Umutlarini Mayisa saklayanlar...

olur canım cok guzel olur hemde ya da dırek dıyetı kopyala okuyalım bakalım :)

Alemsın canım ya zayıflarsın canım o kadarda degıl hırss yaptın mı oooo olmaz dıye bısı yok

Merak etme canım takma doganın kanunu bu unutugumuzda umursamadıgımızda gelıyor bazı seyler

herkese günaydınlar.hayırlı sabahlar

hayırlı sabahlar cnm hoşgeldin... :)

güzelim senn adet geçikti mi?hemen teste bel bağlama canım.

canım pkoluyum ben.. geçen ay 22 günde regl oldum bugün 29. günüm halen gelen giden yok.. bat tarihimide bilemiyorum ki geçti yada geçmedi diyeyim dün eczacıda sen hamile gibisin yüzün parlamış dedi baya bi umutlanmıştım valla ne yalan söyleyim... ama kısmet işte.....

olur canım cok guzel olur hemde ya da dırek dıyetı kopyala okuyalım bakalım :)

Alemsın canım ya zayıflarsın canım o kadarda degıl hırss yaptın mı oooo olmaz dıye bısı yok

kadının yazdıkları bu:

forumu uzun zamandır takip etmeme rağmen yeni üye oldum.2 yıl önce doğum yaptım ne denediysem buna spor dahil 2 kiloadan fazla veremedim.Bir tanıdığımın önerisiyle mucize bir yöntem denedim ve zayıfladım toplamda 9 kilo verdim..işte mucize yöntem:yağsız tuzsuz haşlanmış tavuk ve yanında salata..(salataya istediğiniz kadar limon,yağ ve az tuz atabilirsiniz) 7 gün boyunca başka bir şey yemiyorsunuz ve en fazla tuzsuz ayran içebilirsiniz.eşim de denedi 8 kilo verdi...ben zayıfladım herkes zayıflasın..

not:bu diyeti şeker tansiyon kalp vb.hastalığı olanlar denemesin.bu diyet muhteşem yağ yakıyor..haydi kolay gelsin..

topiğin linkide:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yle-zayifladimmerak-edenler-hemen-buraya.html

kızlar sizee deneyimlerimi paylaşayım kafaya takmayın sürekli düşünmeyinn

kızlar sizee deneyimlerimi paylaşayım kafaya takmayın sürekli düşünmeyinn

keşke elimizde olabilse ama ne mümkün.. bebiş aklımızdan çıkmıyoki ( bide ben hiç olmayacakmış gibi hissediyorum.... pkoooo nerden sardın sen bizeeeeeeeeeee (( gitt bizden gitttt... istemiyoruz seniii.....

cok sagol canım benım

hoşbulduk teşekkürler. bence şüpheleniyorsan eczaneden alınan testlere güvenme kan tahlili ver . en azından içinden acaba kalmaz

keşke elimizde olabilse ama ne mümkün.. bebiş aklımızdan çıkmıyoki ( bide ben hiç olmayacakmış gibi hissediyorum.... pkoooo nerden sardın sen bizeeeeeeeeeee (( gitt bizden gitttt... istemiyoruz seniii.....

canım benım merak etme kac kısı pcolu ama hepsının de 2 cocugu olmus 3 ıkızlerı bıle olanlar var bu sterılıte kısırlık degık kı bebegım sadece yumurtalarımız tembel ıgne ılac tedavısı onları uyarıcak olucak bebeısler Allah buyuk

Evet canım yardımcı olursan ıyı olur cocukla kafayı bozduk senın bebegın varmıs ALLAH bagıslasın canım bıze bılgı verırmısın ben pco tedavısı goruyorum umutluyumm ama korkularım da varr

kızlar kafaya taktıkça düşündükçe stres oluyo insan normal bir bayan bilee stres yapınca olmuyoken bide pcoyu düşünün başka uğraşlarla uğraşın ay sonunu bekleyip sıkıntı yapmayın canlar rahayt olunnn olacakk o zaman inşallah allahın izniyleee

Ay Amin canım ya pekı sen tedavı mı gordun bunu nasıl basardın tum detaylarıyla anlatırmısın pco sununun varmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…