- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.621
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Rabbim kucaqına almayıda nasip etsin inşallahhh
kızlar bikaç gündür hamilelik belirtilerini yoğun olarak hissetmeye başladım.bugün kadın doğum doktoruma gittim.kandan b-hcg ye baktırdım.veeeeeeeeeeeee sonuç pozitif.değerim 600 küsür çıktı.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
daha önce 6 gebelik geçirdim.hepsinde de düşük yaptım.ne olur benim için dua edin,bu kez hayırlısıyla devam etsin.sağlıklı bir gebelik sürecinden sonra sağlıklı,sıhhatli,hayırlı evlat sahibi olayım.
seninle bir çay keyfine her zaman varım canımHeeyyyy uyanın üsküdarda sabah olduuucayı demledım isteyen parmak kaldırsın
canım daha çok erken..inşallah bebişin seninledir...hadi yaaaneyse daha adetime çok zaten yarın dr gidicem muayene olucam hayırlısı varsada yarıun çıkar heralde
24. günde çıkmıcanı bilmiyomusun..kendinide beni üzüyosun bakimgünaydınnn kızlaarrr... mathematician arkadaşım çok sevindim senin adına.. rabbim gününü tamamlayarak sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin cnm...
kızlar benim bugün 24. günümdü ve duramadım sabah işe gelirken test aldım.. işe gelir gelmez yaptım ama sonuç hüsranbu ayda olmadı sanırım tedavisiz olmayacak.. önümüzdeki ay klomene başlasammı başlamasammı bilemedimm ( artık bu konuda kafam çok karışık ( 7 ay oldu tık yok... demekki olmuyo ben sorunluyum artık buna kanaat getirdim kesinlikle...
erginsenaaaaammmm tecrübeli annemiiizzzz... noolur bana bi akıl verben şimdi klomene başlayımmı yoksa bi kaç ay daha normal yolla deneyimmii?? akıla çoook ihtiyacım varr
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Rabbim kucaqına almayıda nasip etsin inşallahhh
seninle bir çay keyfine her zaman varım canım
canım daha çok erken..inşallah bebişin seninledir...
24. günde çıkmıcanı bilmiyomusun..kendinide beni üzüyosun bakimbizim batlarımız seninle yanı deqilmiydi canım..daha var hemde 12 gün....
doktor banada reql olursan adetin 5. günü gel dedi klomene başlatıcak..ben ona bebişten vazgeçtim demedim tabeee
bende ilk gebeliği yaşadığımdan o kadar çok şey duyuyorumki tabi araştırmak en güzeli çok araştırırım da bu hissetmeyle ilgili çokda düşünmek istemiyorum kendimi dinleyince strese giriyorum bu ara neden artık hissetmiyorum diye düşünmeye başlamıştım söylediğin iyi oldu teşekkürler daha öğreneceğimiz çok şey var :)
benim batım hiç olmadıki :) bi 22 bi 26 bi 28 bi 35 45 felan yani :) geçen ay 22 gündü eğer geçen aya göreyse 2 gün geçmiştir diye hesapladım o yüzden test yaptımm.. kızma bana yaaaaa((((((
tatlım test yapma..bırak dolu dolu geçsin reql günün...kafanıda sürekli bebekle meşgul etme..bak ben bu ay çok rahatım olmuş olmamış hiç takmıyorum hatta olmasın diye bakıyorum
aslında hiç kafama takmadım hatta sırf bu yüzden topiğe bile girmedim uzun bi süre işede yaradı gayet rahattım amaan olsada hoş olmasada modundaydım... ama kısmet nasip işte...
onun içinmi test yaptın fıstıqım
merhaba arkadaşlar bende forumda yeniyim. hamile olanları cok tebrik ederim. Rabbim sağlıkla tamamına erdirir inşallah. ayrıca hamile kalmak isteyenlerde tez zamanda hayırlısıyla hamile kalırlar inşallah
hoşbulduk. bende yeni hamileyim 5 hafta 1 günlük. Rabbim hayorlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
kızlar dr geliyorum.kimyasal gebelikten sonra hiç dr gitmemiştim.dr rahim temizz dedi yumurtalıklar sağlam bozulmamış dedi.adet geçmeden alttan bakılırsa hamile olup olmadığı anlaşılırmı?
ayni anda yazmisiz mesajlari,,iyi sevindim yumurtaliklar bozulmadigina,,ee adetin henuz gelmemisti sonuc??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?