Umutlarini Mayisa saklayanlar...

slm kızlar birşey sormak istiyorum ben ilaç kullnadım progynex hamıle kaldırmaya yardımcı ilaç 15 gun kullanıcaktım ama 13. gun 3 gun 1 kereye mahsus kahve rengı leke geldı bitti 16.sında regl olmam lazımdı ama hala olmadım 2. gun geçince test yaptım negatif çıktı goguslerımın ucu avıyordu bırde kasıgıma batma ve ağrı vardı şimdi gogus ağrım bitti ama batma var en önemlısi 2 gündür çok fazla sarı akıntı geliyor ama sanki su gibi sizce hamılelıkte boyle bı akıntı olurmu?? ne olabilir.

317 çıktı :))):nazar:

maaşallah canım.Allah tamamına erdirsin:29:

kızlar merhaba bugün doktor günümüzdü gittik ve ultrasonda doktor keseyi göremedi rahim duvarı kalınlaşmış ama henüz bir kese göremiyorum bhcg ye bakalım tekrar dedi. bhcg 1475 çıktı. tamam dedi muhtemelen geç döllenme olmuştur dedi ve 15 gün sonrası için randevu verdi. folik asit ve aspirine başlıyoruz.15 gün sonra belki kalp atışlarınıda görrürüz dedi.

canım maşallah.değerin çok iyi.Allah tamamına erdirsin inşallah. :16:
doktor üstten ultrasonla baktığı için keseyi görememiş.bana da üstten bakıldığında hem kese,hem de kalp atımı çok geç görülüyor.bu durum beni strese soktuğu için artık doktora gittiğimde direk alttan ultrasonla bakmasını rica ediyorum.:1:

inşalllah 15 gün sonra kalp atımını da görürsün.:16:

maaşallah canım.Allah tamamına erdirsin:29:

canım maşallah.değerin çok iyi.Allah tamamına erdirsin inşallah. :16:
doktor üstten ultrasonla baktığı için keseyi görememiş.bana da üstten bakıldığında hem kese,hem de kalp atımı çok geç görülüyor.bu durum beni strese soktuğu için artık doktora gittiğimde direk alttan ultrasonla bakmasını rica ediyorum.:1:

inşalllah 15 gün sonra kalp atımını da görürsün.:16:

siz keseyi gördünüzmü tatlım ayy ayy 10 gün nasıl bekleycemm

slm kızlar birşey sormak istiyorum ben ilaç kullnadım progynex hamıle kaldırmaya yardımcı ilaç 15 gun kullanıcaktım ama 13. gun 3 gun 1 kereye mahsus kahve rengı leke geldı bitti 16.sında regl olmam lazımdı ama hala olmadım 2. gun geçince test yaptım negatif çıktı goguslerımın ucu avıyordu bırde kasıgıma batma ve ağrı vardı şimdi gogus ağrım bitti ama batma var en önemlısi 2 gündür çok fazla sarı akıntı geliyor ama sanki su gibi sizce hamılelıkte boyle bı akıntı olurmu?? ne olabilir.

siz keseyi gördünüzmü tatlım ayy ayy 10 gün nasıl bekleycemm

canım evet bugün gördük.ama allttan ultrasonla bakılmasına rağmen zar zor bulabildi doktor:1:üstten baksa kimbilir ne zamana kadar göremezdim.benim geçmiş hamileliklerimde de hep çok geç görürdük.zaten genelde geç dölleniyorum.bir de sanırım rahim duvarı kalın.acaip strese girerdim.onun için şimdi kendim öneriyorum direk alttan bakalım diye.

canım hamilelikte bu şekilde akıntı olabilir.istersen bi kan testi yap.şayet gebelik varsa kesin çıkar.:34:

zytn in dediği gibi sen hormon testi gibi yapılabilecek şeyleri yapıpta mı rahim filmi çektirdin? kaç ay sonra yaptırdın?

ben orada burada okuduklarımdan çok korktum bu nedenle daha ekim ayında çektirmem gerekirken bu ay çektirdim :) ama dediğim gibi gram acımadı yani boşuna zaman kaybetmişim. hamile kalmayı kolaylaştırıyor bu nedenle eğer dr un isterse ertelememeni öneririm :)

Ir
kızlar merhaba bugün doktor günümüzdü gittik ve ultrasonda doktor keseyi göremedi rahim duvarı kalınlaşmış ama henüz bir kese göremiyorum bhcg ye bakalım tekrar dedi. bhcg 1475 çıktı. tamam dedi muhtemelen geç döllenme olmuştur dedi ve 15 gün sonrası için randevu verdi. folik asit ve aspirine başlıyoruz.15 gün sonra belki kalp atışlarınıda görrürüz dedi.

Essriracim degerin cok iyi hic telas etme benim degerim 12.gun 345 ti dusun ve dr bu gebelikten hayir bekleme dedi 4 haftalik ama gorunmedi yanlizca 6mm kese idi oda kanamayla gitti.. Degerin cok duzenli ilerlemis. Ve gayet zaman diliminee uygun alttan muayene olsaydin gorunurdu ama ne geregi var bekle gittiginde kalp sesinide duyadin kalp agrinin:) tebrikler,kucaginda oldunu gunleride gor ins.. Banada du et emi gunlerim geldi temel atma calismalari basladi bizde esime gun dogdu anlican:) askk bocugu olcak bizimkii:) insallah kurdele toreninide gorurum:) ayy heyecan yaptim espri yapayim drkn:p

herkeze teşekkürler ... Umarım isteyen herkeze nasip olur ... perşembe 33.8 di bugün 317.2 olmuş yükselişi gayet iyi ama daha önceden düşük öyküm olduğu için çok korkuyorum ve kimseye söylemiyorum nazar değmesin diye :))) burda içimi boşaltıyorum , rahatlıyorum ... Allah' ım üç ayların hürmetine herkezin duasını kabul etsin ... öptüm hepinizi:46:

Aminnnnnn bu güzel günlerin hürmetine ins sende bebisini kucağına alırsın ben ve benim gibi steyen herkeste güzel haberlerini verir ins

kızlar bu ayda adet oldum ve doktora gittik bende bişey çıkmadı ama eşim de varikosel çıktı ameliyat olacak kısmet ne zamanaysa artık

kızlar bu ayda adet oldum ve doktora gittik bende bişey çıkmadı ama eşim de varikosel çıktı ameliyat olacak kısmet ne zamanaysa artık

İnşallah en kısa zamanda olur allah in izniyle bu güzel günlerin gecelerin başlangıcında birbirimize bolca dua edelim allahım elimizi geri çevirmez tez zamanda göbişlerimizi doldurur inşallah hayirlisiyla

Gunaydın hanımlar nasılsınız mubarek 3 aylara gırmıs bulunuyoruz dualarınızı eksık etmeyın sakın. Umarım ayın sonuna dogru yaklasırken bır suru hamıle haberlerını duyarız Allah buyuk umudunuzu sakın kaybetmeyın mutlu hayırlı gunler dılerım ve bu mubarek aylarda Rabbim katından hepimize hayırlı nur yüzlü sağıklı kız ve erkek züriyetleri yatısıtmemızı nasıp ettsın Amin:16:

Gunaydın hanımlar nasılsınız mubarek 3 aylara gırmıs bulunuyoruz dualarınızı eksık etmeyın sakın. Umarım ayın sonuna dogru yaklasırken bır suru hamıle haberlerını duyarız Allah buyuk umudunuzu sakın kaybetmeyın mutlu hayırlı gunler dılerım ve bu mubarek aylarda Rabbim katından hepimize hayırlı nur yüzlü sağıklı kız ve erkek züriyetleri yatısıtmemızı nasıp ettsın Amin:16:

günaydın pembecim nasılsın canım..sen artık benim dualarımdasın..sen de bana dua et olur mu?

Herkeslere hayırlı sabahlar olsun efendim....RABBİM BU MUBAREK 3 AYLAR YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE NE KADAR DUA VE İSTEKLERİNİZ VARSA KABUL ETSİN ŞUAN ÜMREDE KABEDE DUASI KABUL OLAN KULLARINDAN EYLESİN...TAHA VE YASİN İYİLER FETHİ İÇİN ŞERLERİN DEFFİ İÇİN ÜMMETİ MUHAMMEDİN SAGLIK VE SIHHATİ İÇİN BİL HASSA BURDA BULUNAN BÜTÜN KULLARIN GÖNLÜNDEKİ MURADIN KABULU İÇİN EL FATİ-HA....AMİN

günaydın pembecim nasılsın canım..sen artık benim dualarımdasın..sen de bana dua et olur mu?

Allah razı olsun canım emın ol hepınız dualarımdasınız Allahım yuzumuzu guldursun ınsAllah bırbırımız gormesekte derdımızı dualarımızı paylasıyoruz onlar sayesınde goklerde bı yerde bulusmamız dılegıyle Amin

Back