Umutlarini Mayisa saklayanlar...

hakkınızda hayırlısı olsun bende 1 nisanda evlendim herhangi bir şekilde korunmadık adet belirtilerim yok migde bulatılarım ve aşermem var 19 adet olmalıydım ama4 gün geçti ne yapıyım kızlar

canım 4 gün geçmiş eczaneden gebelik testi alıp yapabilirsin.. sonucuda bize bildir ama :)

aynen canım ben de tam bi duygu karmaşası içndeyim :44: bu siteye üye olduğumdan beri takılı kaldım bu bölüme.. yazılanları okudukça daha çok ümitleniyorum sanki.. :27: benim bugün yarın adet olmam gerekiyor ama şu an pek bi belirti yok gibi.. :26:

hemşehrim gebelik belirtisi varmı pki?

hemşehrim gebelik belirtisi varmı pki?

son bi kaç gündür sanki hiç bi belirtim kalmadı canım yaa psikolojik mi bilmiyorum.. tek farkettiğim akşamları yattığımda sağ kasığım da hafif batmalar oluyo gibi..normalde önceleri sol tarafımda olurdu.. ilk defa sağ da böyle karıncalanma çok hafif batma gibi bişiler oluyor.. ama bunu bende uyduruyor olabilir yani psikolojik olabilir :30: bide bi kaç gündür canım çilek istiyor deli gibim:49: demin pazarın önünden geçerken o kadar güzel koktu ki burnuma hemen aldım yedim :52:

sende var mı belirti hemşooom :49: senin bat 28 i miydi ?

Son düzenleme:
son bi kaç gündür sanki hiç bi belirtim kalmadı canım yaa psikolojik mi bilmiyorum.. tek farkettiğim akşamları yattığımda sağ kasığım da hafif batmalar oluyo gibi..normalde önceleri sol tarafımda olurdu.. ilk defa sağ da böyle karıncalanma çok hafif batma gibi bişiler oluyor.. ama bunu bende uyduruyor olabilir yani psikolojik olabilir :30: bide bi kaç gündür canım çilek istiyor deli gibim:49: demin pazarın önünden geçerken o kadar güzel koktu ki burnuma hemen aldım yedim :52:

sende var mı belirti hemşooom :49: senin bat 28 i miydi ?

evet canım ben bol miktarda açlık göğüslerde ağrı var ara kasık kramplarım var uzun süre ayakta duramıyorum sonra belim ağrıyor dediğmiz aç tavuk kendi buğday ambarında zannedermiş bende o hesap herşeyi hamileliğe yoranlardanım ama benim çok umudum yok bua ydan. sen test yaptınmı?

evet canım ben bol miktarda açlık göğüslerde ağrı var ara kasık kramplarım var uzun süre ayakta duramıyorum sonra belim ağrıyor dediğmiz aç tavuk kendi buğday ambarında zannedermiş bende o hesap herşeyi hamileliğe yoranlardanım ama benim çok umudum yok bua ydan. sen test yaptınmı?

niye öyle diyorsun canım benim bak bir sürü belirtin var rabbim inşallah gönlüne göre verir :16: içimden bi ses senin hamiş olduğunu söylüyor ama hadi hayırlısı :49:

bu aç tavuk tabiri gerçekten çok uyuyor bizlere.. kendi kendime belirti uydurduğumu düşünüyorum bazen :1: hakkımızda hayırlısı olsun artık :31:

ben test yapmadım henüz.. normalde bende adet düzensizliği vardı, dkh nı bırakınca yine gecikmeler başlayabilir diye düşündüm o yüzden belkiyorum biraz daha :17:

Kan tahlili değil idrar testi yaptım ama negatif çıktı. Çok garip aslında daha erken diyorum ama bi taraftan annelik hissi de var .... Ama çok garip adet belirtim hiç yok sadece göğüs uçlarımdaki bezlerde garip şişlikler var başka bişi yok. Off kızlar ya hep sizin yüzünüzden sitres oldum ama sizden de vazgeçemiyorum :)) kötüsünüz siz

2 günde 2 kilo diyet

1. GÜN

Sabah : Meyve veya meyve suyu
Öğle : 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt
İkindi: 1 meyve
Akşam : 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek
Gece : 1 meyve

2. GÜN
Sabah : Meyve veya meyve suyu
Öğle : 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt
İkindi: 1 meyve
Akşam : 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek
Gece : 1 meyve

NOT: Sık uygulanmamalıdır, tekrarlanması halinde metabolizma hızı azalacak ve kilo verme duracaktır.
Yarın baslıyıcam paylasıyım dedım:D

kız bende yapıcam yarın başlıyalım birbirimize hesap verelim tamam mı:))))

Kızlar ya labaratuari arayıp spermiogram testini ne kadara yapıyorlar yani fiyatini soracağım ama utanıyorum benim yerime arayıp öğrenir misiniz ya

Kızlar ya labaratuari arayıp spermiogram testini ne kadara yapıyorlar yani fiyatini soracağım ama utanıyorum benim yerime arayıp öğrenir misiniz ya

niye öyle diyorsun canım benim bak bir sürü belirtin var rabbim inşallah gönlüne göre verir :16: içimden bi ses senin hamiş olduğunu söylüyor ama hadi hayırlısı :49:

bu aç tavuk tabiri gerçekten çok uyuyor bizlere.. kendi kendime belirti uydurduğumu düşünüyorum bazen :1: hakkımızda hayırlısı olsun artık :31:

ben test yapmadım henüz.. normalde bende adet düzensizliği vardı, dkh nı bırakınca yine gecikmeler başlayabilir diye düşündüm o yüzden belkiyorum biraz daha :17:

hahaha harbiden yaaa aç tavuk gibiyiz. herşeyi ondan zannediyoruz eziğizzz kız bizzz valla haaa eziğiz:)

ağzından bal damlıyor valla :)))anladım canım gerçekten biz aç tavuk hesabı herşeyi hamileliğe yoruyoruz.valla eziğiz kız biz valla bak

Aysemin kasim foloik asit cidden istah aciyo esittir kilo aldiriyo evet. Ve dusun ben buniu 5 aydir kullaniyorum. Aldim 4 kilo bunu dr soledim oda bir hapi 4e bol gunluk ic yada 3 gunde bir butun ic dedi... Ama folik asit acisindan zengin besinlerde var.. Beyaz lahana brokoli karnibahar:)

Back