- 15 Mart 2012
- 1.233
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.601
adetime 10 gün var daha ama ben meraktan yaptım.aslında ağrılarım var ama bilemöiyorum
kiminin erkende belli olabiliyo tatlım bir daha tekrarlasana yaa bizide merakta bırakma hadiiiii
Ilk gebeliklerde hsreketler geç hissedilir. 2. Lerde erken hissediliyor erkek kiz diye ayrım yok diye biliyorum..genelde ritmik rahim hareketlerini yada bebise kan pompalayan damardaki pit pitlari bebek hareketi sanıyorlar ..ilk hamilelikte 20 hafta civari hareket hissedilir..
Meraktanmı?hmmm bilemiyorum yani
haaaa haaa:)))valla cam silmem ama pasta börek yaparım hem de güzel yaparım ne yalan söyleyim:)))
Offf yaa çömezi kandıramadıkvalla evımızı beledıye işçileri gelip temizlese yeridir haberlere çıkacaz çöp ev diye neyse hamur işlerinede bayılırız kilo yapmayanlardan olsun ama
benim tahminler hep kız çıkıyo inş doğru çıkar Allahım(amin) biz kız çok istiyorum hele eşim benden daha çok istiyo
bizde hayırlısından bi kız evladı istiyoruz ama önce sağlıklı olsunda
Günaydın kızlar bugun gecikmemin 2. günü sabah test yaptım negatıf cıktı eczacı çıkmaz demişti ama benden 5 gun once kahve rengı leke geldı deyince yap sabah bare dedi yine hüsran yine moral bozukluğu kendımı çok kotu istiyorum etrafımdakılerıde kendımıde çok uzuyorum ama elımde deil kasıklarımda hafıf hafım batma oluyor arada akıntı gelıyor ama bişey yok zaten 15 gun progynex kullanmıştım 2. gunu yaptıgım test kesin sonuçmudur sizce??
günaydınnn kızlaarrr... mathematician arkadaşım çok sevindim senin adına.. rabbim gününü tamamlayarak sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin cnm...
kızlar benim bugün 24. günümdü ve duramadım sabah işe gelirken test aldım.. işe gelir gelmez yaptım ama sonuç hüsranbu ayda olmadı sanırım tedavisiz olmayacak.. önümüzdeki ay klomene başlasammı başlamasammı bilemedimm ( artık bu konuda kafam çok karışık ( 7 ay oldu tık yok... demekki olmuyo ben sorunluyum artık buna kanaat getirdim kesinlikle...
arkadaşım ne çabuk hüsranba uğradın sen anlamadım.sabret stres yaptığın içinde olmaz rahat ol relax ol hiç düşünme başta bebek için kocanla ilişkiye girme.giy geceliklerini yak mumlarını kafanı boş tut k sonra dik ayaklarını havaya :)))) başta üzülme
zytin cimm hayırlı uğurlu olsunnnn :) Allah tamamına erdirsin... kesin hamilesin ikinci silik çizgin bariz bi şekilde çıkmış.. bebiş olmayınca tek çizgi dın diye duruyo valla çok gördüğüm içinn o tek çizgiyi :) kan testi verdinmi..? bide bu ay özellikle yaptığın bişey oldumu..?
GUZEL BACIM hepsi piskolojik bundan emin oldum :)) bu ay yumurtlama gunumu bile hesaplamadim bilmek dahi istemedim kafami baska seylere verdim esim istedigi zaman calistik sadece hic onemsemedim bu ay anlican gecen ay sogan kuru yapmistim bu ay da yapacaktim ama doktora gitmistim ilk defa hani hormonlara baktirim bi sorun varsa erkenden tedavi olalim diye iltihap baslangici var demisti cok uzulmustum fitil verdi bir hafta kullandim henuz adetten yeni cikmistim temizlendi heralde ve tam yumurtlamaya denk geldi boyle oldu anlican :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?