Umutlarini Mayisa saklayanlar...

2 günde 2 kilo diyet

1. GÜN

Sabah : Meyve veya meyve suyu
Öğle : 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt
İkindi: 1 meyve
Akşam : 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek
Gece : 1 meyve

2. GÜN
Sabah : Meyve veya meyve suyu
Öğle : 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt
İkindi: 1 meyve
Akşam : 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek
Gece : 1 meyve

NOT: Sık uygulanmamalıdır, tekrarlanması halinde metabolizma hızı azalacak ve kilo verme duracaktır.
Yarın baslıyıcam paylasıyım dedım:D

kızlar bu gece saat 12 de recep aynının gecesınde 20 rekat namaz kılan sevapkazanır ve dılegı olur fatiha ihlas kafirun
felek nas dualarını okuyarak tercıh sızın Allah kabul ettsın sımdıden Amin:16:

Kizlar bu soylediklerimin bi cogunu yaptim ve yapmayada dvm edicem hamis kalirsam daha ne oneriler vericem gorun siz:): ee kizlar benim regle daha cookk var o arada ne yapsam kar:) esim bukadar mudehaleyle bebek neye benzicek cok mrk ediyorum diyip dalga gecsede azi ma biseler sokusturuyo habire sen zayifsin yee anne olcan yee diyip dururken iyiydi amaa:p neyse simdiki onerilerim anniskolara, kizlr sut bezlerine en iyi etli eden yesil yaprakli sebzeler,pisirilmemis icine liman ve zeytinyagi gezdirilmis marul,roka gibi seyler.. Vee yemeklerinize bolca kullanacgnz kimyon hem gazi aliyo bem sut yapiyo booll boll:)

Kizlar bu soylediklerimin bi cogunu yaptim ve yapmayada dvm edicem hamis kalirsam daha ne oneriler vericem gorun siz:): ee kizlar benim regle daha cookk var o arada ne yapsam kar:) esim bukadar mudehaleyle bebek neye benzicek cok mrk ediyorum diyip dalga gecsede azi ma biseler sokusturuyo habire sen zayifsin yee anne olcan yee diyip dururken iyiydi amaa:p neyse simdiki onerilerim anniskolara, kizlr sut bezlerine en iyi etli eden yesil yaprakli sebzeler,pisirilmemis icine liman ve zeytinyagi gezdirilmis marul,roka gibi seyler.. Vee yemeklerinize bolca kullanacgnz kimyon hem gazi aliyo bem sut yapiyo booll boll:)

e anlat zuzum neler yaptıgını bız de yapalım:16:

kızlaaaaaaarrrrr napıyosunuzz...?? ya bu topik neden bu kadar sessizleşti yaaaa :( önceden geçmişi sayfalarca okurdum şimdi ancak 2 sayfa birikmiş.. ben test yapıp yapmamam konusunda gidip geliyorum vallaaaa cuma günü yapmıştım direk gibi tek çizgiyi gördüm bugün yapsam ikinci çizgi bana göz kırparmı acepp :)))))

zuzucum süt yapan şeyler hamilelik düşünenlere yasakkkkk aman dikkat et, süt artıran otomatik olarak süt hormonu denen prolaktini yükseltir ve bizim asla istemeyeceğimiz bişey olan korunma yapar yani hamile kalınmaz.

Deryafcim onceki sayfadaki onerileri yapiyorum dedim. Digerleri hamislere dedim hamillelere onerimdi o ben yapmiyorum yani. Ben incir yiyorum falan.. Basit seyler,, ee nasilsin bakalim kac gun kaldi bata?

Simdi. Ben size bisey sorcam ama utaniyorumm:) kizlar soleyiveriyorum hamile kalmak icin uygun pozisyonlar varya illa onlarimi yapmak lazim klasikk? Yani bu uzun bi maraton ve hayatimin baharineda bunlara takili kalmak istemiyorum.. Acaba onlara sadik mi kalsam yoksa kafamiza goremi takilsak. Esimide robot gibi yapmak istemiyorum hne olursa olsun dogal gelismesi cok onemli odevlestirmekten uyana diilim.. Ne diyosunuz bu konuyla alakali utandim dr sormadim onlarda muhurlu gibi konusmuyolar zaten:(

Simdi. Ben size bisey sorcam ama utaniyorumm:) kizlar soleyiveriyorum hamile kalmak icin uygun pozisyonlar varya illa onlarimi yapmak lazim klasikk? Yani bu uzun bi maraton ve hayatimin baharineda bunlara takili kalmak istemiyorum.. Acaba onlara sadik mi kalsam yoksa kafamiza goremi takilsak. Esimide robot gibi yapmak istemiyorum hne olursa olsun dogal gelismesi cok onemli odevlestirmekten uyana diilim.. Ne diyosunuz bu konuyla alakali utandim dr sormadim onlarda muhurlu gibi konusmuyolar zaten:(

hahahaha kız onun pozisyonumu varmış:) ben bilmiyordum acaba ben nerde yaşıyorum ki? hemen anlat hangi pozisyonlar.koc amla yatakta yağlı güreş yapar gibi yapayım hahahahaha

Arkadaşlar bu aralar bu siteye acayip takılı kaldım. Bazı zamanlarda güldüm bazı zamanlarda üzüldüm. Ne garip bişi bu anne olma hissi ve ben bunu daha yeni yaşamaya başladım. 11 aylık evliyiz ilk defa bu ay korunmadık. Bana göre ya bi günle bebiş var ya bi günle değişik hayal kırıklığı :(( Adetime iki gün var ama ben bugün test yaptım nanay , son adetimin ilk günü 27 Nisan ayy çok heyecanlı beklemek :))
Şu mübarek günlerde umarım hepinizin gönlüne göre olsun inş benimde hayırlı sağlıklı ikizlerim olsun amiinnnn :))

hakkınızda hayırlısı olsun bende 1 nisanda evlendim herhangi bir şekilde korunmadık adet belirtilerim yok migde bulatılarım ve aşermem var 19 adet olmalıydım ama4 gün geçti ne yapıyım kızlar

Arkadaşlar bu aralar bu siteye acayip takılı kaldım. Bazı zamanlarda güldüm bazı zamanlarda üzüldüm. Ne garip bişi bu anne olma hissi ve ben bunu daha yeni yaşamaya başladım. 11 aylık evliyiz ilk defa bu ay korunmadık. Bana göre ya bi günle bebiş var ya bi günle değişik hayal kırıklığı :(( Adetime iki gün var ama ben bugün test yaptım nanay , son adetimin ilk günü 27 Nisan ayy çok heyecanlı beklemek :))
Şu mübarek günlerde umarım hepinizin gönlüne göre olsun inş benimde hayırlı sağlıklı ikizlerim olsun amiinnnn :))

inş hayırlısı canım test kan tahlilimi verdin ?

hakkınızda hayırlısı olsun bende 1 nisanda evlendim herhangi bir şekilde korunmadık adet belirtilerim yok migde bulatılarım ve aşermem var 19 adet olmalıydım ama4 gün geçti ne yapıyım kızlar

ilk önce evde gebelik testi yap daha sonra kan tahlili ver canım hamileysen kanda hemen belli olur;) hadi bi koşu yap gel

aynen canım ben de tam bi duygu karmaşası içndeyim :44: bu siteye üye olduğumdan beri takılı kaldım bu bölüme.. yazılanları okudukça daha çok ümitleniyorum sanki.. :27: benim bugün yarın adet olmam gerekiyor ama şu an pek bi belirti yok gibi.. :26:

Back