Umutlarini Mayisa saklayanlar...

valla ilk senden duydum klasik ayak kaldırma bel altına yastık olayını duydum ama bunları duymamıştım

hele o yatakta yarım saat uzanmmaktan nefret edıyorum ya bırı yazmıstı gecen hep yarım saat kalıyordum bı keresınde 10 dk kaldım hamıle kalmısım Allah ol dıyınce...
kız aysem ne dıyosun yaptıralım mı su bantlardan nes cafelerden

kız benim kocam neskafeyide hiç sevmez bantlar olabilir:)))

herşeyi çok takıntı hale getirmekten oluyor. stress sürekli düşünmek, kafamızda öyle büyütüyoruz ki olmuyor. aslında relax davranmak gerekiyor ama bu da tabiki kolay bişey değil. Rabbim 3 ayların hatrına herkes için en hayırlısını versin. rabbime binlerce şükür olsun ki ben bu duyguyu tattım dilerim isteyen herkes de hayırlısıyla tadar

ayyy ayyy ayyyy üç aylarımız kutlu olsun kızlar sitemizde diğer hamiş haberleri bekdleyenlere güzel haberler olsun. rabbim gönüllerimize merhamer yağdırsın. ellerimizi gözlerimizi haramdan sakınsın. gönüllerinize göre versin rabbim

Anlıyorum canım,ben de Ankara dayım,biz buralarda sıkılırken senin sıkılman hayli hayli doğal.Bebişin olursa günlerin dolu dolu olur.Var mıydı bişiler?

Az önce yanımdaki arkadaşım bu incirli yağı söyledi.Astıma birebirmiş,astım nöbetini azaltmış,ben de eşime yapayım diyorum.

Amin şeker hamiş,dualarınızın arkasına kıyısına köşesine "Allah ım bu kk daki isteyen arkadaşlarıma "diye de dipnot düşerseniz çok seviniriz.

Kızlar mesajlarımı blok yapıyorum kusura bakmayın,malum iş yeri yoğun ben de şef olunca yanıma birisi geldiğinde anında kapatıyorum.Şimdi size sormak istediğim memişlerimde sızlama,içimde kıpırtılar var hamiş olabilir miyim ki?

kızlarr ben nisanın 10 nunda hastalandımm.ama daha hastalanmadım 12 gün geçti test yaptım yok.sizce neden?halada hastalanmadımm.belirtide yokk..

kızlarr ben nisanın 10 nunda hastalandımm.ama daha hastalanmadım 12 gün geçti test yaptım yok.sizce neden?halada hastalanmadımm.belirtide yokk..
Canım gecıkme cok eger hep duzenlı adet goruyorsan bır doktora gıtmenı tafsı ederım benım adetım gec kalırdı ama sonra pco olustu ıhmal etme
kızlar hamilelik olmak için kocakarı ilaçları biliyomusunuz hahahaha:) bizim gidişat kötü:))

kızım doktora gıtmedın mı sen ne koca karı ılacı

kız dr gittiysem dr bebek koymadı ya karnıma.sadece dr orama buramı gösterdim kih kih kih

Canım gecıkme cok eger hep duzenlı adet goruyorsan bır doktora gıtmenı tafsı ederım benım adetım gec kalırdı ama sonra pco olustu ıhmal etme
kızlar hamilelik olmak için kocakarı ilaçları biliyomusunuz hahahaha:) bizim gidişat kötü:))

kızım doktora gıtmedın mı sen ne koca karı ılacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…