Umutlarini Mayisa saklayanlar...

günaydın kızlar bugünde gelen giden yok bende :50: :52: sevinsem mi üzülsemmi bilemedim :19: allahım hayırlısını versin tek isteğim bu..
akşam dua ettim ama çok bişi yapamadım hemen uyumuş kalmışım :2: allah cümlemizin dualarını kabul etsin :42:

Günaydın şekerler,şeker hamişler,hamiş olmaya çalışanlar,hamiş olup bilmeyenler ya da daha öğrenmeyenler,hamişim deyipte tatlılara turşulara aşerenler,aman ben daha bebek filan istemiyom diyenler,Allah ım kucağımı boş bırakma diyenler,çalışanlar,ev hanımları,grevdekiler,gökte uçan kuşlar herkese günaydınlarrr

amin canım hadi inş kırmızılar gelmez
kırmızılar gelmesin ama bebiş varsa gelmesin yoksa daha fazla bekletmesin canım..bi sorun çıkacak diye çok korkuyorum ben.. hiç umudum yok benim nedense :19: hep kötü şeyler geliyor aklıma.. bugün çok mu karamsarım ne :17:

Son düzenleme:
Günaydın şekerler,şeker hamişler,hamiş olmaya çalışanlar,hamiş olup bilmeyenler ya da daha öğrenmeyenler,hamişim deyipte tatlılara turşulara aşerenler,aman ben daha bebek filan istemiyom diyenler,Allah ım kucağımı boş bırakma diyenler,çalışanlar,ev hanımları,grevdekiler,gökte uçan kuşlar herkese günaydınlarrr

hahahahhaha ver coşkuyu

kırmızılar gelmesin ama bebiş varsa gelmesin yoksa daha fazla bekletmesin canım..bi sorun çıkacak diye çok korkuyorum ben.. hiç umudum yok benim nedense :19: hep kötü şeyler geliyor aklıma.. bugün çok mu karamsarım ne :17:

sende karar ver kaç gündür şuram şöyle buram böyle deyip duruyordun şimdi ne oldu iyi düşün iyi olsun

sende karar ver kaç gündür şuram şöyle buram böyle deyip duruyordun şimdi ne oldu iyi düşün iyi olsun

ooooooooof :18: ben ne dediğimi biliyor muyum kuzum kafayı yicem az kaldı.. :9: öyle bi psikolojiye girdim ki akşam tv de ne gördüysem canım çekti valla :1: eğer hamileysim eşimin çekeceği var :39: :9:

Tatlim pozisyon konulu demecin icin teskkur ederim cok aciklayici ve ogretici oldu.. Soruyu. Ben sormustum. En azindan tek pozisyonda takili kalmaya gerek olmadigini ogrenmis oldum.ee nasil gidiyor tedavi sureci?

günaydın kızlar.dün akşam allah kabul etsin sizler için kewndim için Yasini şerif tebareke amme okudum dualarımın içinde hep vardınız.allah kabul etsin

amin canım amin bende int meryem suresi akıyorum rahat okuyabileceğim

ben onu gecen ay bıtırdım canım 41 gun okudum bı de vakıt buldukce 707 kere Ya Vasir de ve ve veve....................... ben dıyete baslarım hanı 2 gunluk:D pek ınamıyorum da bakalım 2 gunde ıkı kılo nasıl olur sen sen sen :D

ben onu gecen ay bıtırdım canım 41 gun okudum bı de vakıt buldukce 707 kere Ya Vasir de ve ve veve....................... ben dıyete baslarım hanı 2 gunluk:D pek ınamıyorum da bakalım 2 gunde ıkı kılo nasıl olur sen sen sen :D

hahahahaha ne diyeti kız sabah kayınvalideme kahvaltıya gittim kadının bütün hazırladıklarını yedim bitirdim kahvaltı tabağımı kalbim kadar temiz bıraktım hatta kocamın kinini dee :)))))

hahahahaha ne diyeti kız sabah kayınvalideme kahvaltıya gittim kadının bütün hazırladıklarını yedim bitirdim kahvaltı tabağımı kalbim kadar temiz bıraktım hatta kocamın kinini dee :)))))

Bak ya hanı bu gun bana eslık edıcektın:D ıyı bakalım ben meyvemı yedım ama ac ta degılım mıdem ne guzel kuculuyor 3 haftadır hamur cıkolata hıcbır tatlı sey yemıyorum yemıyıcem de :D:10:

Bak ya hanı bu gun bana eslık edıcektın:D ıyı bakalım ben meyvemı yedım ama ac ta degılım mıdem ne guzel kuculuyor 3 haftadır hamur cıkolata hıcbır tatlı sey yemıyorum yemıyıcem de :D:10:

gıcık ben yemek yemezsem eğer hastaların bacaklarından başlarım yemeye :))) ayyyy dayanamam ben açlığıma nerelere gidem allahımmmmmmm

hepinize günaydın kızlaaarrrr :) dün de demiştim belirtilerim var sabah ilk idrarla gebelik testi yapıcam diye... sabah testi yaptım fakat testin ağzı gözü yamuk çıktı çizgilerin olduğu yer çok dardı uzun bi süre bekledim idrarın ilerlemesini fekat sonuç heeeerr zamanki gibi negatif çıktıııı :( belirtilerim psikolojikmişş :( yine kendi kendimi kandırdım bu ay... sık idrara çıkmamda enfeksiyondan olsa gerek... rabbim hayırlı evlatları hayırlı zamanlarda nasip etsin bizlere.. demekki daha zamanı değil.. Rabbim herşeyin en güzelini, en doğrusunu bilen... hakkımızda hayırlısı ne ise o olur inşallah...

oyle de zayıf olmak ıyı canım ya hem hamıle kalmak ta daha kolay oluyormus doktorum oyle dedı

kuzuum bende başladım valla bugün diyetee.. hemde erginsenanınkine :) bakalım verebilecekmiyim... sende 2 günde 2 kilo verdiren diyeti yapıyosun heralde zararlı olmazmı cnm yaa..?? bide ben haşlanmış tavuk göğsü ve bol salata diyeti okudum forumdan... 7 gün diyet 3 gün ara 5 gün diyet şeklinde yapılıyo.. her öğün aynı şeyiy yiyosun ama.. kadın biri bu şekilde 9 kilo vermiş topiği vardı linki atarım istersen...

oyle de zayıf olmak ıyı canım ya hem hamıle kalmak ta daha kolay oluyormus doktorum oyle dedı

kız oraya gitsem ben bikini giyemem zayıf zayıf kılzar giyiyor plajda koşuyorlar.ben bikiniyi giyipde bi koşmaya kalksam hahahahaha gözümde canlandırdımda bi anda lambur lumbur yağ fıçısı gibiselülitler fi tarafa çatlaklar bi tarafa göbek bi tarafa kalçam bi tgarafa en iyisi vben gitmiyeyim oraya :))))

hepinize günaydın kızlaaarrrr :) dün de demiştim belirtilerim var sabah ilk idrarla gebelik testi yapıcam diye... sabah testi yaptım fakat testin ağzı gözü yamuk çıktı çizgilerin olduğu yer çok dardı uzun bi süre bekledim idrarın ilerlemesini fekat sonuç heeeerr zamanki gibi negatif çıktıııı :( belirtilerim psikolojikmişş :( yine kendi kendimi kandırdım bu ay... sık idrara çıkmamda enfeksiyondan olsa gerek... rabbim hayırlı evlatları hayırlı zamanlarda nasip etsin bizlere.. demekki daha zamanı değil.. Rabbim herşeyin en güzelini, en doğrusunu bilen... hakkımızda hayırlısı ne ise o olur inşallah...

güzelim senn adet geçikti mi?hemen teste bel bağlama canım.

Back