Umutlarini Mayisa saklayanlar...

kuzuum bende başladım valla bugün diyetee.. hemde erginsenanınkine :) bakalım verebilecekmiyim... sende 2 günde 2 kilo verdiren diyeti yapıyosun heralde zararlı olmazmı cnm yaa..?? bide ben haşlanmış tavuk göğsü ve bol salata diyeti okudum forumdan... 7 gün diyet 3 gün ara 5 gün diyet şeklinde yapılıyo.. her öğün aynı şeyiy yiyosun ama.. kadın biri bu şekilde 9 kilo vermiş topiği vardı linki atarım istersen...
olur canım cok guzel olur hemde ya da dırek dıyetı kopyala okuyalım bakalım :)
kız oraya gitsem ben bikini giyemem zayıf zayıf kılzar giyiyor plajda koşuyorlar.ben bikiniyi giyipde bi koşmaya kalksam hahahahaha gözümde canlandırdımda bi anda lambur lumbur yağ fıçısı gibiselülitler fi tarafa çatlaklar bi tarafa göbek bi tarafa kalçam bi tgarafa en iyisi vben gitmiyeyim oraya :))))

Alemsın canım ya zayıflarsın canım o kadarda degıl hırss yaptın mı oooo olmaz dıye bısı yok :16:

hepinize günaydın kızlaaarrrr :) dün de demiştim belirtilerim var sabah ilk idrarla gebelik testi yapıcam diye... sabah testi yaptım fakat testin ağzı gözü yamuk çıktı çizgilerin olduğu yer çok dardı uzun bi süre bekledim idrarın ilerlemesini fekat sonuç heeeerr zamanki gibi negatif çıktıııı :( belirtilerim psikolojikmişş :( yine kendi kendimi kandırdım bu ay... sık idrara çıkmamda enfeksiyondan olsa gerek... rabbim hayırlı evlatları hayırlı zamanlarda nasip etsin bizlere.. demekki daha zamanı değil.. Rabbim herşeyin en güzelini, en doğrusunu bilen... hakkımızda hayırlısı ne ise o olur inşallah...

Merak etme canım takma doganın kanunu bu unutugumuzda umursamadıgımızda gelıyor bazı seyler :16::16:

herkese günaydınlar.hayırlı sabahlar

hayırlı sabahlar cnm hoşgeldin... :)

güzelim senn adet geçikti mi?hemen teste bel bağlama canım.

canım pkoluyum ben.. geçen ay 22 günde regl oldum bugün 29. günüm halen gelen giden yok.. bat tarihimide bilemiyorum ki geçti yada geçmedi diyeyim :( dün eczacıda sen hamile gibisin yüzün parlamış dedi baya bi umutlanmıştım valla ne yalan söyleyim... ama kısmet işte.....

olur canım cok guzel olur hemde ya da dırek dıyetı kopyala okuyalım bakalım :)

Alemsın canım ya zayıflarsın canım o kadarda degıl hırss yaptın mı oooo olmaz dıye bısı yok :16:

kadının yazdıkları bu:

forumu uzun zamandır takip etmeme rağmen yeni üye oldum.2 yıl önce doğum yaptım ne denediysem buna spor dahil 2 kiloadan fazla veremedim.Bir tanıdığımın önerisiyle mucize bir yöntem denedim ve zayıfladım toplamda 9 kilo verdim..işte mucize yöntem:yağsız tuzsuz haşlanmış tavuk ve yanında salata..(salataya istediğiniz kadar limon,yağ ve az tuz atabilirsiniz) 7 gün boyunca başka bir şey yemiyorsunuz ve en fazla tuzsuz ayran içebilirsiniz.eşim de denedi 8 kilo verdi...ben zayıfladım herkes zayıflasın..

not:bu diyeti şeker tansiyon kalp vb.hastalığı olanlar denemesin.bu diyet muhteşem yağ yakıyor..haydi kolay gelsin..

topiğin linkide:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yle-zayifladimmerak-edenler-hemen-buraya.html

kızlar sizee deneyimlerimi paylaşayım kafaya takmayın sürekli düşünmeyinn

kadının yazdıkları bu:

forumu uzun zamandır takip etmeme rağmen yeni üye oldum.2 yıl önce doğum yaptım ne denediysem buna spor dahil 2 kiloadan fazla veremedim.Bir tanıdığımın önerisiyle mucize bir yöntem denedim ve zayıfladım toplamda 9 kilo verdim..işte mucize yöntem:yağsız tuzsuz haşlanmış tavuk ve yanında salata..(salataya istediğiniz kadar limon,yağ ve az tuz atabilirsiniz) 7 gün boyunca başka bir şey yemiyorsunuz ve en fazla tuzsuz ayran içebilirsiniz.eşim de denedi 8 kilo verdi...ben zayıfladım herkes zayıflasın..

not:bu diyeti şeker tansiyon kalp vb.hastalığı olanlar denemesin.bu diyet muhteşem yağ yakıyor..haydi kolay gelsin..

topiğin linkide:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yle-zayifladimmerak-edenler-hemen-buraya.html

cok sagol canım benım

hayırlı sabahlar cnm hoşgeldin... :)

canım pkoluyum ben.. geçen ay 22 günde regl oldum bugün 29. günüm halen gelen giden yok.. bat tarihimide bilemiyorum ki geçti yada geçmedi diyeyim :( dün eczacıda sen hamile gibisin yüzün parlamış dedi baya bi umutlanmıştım valla ne yalan söyleyim... ama kısmet işte.....

hoşbulduk teşekkürler. bence şüpheleniyorsan eczaneden alınan testlere güvenme kan tahlili ver . en azından içinden acaba kalmaz

keşke elimizde olabilse ama ne mümkün.. bebiş aklımızdan çıkmıyoki :(( bide ben hiç olmayacakmış gibi hissediyorum.... pkoooo nerden sardın sen bizeeeeeeeeeee :((( gitt bizden gitttt... istemiyoruz seniii.....

canım benım merak etme kac kısı pcolu ama hepsının de 2 cocugu olmus 3 ıkızlerı bıle olanlar var bu sterılıte kısırlık degık kı bebegım sadece yumurtalarımız tembel ıgne ılac tedavısı onları uyarıcak olucak bebeısler Allah buyuk

Evet canım yardımcı olursan ıyı olur cocukla kafayı bozduk senın bebegın varmıs ALLAH bagıslasın canım bıze bılgı verırmısın ben pco tedavısı goruyorum umutluyumm ama korkularım da varr

keşke elimizde olabilse ama ne mümkün.. bebiş aklımızdan çıkmıyoki :(( bide ben hiç olmayacakmış gibi hissediyorum.... pkoooo nerden sardın sen bizeeeeeeeeeee :((( gitt bizden gitttt... istemiyoruz seniii.....

kızlar kafaya taktıkça düşündükçe stres oluyo insan normal bir bayan bilee stres yapınca olmuyoken bide pcoyu düşünün başka uğraşlarla uğraşın ay sonunu bekleyip sıkıntı yapmayın canlar rahayt olunnn olacakk o zaman inşallah allahın izniyleee

kızlar kafaya taktıkça düşündükçe stres oluyo insan normal bir bayan bilee stres yapınca olmuyoken bide pcoyu düşünün başka uğraşlarla uğraşın ay sonunu bekleyip sıkıntı yapmayın canlar rahayt olunnn olacakk o zaman inşallah allahın izniyleee

Ay Amin canım ya pekı sen tedavı mı gordun bunu nasıl basardın tum detaylarıyla anlatırmısın pco sununun varmıydı

Back