Umutlarini Mayisa saklayanlar...

kızlar hamilelik olmak için kocakarı ilaçları biliyomusunuz hahahaha:) bizim gidişat kötü:))

tatlım benim komşum leyla teyze vardı o benim belime yakı yapmıştı. böyle eczanelerde satılan yarabandının devasal büyüklüğünde bişi. sonra o üç gün belimde kaldı. iyi geldi sanırsam

Kızlar geçen herifimi aldım yanima oturttum bilgisayar başına sezeryan doğum açtık neyse izliyoruz bu pür dikkat izliyor kasıliyor göreceksiniz sonra bana dönmüş sakin doğururken gel yanimda bana destek ol filan deme sana gaz verecem diye köşede kalpten giderim heriften de olun sonra diyor:D:D:D

ahahahahaha benim kocam doktor ve muhtemelen doğumumu bile yaptırabilir. yani normal olursa tabi sezaryan için durum farklı ama yinede girer doğuma.

merhabalar eve yeni geldim... bir bakıyım dedim arkadaşlarımdan yeni müjdeli haberler varmı diye... kızlar ben hala kimseye söylemedim :))) iş yerinde unutuyorum hamile olduğumu kimse bilmediği için, hatırlatan da olmuyor eşimden başka :))) tekrar tekrar söylüyorum ben hamileyim , ben hamileyim , ben hamileyim oh be rahatladım...:nazar::46:

merhabalar eve yeni geldim... bir bakıyım dedim arkadaşlarımdan yeni müjdeli haberler varmı diye... kızlar ben hala kimseye söylemedim :))) iş yerinde unutuyorum hamile olduğumu kimse bilmediği için, hatırlatan da olmuyor eşimden başka :))) tekrar tekrar söylüyorum ben hamileyim , ben hamileyim , ben hamileyim oh be rahatladım...:nazar::46:

ınsALLAH bız de bunu soylerız Allah kımseyı evlatsız bırakmasın Amin

Hanımlar bırınız sormustu hamıle kalmak ıcın ılıskı sırasında neler yapılmalı nasıl olmalı bakın buldum bıseyler:)
Uzmanlar, spermin vajina içinde en uzun süre kaldığı pozisyonların hamile kalmak için en uygun pozisyonlar olduğunu belirtiyor. Ayrıca kadınların da cinsel ilişki sonrası alacakları önlemlerle gebe kalma olasılığını artırabilirler…
Misyoner pozisyonunda (erkeğin üstte olduğu) ilişki sırasında ve sonrasında 1 Saat süre ile belinizin altına yastık koyarak rahim ağzınızın spermleri daha kolay ve daha uzun süre ile tutmasını sağlarsınız. Fakat yastığın aşırı kalın olmaması gerekmektedir.
Diz dirsek pozisyonundaki beraberlik hamile kalmak için en uygun şekildir. Bu şekildeki bir beraberlikten sonra da sırt üstü yatarken belinizin altına 1 saat süre ile uygun kalınlıkta bir yastık koyun.
Ayakta, oturarak veya kadının üstte olduğu pozisyonlar spermin vajina dışına akışını hızlandırdığı için gebe kalmak için uygun şekiller değildirler.
En alışılmış pozisyon; erkeğin üstte, kadınla yüz yüze olduğu pozisyondur. Kadınların çoğu bu pozisyonu yeğler. Bir çift, birleşmeye bu pozisyonla başlayabilir; erkeğin orgazmını geciktirmek amacıyla, birleşme sırasında pozisyon değiştirebilir ve daha sonra birlikte orgazm için en uygun pozisyon olan misyoner pozisyona dönülerek birleşmeye son verilebilir.
Gebe kalmak için en uygun pozisyonlar
Misyoner pozisyonu, öteki pozisyonların çoğundan daha elverişlidir. Birleşme daha az derin, uzun süreli ve duygusal ya da derin, kısa süreli ve sert olabilir.
Kadın, dizleriyle erkeğin omuzlarına dayanır. Bu, kilolu kadınlarda tam birleşmeye ve spermlerin rahim ağzının yakınında birikmesine yardım eder.
Diz çökmüş olarak yapılan arka yolla birleşme, eğer rahim retrovers (arkaya dönük) ise spermlerin rahim kanalına ulaşmasını sağlar.
Bebek sahibi olmak isteyen çiftlerin, yukarıdaki önerilere ek olarak Hamile kalmak için bunları yapın başlıklı yazımıza da göz atmalarını tavsiye ederiz.

seastire nerelerdesin kuzuuumm bugün gözlerim seni aradıı.. yazdıklarımı okumuşsundurr yorum bekliyoruumm:) bide sende sık idrara çıkma varmı?

burdayım geldim canım ooo çok gidiyorum bende senin anlattıklerın pisikolojik değilse hamilelik gibi fıstığım bende çok çıkıyorum senin yazdığın gibi olmuştum ilk zamanlar sıkıştığımı hissediyodum tuvalate gidiyorum 1 damla anca yapıyodum tatlım inş seninkide bebiştendir

pembe masalcım pozısyonalrla ılgılı yazın güzelmiş artık ılıskkımız bıle kurallara döküldü halımız yaman:))bend ebazen esıme diyorum öyle bosalma aman spermler akmasın falan bebek ıcın kılıktan kılıga gırıyoruz ben su kadının dirsekle erkegın omuzuna dokunması kısmını anlamadım pek kadın yatıp erkek üstteyken mı olcak bu haydar amca:))

pembe masalcım pozısyonalrla ılgılı yazın güzelmiş artık ılıskkımız bıle kurallara döküldü halımız yaman:))bend ebazen esıme diyorum öyle bosalma aman spermler akmasın falan bebek ıcın kılıktan kılıga gırıyoruz ben su kadının dirsekle erkegın omuzuna dokunması kısmını anlamadım pek kadın yatıp erkek üstteyken mı olcak bu haydar amca:))

:1: haydarıye hanım:D:1: canım kadın alta olucak yuz yuze bır pozısyonda kadının dızlerı erkegın omuzlarına gelecek sekılde dıyor
sorma sekılden sekıle aman sankı eskıler bunları bılıyormus bı doktor ablam var dogum uzmanı kadın dıyo sımdıkıler pek hassas ay dayanamam aman nıye olmuyor eskıler ınek gıbı gel dogur 1 gun sonra cıktı devır degıstı sorunlar stresss Allah yardımcımız olsun canım pco tedavısı goruyorum bende cyclo kullanıyorum ve bu ılacı ıcerken hamıle kalan cokmus beklemedeyız sekerım

merhaba arkdasım bende beklemedeyım zaman gecmıyor dusukten sonrakı 3.ay ama oncesı pcolu olan kımdı

Back