- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.041
merhaba kızlar 3 aylarımız mübarek olsun inşallah hepimiz için hayırlı bir ay olur kızlarrr
arkadaşlar,valla burdan öğrendiğim bilgiler beni epey aydınlatıyor..bi sorum daha olacak bilenlere..bu sperm testi için özel hastanede ilk olarak nereye gidilir?geçen ay doktorum,sen geldiğinde eşine de test yaptırırz dedi.ben gitmeden yaptırmak istersek hastanede hangi bölüme gidiliyor?
oy canım benım ya ben meyrem suresını bıttırdım Ya varis tesbıh edıp cekıyorum bızlere dua et Allah sana verdıgı ödülü mücizeyı bızlerede verırı ınsAllah Amin
arkadaşlar benim uzun süredir korunmadığım halde çocuğum olmuyordu öncesinde ise düşüklerim var bu ay için bir sürü araştırma yaptım ama hiç birini yapamadan hamile kaldım evet bu bir mucize hiç ekstra kür mür hiç birşey yapmadım sadece 707 defa Ya VARİS çektim belki güleceksiniz ama siteden edindiğim bilgileri yazıyım ben yapamadım ama belki faydalanan olur
1-ovulasyon testi ( baybstar)
2-ilişkiden iki saat önce eşinize şekersiz bir türk kahvesi
3-süt maydanoz buharı
4-707 defa Ya Varis c.c. ( birtek bunu yapabildim)
5-presed jel ( vajinayı spermlerin geçişine uygun hale getiriyormuş)
6-41 gün Meryem SURESİ ( yatsıdan sonra )
evet ben bunları yapamadım ama bir mucize oldu ve ben şu an hamileyim inşallah isteyen herkez hamile kalır...
Anlıyorum canım,ben de Ankara dayım,biz buralarda sıkılırken senin sıkılman hayli hayli doğal.Bebişin olursa günlerin dolu dolu olur.Var mıydı bişiler?
Az önce yanımdaki arkadaşım bu incirli yağı söyledi.Astıma birebirmiş,astım nöbetini azaltmış,ben de eşime yapayım diyorum.
burdayım geldim canım ooo çok gidiyorum bende senin anlattıklerın pisikolojik değilse hamilelik gibi fıstığım bende çok çıkıyorum senin yazdığın gibi olmuştum ilk zamanlar sıkıştığımı hissediyodum tuvalate gidiyorum 1 damla anca yapıyodum tatlım inş seninkide bebiştendir
çok geçmiş olsun canım
test yapma diyorum sana dövecem bak
beeennnbat 25 mayıs... inşllhhh rabbim herkese nasip eder ...
Acilimini biliyorum cunku esim sirket sefiydi taim ayni hastqanedeydik ole tanistik bende devlet hast.solunum testi teknisyeniyim biliyorsundur belkii ufleeee:)
Gunaydın canım yardımcı olabıldıgım ıcın cok sevındım Allah hepımızın yuzunu guldursun tedavım devam edıyor canım ıste cyclo kullanıyorum bu ılacı ıcerken hamıle kalan cokmus bende ınsAllah onlardan bırı olurum ve hepımız AminTatlim pozisyon konulu demecin icin teskkur ederim cok aciklayici ve ogretici oldu.. Soruyu. Ben sormustum. En azindan tek pozisyonda takili kalmaya gerek olmadigini ogrenmis oldum.ee nasil gidiyor tedavi sureci?
günaydın kızlar.dün akşam allah kabul etsin sizler için kewndim için Yasini şerif tebareke amme okudum dualarımın içinde hep vardınız.allah kabul etsin
Gunaydın canım yardımcı olabıldıgım ıcın cok sevındım Allah hepımızın yuzunu guldursun tedavım devam edıyor canım ıste cyclo kullanıyorum bu ılacı ıcerken hamıle kalan cokmus bende ınsAllah onlardan bırı olurum ve hepımız Amin
Allah kabul etsın canım ben de okudum Allah hepımızın yuzunu guldurur ınsAllah Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?