Umutlarini Mayisa saklayanlar...

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Rabbim kucaqına almayıda nasip etsin inşallahhh
Heeyyyy uyanın üsküdarda sabah olduuu cayı demledım isteyen parmak kaldırsın
seninle bir çay keyfine her zaman varım canım
hadi yaaa neyse daha adetime çok zaten yarın dr gidicem muayene olucam hayırlısı varsada yarıun çıkar heralde
canım daha çok erken..inşallah bebişin seninledir...
24. günde çıkmıcanı bilmiyomusun..kendinide beni üzüyosun bakim bizim batlarımız seninle yanı deqilmiydi canım..daha var hemde 12 gün....
erginsenaaaaammmm tecrübeli annemiiizzzz... noolur bana bi akıl ver ben şimdi klomene başlayımmı yoksa bi kaç ay daha normal yolla deneyimmii?? akıla çoook ihtiyacım varr

doktor banada reql olursan adetin 5. günü gel dedi klomene başlatıcak..ben ona bebişten vazgeçtim demedim tabeee

benim batım hiç olmadıki :) bi 22 bi 26 bi 28 bi 35 45 felan yani :) geçen ay 22 gündü eğer geçen aya göreyse 2 gün geçmiştir diye hesapladım o yüzden test yaptımm.. kızma bana yaaaaa ((((((

fala inanma falsız da kalma demişler hamiş hanımlar için bebeğiizin cinsiyetini öğrenmek ister misiniz:))))))))))))))))))))şimdiiiii bir tane yüzük alın ve ipe geçirin sonra onu avucunuzu açıp üstünde tutun eğer yüzük dönerse kız, sağ sol giderse erkek bunu yüzüğü avucunuza tekrar koyup tekrar kaldırarak devam edin ve kaç çocuğunuz olacağını ve cinsiyetlerin de öğreniyorsunuz:))))))))))))))))))))))))))))
inanmak istemiyorum ama doğum yapmış bayanlarla da test edip doğruluğu onaylanmıştır:)))))))))))))))hamiş olmayanlar bile yapabilir:))))))))))))))))

Ah canim endişe etme 20 haftayı bulur ilk gebeliklerde... Zaten okadar ufaklarki daha annesi sana hissettirecek derecede hareketi yapamayan gücü yok..2 .gebeliklerde anne anlıyor hangisinin ne hareketi olduğunu tecrübeden dolayı..böyle sanki kelebek kanat cirpar yada balık yüzerya suda ilk onun gibi hareketler olur..zamanla tekme yumruk başlar büyüdükçe 7 ay civarida belirgin şekilde gözle görülür hareketler baslar ya eli ya ayağı anlarsın..ilk tekmeyi yedimde sicramistim yerimden ben noluyo diye. Hele gece uyku vakti gelince uyutmamalar ahhh ahhh..

benim batım hiç olmadıki :) bi 22 bi 26 bi 28 bi 35 45 felan yani :) geçen ay 22 gündü eğer geçen aya göreyse 2 gün geçmiştir diye hesapladım o yüzden test yaptımm.. kızma bana yaaaaa ((((((

tatlım test yapma..bırak dolu dolu geçsin reql günün...kafanıda sürekli bebekle meşgul etme..bak ben bu ay çok rahatım olmuş olmamış hiç takmıyorum hatta olmasın diye bakıyorum

arkadaşlar primolut-n adlı ilacı kullanan oldu mu hiç yumurtalıktaki kist için int. baktım genelde geciktirici oalrak kullanılan bir ilaçmış ama bana kist için verdi doktor????

tatlım test yapma..bırak dolu dolu geçsin reql günün...kafanıda sürekli bebekle meşgul etme..bak ben bu ay çok rahatım olmuş olmamış hiç takmıyorum hatta olmasın diye bakıyorum

aslında hiç kafama takmadım hatta sırf bu yüzden topiğe bile girmedim uzun bi süre işede yaradı gayet rahattım amaan olsada hoş olmasada modundaydım... ama kısmet nasip işte...

merhaba kizlarrr umarim herkez iyidir ...kizlar klomenle erken yumurtlaniyormu bugun kasigimda cok agri var erkenmi yumurtlicam acaba?? adet biteli 3 gun oldu ,

ovulasyon donemimde genelde bu agri olurda o yuzden sordum

merhaba arkadaşlar bende forumda yeniyim. hamile olanları cok tebrik ederim. Rabbim sağlıkla tamamına erdirir inşallah. ayrıca hamile kalmak isteyenlerde tez zamanda hayırlısıyla hamile kalırlar inşallah

merhaba arkadaşlar bende forumda yeniyim. hamile olanları cok tebrik ederim. Rabbim sağlıkla tamamına erdirir inşallah. ayrıca hamile kalmak isteyenlerde tez zamanda hayırlısıyla hamile kalırlar inşallah

hoşgeldin cnm aramızaa... sen ne kadardır bebek istiyosun..??

kızlar dr geliyorum.kimyasal gebelikten sonra hiç dr gitmemiştim.dr rahim temizz dedi yumurtalıklar sağlam bozulmamış dedi.adet geçmeden alttan bakılırsa hamile olup olmadığı anlaşılırmı?

kızlar dr geliyorum.kimyasal gebelikten sonra hiç dr gitmemiştim.dr rahim temizz dedi yumurtalıklar sağlam bozulmamış dedi.adet geçmeden alttan bakılırsa hamile olup olmadığı anlaşılırmı?

ayni anda yazmisiz mesajlari,,iyi sevindim yumurtaliklar bozulmadigina,,ee adetin henuz gelmemisti sonuc??

adet gecmneden alttan kese zor gorunur diye biliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…