunki duruma çok şaşırmıştır analızını bu aksam yaparız soracak bana hayırdır senı boyle daha önce gormemıstım dıye:1: valla bende kandıme şaşırmadım değil hani:52:

Selam kızlar naber nasılsınız

selam cnm iyiyiz sen nasılsın??

Öyle deme bıtanem ALLAHın bızım oruclarımıza ıhtıyacı zaten yok kendımız ıcın nefsımız ıcın tutuyoruz hem benım borcumda var 6 gun onlarıda arada bıtırırım dıyorum aslında ben daha hıc bu zamana borc bırakmzdım bayram sonrası 6 gunlerde tutardım borclarımı hamılelık kurtaj derken bu zamana bıraktım allah kabul eder ınsallah...

ben kendi acizliğime kızıyorum zaten :( neyse artık Allah affetsin ne diyim..

Yok kıııızz bende ara ara zavallı oluyorum :9:ki eşim dunki duruma çok şaşırmıştır analızını bu aksam yaparız soracak bana hayırdır senı boyle daha önce gormemıstım dıye:1: valla bende kandıme şaşırmadım değil hani:52:

ahahahaha kop kop akşama sasvaş var desene sizde.bu akşamda ben yapmıcam.bizim evde ben kırmızı oje sürüyorsam eğer eşim hemen anlıyor 1 hafta cezaya kaldığını

Kizlar bu ne enerji uyahu allah artirsinn.. Aysem ecelim bu ne sinerji yikiliyosunuz pozitif pozitif enerjiler dagitiyoruzda bi. Pozitifi goremiyoruz nasil olcak buu:-( bu arada agir diyetlerin. Gebeligi geciktirdigi uzmanlar tarafindan solenen bisey guzel guzel beslenin desemde artik hersey gdo lu ve buda dusuk nedenlerinden biri... Off off nasil bi dunyada yasiyoruzzz... Kizlar bana su dualari yazarmisiniz bende basliyim su 41 ve 707 kere olanlari??

Kizlar bu ne enerji uyahu allah artirsinn.. Aysem ecelim bu ne sinerji yikiliyosunuz pozitif pozitif enerjiler dagitiyoruzda bi. Pozitifi goremiyoruz nasil olcak buu:-( bu arada agir diyetlerin. Gebeligi geciktirdigi uzmanlar tarafindan solenen bisey guzel guzel beslenin desemde artik hersey gdo lu ve buda dusuk nedenlerinden biri... Off off nasil bi dunyada yasiyoruzzz... Kizlar bana su dualari yazarmisiniz bende basliyim su 41 ve 707 kere olanlari??

tatlım 707 kere Ya Varis diyeveksin 41 günde meryem suresi okuyacakmışsın

Back