- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.901
valla ilk senden duydum klasik ayak kaldırma bel altına yastık olayını duydum ama bunları duymamıştım
hele o yatakta yarım saat uzanmmaktan nefret edıyorum ya bırı yazmıstı gecen hep yarım saat kalıyordum bı keresınde 10 dk kaldım hamıle kalmısım Allah ol dıyınce...
kız aysem ne dıyosun yaptıralım mı su bantlardan nes cafelerden
hele o yatakta yarım saat uzanmmaktan nefret edıyorum ya bırı yazmıstı gecen hep yarım saat kalıyordum bı keresınde 10 dk kaldım hamıle kalmısım Allah ol dıyınce...
kız aysem ne dıyosun yaptıralım mı su bantlardan nes cafelerden
çok küçük bir yerde yaşıyorum ve gezecek bir yer yok hava güzel ama ben evden okula okuldan eve gidiyorum sadece
ank.da doğdum büyüdüm ve şu an bulunduğum yer beni çok bunaltıyor((((
biliyorum bunlar can sıkılacak şeyler değil ama zaman zaman bunlar da can sıkıyor işte((
Kizlar gunaydin herkes erkenci bakiyorum... Hastane hasta kayniyo allah herkese sifa versin bu 3 aylar vesilesiyle bizim gibi bebek isteyen kullarinin da yuzune bak allahim tombis pombis bebisler vere baana kizz ver:) ahada sag yumurtaligima agri girdi kesin bana sinyal veriyo kizimm:) bu arada bikac hamile kalma tiyosu duydum uygulamak isteyenler kagit kalem hazirlayinn:) bele yapilan yakiyi duydunuzmu bilmiyorum agriyan bolgelere yapiliyorbardakla hani iste ooo onu yapip iliskiye girmek etkiliymis eski bi usul amaetkinligi kanitlanmis h.sonu beli agriyan kayinvalideme kardesi yapti ve vevek icinde yapildigini ekledi. Vee sek aci nescafeyi iliskiden once tuketmek spermleerin hareketini falalastirip uyariyormus erkeklere icirin yavrularim. Birde benim bir haftadan beri yaptigim evde yemedigim annemin hazirladigi zeytinyagli incir basladim sabah 1 aksam 1. Hazirlanisi; birkac yerinnden kesilip butun halindeki inciri bir kavanoza yerlestirip yarim kilo kadar icine zeytinyagini dok gunes goren biyerde 1hafta beklet kuranda bile yeri var bunu yiyin her derde deva anacimm:) simdilik bunlar... Arastirmalarim suruyor...
ayyy ayyy ayyyy üç aylarımız kutlu olsun kızlar sitemizde diğer hamiş haberleri bekdleyenlere güzel haberler olsun. rabbim gönüllerimize merhamer yağdırsın. ellerimizi gözlerimizi haramdan sakınsın. gönüllerinize göre versin rabbim
kız benim kocam neskafeyide hiç sevmezbantlar olabilir:)))
kecı boynuzu pekmesını bak ucak gelıyorr yontemlerle yedırıyorum sırınlık yapa yapa ıcer ıcerbız neler ıctık
Canım gecıkme cok eger hep duzenlı adet goruyorsan bır doktora gıtmenı tafsı ederım benım adetım gec kalırdı ama sonra pco olustu ıhmal etmekızlarr ben nisanın 10 nunda hastalandımm.ama daha hastalanmadım 12 gün geçti test yaptım yok.sizce neden?halada hastalanmadımm.belirtide yokk..
kızlar hamilelik olmak için kocakarı ilaçları biliyomusunuz hahahaha:) bizim gidişat kötü:))
kızlarr ben nisanın 10 nunda hastalandımm.ama daha hastalanmadım 12 gün geçti test yaptım yok.sizce neden?halada hastalanmadımm.belirtide yokk..
Merhaba kızlar nabersiniz iki gündür yemekler burnuma acayip kokuyor tiksinir oldum
Canım gecıkme cok eger hep duzenlı adet goruyorsan bır doktora gıtmenı tafsı ederım benım adetım gec kalırdı ama sonra pco olustu ıhmal etme
kızım doktora gıtmedın mı sen ne koca karı ılacı
Canım gecıkme cok eger hep duzenlı adet goruyorsan bır doktora gıtmenı tafsı ederım benım adetım gec kalırdı ama sonra pco olustu ıhmal etmekızlarr ben nisanın 10 nunda hastalandımm.ama daha hastalanmadım 12 gün geçti test yaptım yok.sizce neden?halada hastalanmadımm.belirtide yokk..
kızlar hamilelik olmak için kocakarı ilaçları biliyomusunuz hahahaha:) bizim gidişat kötü:))
Kızlar üstüne görmek nasıl oluyor anlatır misiniz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?